Primeur Bevestigd
yv2023716yv2023716a1a08530

VK Sportphoto

Transfers

Milambo mag verhuurd worden

FeyenoordTM

Antoni Milambo mag op huurbasis uitkijken naar een nieuwe club. Dat bevestigen ingewijden aan Feyenoord Youth Watcher. De middenvelder heeft dat nieuws afgelopen week te horen gekregen op het trainingskamp in Oostenrijk.

Milambo geniet belangstelling van ten minste één Eredivisieclub, waarmee gesproken wordt om een huurdeal van de grond te krijgen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou goed zijn voor zijn ontwikkeling.
Ik denk NEC, die hebben geen spelers.
Milanbo, Sauer en Walemark verhuren aan een eredivisie club als Excelsior, zwolle, volendam of Heracles.
Sauer heeft echt het goede niveau wel aangetikt hoor. Is nu al drie keer zo goed als Idrissi.
Milambo
Was niks
Is niks
Wordt niks
Zei je dat ook over Kokcu paar jaar geleden? Geef hem eens wat tijd man.
Gelukkig zit jij niet in de scouting 😂
Nee joh ! Hij is geweldig 😂😂😂😂😂😂😂😂
Zeg ik niet , maar ook niet zo slecht als jij roept
Wat een nutteloze toevoeging is dit. Jongste debutant en kan op 18 jarige ervaring opdoen in de eredivisie. Jouw mening is niks en wordt niks.
Verstandig. Zou voor Sauer eigenlijk ook beste zijn.
Hopelijk veel spelen aankomend seizoen en volgend jaar selectiespeler van Feyenoord te blijven
Prima oplossing. En dan volgend jaar terug voor een plek bij de selectie!
succes en hopelijk dat je veel speelt en beter wordt
Prima. Laat hem maar ervaring opdoen. Bij Feyenoord zal die komend seizoen nog weinig minuten maken.
Ik denk dat excelsior wat is die hebben geen 10
Nu nog een mooie club vinden waar die nagenoeg alles gaat spelen EN die verzorgd voetbal spelen…. Almere of Excelsior? Of zou die al hoger kunnen? Ben bang dattie dan niet in de basis staat…
@FTM hoe zit het met antonucci en dezel hall?
Uitstekende zet om hem een jaar te gaan verhuren, maakt een goede ontwikkeling door.
34 wedstrijden in de Eredivisie spelen lijkt mij een goed idee. Zou maar weinig minuten door de vele middenvelders die wij hebben op zijn positie.
@ FTM wat is de reden dat er zo slecht naar de scouting geluisterd wordt? We hebben succes deels aan scouting te danken. Slot en DtK zouden hier meer naar moeten luisteren! Als je het stuk in the Athletic las is de ontwikkeling die onze scouting doorging juist iets waar we op door moeten zetten.
Waar haal jij in vandaan dat er zo slecht naar de scouting wordt geluisterd dan?
Waarom denk je dat er slecht naar de scouting wordt geluisterd?

Zakharyan werd ons door de zaakwaarner aangeboden. Dus dat is compleet buiten het het Feyenoord scoutingswerk om gegaan. Daarna werd hij geanalyseerd en interessant bevonden.
Vervolgens ga je kijken of je die speler ook kunt halen voor de prijs die wij kunnen betalen. Daarbij hebben Slot en Te Kloesse in interviews ook aangegeven dat je je geld maar 1x kunt uitgeven. Dus als je op meer posities iets wil, dan moet je schipperen.

Dan blijkt dat je rond de 12 miljoen + bonus moet betalen voor die Rus, wat gewoon buiten het budget valt voor dit jaar. En dan schakel je door. Naar Stengs, die al uitgebreid gescout is, vorig jaar al op de radar was en die afgelopen seizoen het heel behoorlijk deed in het hoog intensieve voetbal van Van Bommel.
Ja scouting speelt een rol in alle transfers die Feyenoord doet. Maar sommige mensen hier denken kennelijk dat Nederlandse spelers alleen door slot worden gehaald en de scouting daarbij telkens volledig wordt gepasseerd.

Stengs heeft het uitstekend gedaan bij Antwerp en kan op 10 precies dat toevoegen dat wij missen. Daarnaast kan ie ook nog op 8 of op de vleugel spelen als wedstrijden of blessures van andere spelers daarom vragen. Uitstekende aankoop die ook uitgebreid gescout zal zijn.
Sommige mensen willen het niet snappen lijkt het wel..
Geloven liever de fabels van een gepasseerde scouting
Precies Leon... Ik begrijp ook niet wat de paniekerige houding is die ik overal zie. Een beetje meer vertrouwen na de afgelopen 2 seizoenen zou wel mogen.
Als Feyenoord 2 geleden Stengs had aangetrokken, toen hij van bij AZ wegging, dan zouden veel Feyenoorders jankend in hun vuistjes knijpen dat er zo'n speler naar ons toe ging, en nu is het plotseling niet goed genoeg? Onbegrijpelijk.

Ik ben er blij mee. Is echt een toevoeging voor de selectie.
Precies en Slot hengelt al twee jaar om
m bij ons te krijgen. Het idee dat Slot dan tegen de scouting zegt: ‘bekijk ‘m niet, deze
wil ik gewoon’. Weirde aannames. Natuurlijk heb ik ook liever een wolfskind uit het Tatabanja gebergte die nergens nog op de radar staat maar is dat de enige echte vorm van scouting? Wel de meest romantische.
Ja dat laatste is precies waar elke Feyenoord supporter tegenwoordig **** van wordt.. Kap toch is met dat romantische geneuzel van een tropische verrassing die nog niemand ontdekt heeft.. Die bestaan bijna niet meer. Een voltreffer als Sinisterra, Gimenez of Paixao gaan steeds zeldzamer worden. Alle clubs hebben tegenwoordig tig scouts rondlopen over de hele wereld. En uiteindelijk moet je als club altijd een gokje nemen of die speler ook uit de verf gaat komen bij jouw club in jouw competitie.. Dat is van zo ongelofelijk veel factpren afhankelijk.

Laten we gewoon vertrouwen houden in het bestuur en onze (scoutings)staf
Tja je zou maar boos worden omdat een groot talent die 6e keuze is op het middenveld voor een jaartje verhuurd kan worden zodat die daadwerkelijk speelt op het hoogste niveau
Wat was het nut dan om deze jongen bij Feyenoord 1 te halen? Nu wordt ie alsnog verhuurd.
Daarmee geeft Feyenoord aan andere clubs aan dat hij op het niveau zit om aan te haken. Hierdoor wordt hij voor een andere eredivisie club interessant inplaats van een kkd ploeg. Als Feyenoord minuten bij een kkd ploeg had gewild dan hadden ze hem wel bij dordt gestald.
Mooi, wel Eredivisie niveau. Zou hem best bij een club als Heerenveen, Vitesse etc willen zien
Jammer. Had hem graag een echte kans zien krijgen.
Goed voor z’n ontwikkeling. Moet lekker gaan spelen en de concurrentie op het middenveld is groot op dit moment. Ik denk overigens wel dat ie snel zou kunnen aanhaken als ie blijft. Is multifunctioneel en zet echt enorme stappen voor z’n leeftijd.
Enige creatieve middenvelder op dit moment
Juist , 1 of 2 jaar RKC of bijvoorbeeld Heerenveen en dan als volwassen speler de stap naar Feyenoord 1 maken
Prima, heeft een prima inzicht en is technisch ruim voldoende. Maar moet body gaan kweken en ervaring op doen, gelukkig wordt er gekeken naar Eredivisie en niet KKD. Alleen zo kan hij gaan aanhaken bij het gevraagde fysieke niveau.
Goed voor zijn ontwikkeling. Volgend jaar vlammen in Feyenoord1.
Milambo moet je dit seizoen de kans geven, je speelt hopelijk veel wedstrijden. Lekker de kans geven tegen kleine clubs, beker etc. Zit enorm veel potentie in deze jongen.
Constant spelen is beter voor hem.
Heeft tot nu toe een goede indruk achter gelaten. Ben benieuwd welke club de gelukkige is.
Hadden we hier wat anders verwacht dan? Jeugd krijgt nooit de kansen. Hartman de uitzondering. Benita gaat ook nog verhuurd worden en Sauer gaat misschien het hele seizoen maximaal 6 minuten spelen. Calling it right now.
Maar dit is beter voor zijn ontwikkeling. Jongen is 18 en gaat nu een seizoen minuten maken.
Klopt. Afgelopen jaren totaal geen jeugd doorgebroken. Behalve dan Köcku, Bijlow, Geertruida, Malacia, Hartman :D
Malacia en Bijlow waren al basisspelers voordat Slot hier kwam. Geertruida en Kökçü speel eveneens regelmatig.
En jij zelf ook hè. Manchester City uit was je als een van de weinigen een beest.
Hartman de uitzondering, maar het is ook geen gewoonte dat jeugdspelers zomaar aanhaken. Zeker niet als basismateriaal. Ik weet ook niet wie vorig seizoen meer kansen had moeten krijgen.
Goede zaak, belangrijk dat ie minuten gaat maken ipv af en toe invallen een minuut of 10.
Was in de voorbereiding magistraal. Verhuren kan maar ik zou hem er bij houden.
Uitstekende ontwikkeling voor speler en club. Milambo moet vlieguren maken in de eredivisie.
Is je beste middenvelder op dit moment
Ongelooflijk, wie gaan hierover? En hopelijk rotten die snel op. Deze jongen kan nu gewoon mee met het huidige niveau, is beter als Timber en zeer talentvol. Deze jongen nu verhuren heeft totaal geen zin
Een jaar bij een eredivisieclub in de basis zal beter zijn voor zijn ontwikkeling dan bij ons heel af en toe een paar minuten.
En dan volgend jaar heb je een jong talent erbij met meer inhoud.
Deze jongen gewoon basis zetten. Stengs is echt niet beter hoor
Lekker hoor, alle talentvolle spelers mogen weg, en wij halen alleen maar ex-Eredivisie troep binnen! Goed bezig bestuur.
Huren dat is toch niet definitief weg lezen
Maar hoeveel spelers die wij verhuurd hebben komen echt sterker terug?
Eens, kom je met stengs aankakken
Ik vind stengs ook niet best maar wel beter dan milambo of gaan we nou doen of dit een wereldspeler is omdat in een oefenwedstrijdje tegen een hoffenheim want geen ene moer boeit nou heeft gescoord
Kost niks deze jongen, stengs minimaal 8 miljoen. Stengs is echt niet zoveel beter
Ik denk dat Antwerp hem nu gaat kopen. Hilarisch, Slot wil die ***** van een Stengs en laat Milambo gaan en die wordt daar meteen de basisspeler en revelatie. Vertrekt dan voor 30 miljoen naar Chelsea. Overmars de grote winnaar. Sorry Milambo is een groot talent maar laten we wel even reeel blijven. Stengs is beter punt uit. Milambo is ook niet beter dan Zerrouki of Wieffer. Blij zijn dat ie van ons is en nog beter later woorden door een goede verhuur.