Bevestigd
van-ewijk-walemark

VK Sportphoto | Tekst via Feyenoord.nl

Nieuws

Einde seizoen Wålemark; Zweed moet onder het mes

FeyenoordTM

Patrik Wålemark heeft een spierblessure opgelopen en zal naar verwachting dit seizoen niet meer in actie komen. Een operatie is nodig om de kwetsuur te verhelpen.

Wålemark liep de blessure op in aanloop naar de eerste ontmoeting met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League en zat om die reden zowel tegen de Romeinse ploeg als tegen SC Cambuur al niet bij de wedstrijdselectie.

De Zweedse buitenspeler kwam dit seizoen tot nu toe in 21 officiële wedstrijden in actie voor Feyenoord.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Invaller met een zuivere voorzet, jammer met zoveel goede koppers in het veld in de slotfase.
Gozer is in potentie misschien wel de beste buitenspeler, velen schrijven hem al af. De tijd zal het leren, heeft nu gewoon laatste half jaar pech.
Jammer, weggegooide € 4 miljoen.......:(:(
Kijk naar zijn speelminuten en naar de momenten dat hij wordt ingebracht en je ziet dat de cijfers (2 goals en 3 assists in 772 speelminuten, nog niet eens zo slecht zijn. Al zal Slot hem niet voor niets nauwelijks een basisplaats gegund hebben.
Aan de andere kant was geen van de vleugelspelers in heel goede doen tot ver in de winter. Een echt oordeel kun je dus nog niet over hem vellen, dus moeten we dat ook nog niet doen. Volgend jaar is hij misschien wel de Zweedse Sinisterra.......
Vind het erg jammer voor hem, hebben m nog nooit in volle glorie mogen zien.