wieffer

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • 'Wieffer inzetbaar en Trauner op de bank'

Van de redactie

Arne Slot kan voor de Champions League-kraker tegen Lazio Roma waarschijnlijk beschikken over Mats Wieffer. De middenvelder miste afgelopen zaterdag de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk vanwege ziekte, maar lijkt op tijd herstelt. 

''Ik heb alle reden om aan te nemen dat hij morgen kan spelen. Maar hij gaat wel vanavond pas weer voor het eerst meetrainen, dus we moeten die training nog wel afwachten'', zo vertelde Slot over het mogelijke meespelen van Wieffer.

Trauner
Gernot Trauner zal sowieso niet in de basiself starten. De Oostenrijker is nog niet voldoende herstelt van zijn knieblessure om de negentig minuten vol te maken. Trauner is wel met de selectie afgereisd voor het duel in Stadio Olimpico, maar hij waarschijnlijk op de bank zal plaatsnemen. ''Gisteren heeft hij een deel van de training meegedaan en straks volgt nog een volledige training. Ik verwacht dat hij inzetbaar is, maar hij zal niet in de basis starten'', aldus Slot. De Feyenoordtrainer valt daardoor waarschijnlijk terug op Lutsharel Geertruida in het centrum en Bart Nieuwkoop op de rechtsback positie.

Voorin is de verwachting dat Luka Ivanušec de voorkeur krijgt boven Igor Paixão op de linksbuiten plek. De Braziliaan zal daardoor op de bank plaatsnemen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman, Wieffer, Zerrouki, Timber, Stengs, Gimenez, Ivanušec.

Delen

Reacties

Nog geen reacties