yv2022724yv2022724a1b06662

VK Sportphoto

Jeugd

Mike Kleijn bij 60 grootste talenten van de wereld

Ference

De Engelse krant The Guardian heeft Feyenoord-talent Mike Kleijn opgenomen in hun lijst van meest veelbelovende talenten van de wereld. Deze lijst is gebaseerd op de zestig grootste talenten geboren in het jaar 2005.

De linkspoot wacht nog op zijn officiële debuut in Feyenoord 1. Wel mocht hij al enkele keren zijn opwachting maken in oefenduels. In een oud interview, met BN/De Stem over zijn aanvoerderschap destijds bij de O18, zei Kleijn het volgende: “De trainers zeggen dat ik een voorbeeld ben voor de groep. Specifiek wanneer het gaat om mentaliteit, ik wil namelijk altijd winnen met mijn team. Ik werk hard aan mijn leiderschapskwaliteiten op het veld, maar het is een enorme eer om captain te zijn.”
 
Ook kregen Jaden Slory en Antoni Milambo een eervolle benoeming in het artikel als zijnde grote Feyenoord-talenten uit de lichting van 2005, maar zij werden niet opgenomen in de lijst van 60 spelers. In het verleden werden ook Feyenoorders als Jari Schuurman, Justin Bijlow en Lustharel Geertruida opgenomen in de lijst.

Delen

Reacties

Mike Kleijn, Mike Kleijn, zijn naam is Kleijn. Zijn daden bennen groot.
heeft Ajax al 2 x NEE verkocht. Is m.i. geen linksback, maar middenvelder.