Gerucht
yv2023716yv2023716a1a08530

VK Sportphoto

Transfers

‘Milambo bij Willem II aangeboden’

FeyenoordTM

Feyenoord heeft Antoni Milambo bij Willem II aangeboden. Dat meldt Tilbo.com, een supporterswebsite van de Tricolores. Milambo kreeg kort na het trainingskamp in Oostenrijk te horen dat hij elders ervaring op mag doen.

Willem II, waar voormalig Feyenoord-directeur Martin van Geel als TD actief is, kan daarbij uitkomst bieden. Feyenoord zou Milambo in Tilburg aangeboden hebben.

🎖️ - Bovenstaande bevindt zich nog niet in een concreet stadium.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Voor deze speler waarschijnlijk wel beter, die zal niet veel gaan spelen dit jaar bij Feyenoord, niet dat hij niet goed is, vind hem sterke speler.
Voor Willem 2 een hele goede speler en volgend jaar komt hij met hoop ervaring terug.
Een groot probleem is dat jahanbaks gespeeld heeft en niet gewisseld heeft. Die iranischen heeft en kan niets goed brengen. Helemaal niets. Je kan beter met 10 spelers spelen als met hem. Hij kan als voetballer helemaal niks. Ik kan zonder brbrn beter voetballen. Hij speelt omdat Feyenoord hem graag weg wilt hebben
Een groot probleem is dat heel feyenoord
Niks goed kon brengen gister 1 plus punt was psv was short van goed omdat heelfeyenoord heel heel slecht was
Jahanbakhsh is gewoon een prima speler. Gister waren Bijlow, Geert en Paixao de enige die goed speelde.

Als je wilt zeuren op een speler. Pak dan Wieffer aan
"die Iranischen"! Duitse invloeden vielleicht?
Oja, Jahanbakhsh was afgelopen seizoen in een aantal sleutelwedstrijden beslissend met goals en assists. Als Arne Slot jouw daarin had opgesteld was de strijd om de J.C.-schaal gegaan tussen landskampioen PSV en verliezend bekerfinalist Ajax. Bite sehr!
Bij PSV maakt een groot talent als Babadi een doorbraak door. En wij verhuren een groot talent als Milambo aan Willem II terwijl een speler als van den Belt (die ook mijlenver van het nodige niveau verwijderd is) zijn officiële debuut mag maken.

Slot heeft het gelijk aan zijn zijde na vorig jaar, maar soms maak ik me toch lichte zorgen over hoe hij met jongens van Varkenoord omgaat.
Slot heeft niet alleen vanwege de resultaten van vorig jaar het gelijk aan zijn zijde maar vanwege de cultuurschok die hij mede heeft te weeg gebracht. Van de Belt heeft dus juist op Milambo voor dat hij wel al een jaar lang op een redelijk niveau (KKD) heel goed was en dus nu de stap moet maken naar een heel goed niveau en het daar goed doet als hij 'redelijk' presteert. Zover is Milambo nog niet. En ook de overige Varkenoorders waar o.a. op dit forum door sommigen al potentiële internationals in werd gezien (bij wijze van spreken) zijn zover nog niet.
Als je kritiek wilt hebben is de komst van Zerrouki terwijl Wieffer en Timber er al zijn het meest reële punt. Maar uiteindelijk is Te Kloese de man die de knopen doorhakt en moet je die daar dus nog meer op aan spreken. Een ander punt is de nogal impliciete manier waarop hij spelers lijkt af te schrijven. Waarom bv gisteren Gimenez niet tussen een linkspoot (Dilrosun) en een rechtspoot (uiteraard Paixão) in liep is mij een raadsel. Dilrosun maakte vorig seizoen voor het WK aanzienlijk meer indruk dan Idrissi maar die laatste stond later altijd in de basis terwijl de eerste vrijwel genegeerd werd. Ook als duidelijk zichtbaar was dat met een klassieke linkspoot op links en rechtspoot op rechts je het voorin veel breder kunt maken en Feyenoord dat prima kon gebruiken.
Laatste kritiekpunt, al is ook daar Te Kloese de eindverantwoordelijke, is het niet tijdig opvangen van het vertrek van Orkun Kökcü. Daardoor is Feyenoord enorm verzwakt t.o.v. het vorige seizoen. Zoals je er nu naar kunt kijken had Arne beter naar Tottenham kunnen gaan dan Orkun naar Benfica.
Willem II, waar voormalig Feyenoord-directeur Martin van Geel als TD actief is

Volgens mij is hun TD Teun Jacobs. En niet Martin van Geel. Die is tegenwoordig iets van directeur
Heb het even opgezocht en dat is inderdaad zo.
Teun Jacobs TD
van Geel directeur.
Zie Milambo liever als Van de Belt spelen
Ik ook…
En Zechiël mag van mij de plek van Zerrouki innemen
Als mevrouw van Geel geen grensoverschrijdende shit probeert naar hem vind ik het goed.
"Ergens anders ervaring opdoen". Lijkt me wel dus