Bevestigd
minteh

VK Sportphoto

Nieuws

Minteh geeft update over herstel spierblessure

Van de redactie

Yankuba Minteh raakte in de competitiewedstrijd tegen Vitesse op 21 oktober geblesseerd en is hierdoor een aantal weken uitgeschakeld. Vrijdag stond de 19-jarige Gambiaan weer op het trainingsveld van Feyenoord, zo laat de aanvaller weten.

"Mijn herstel gaat goed. Alles gaat de goede kant op nu. Ik heb de training vrijdag weer hervat en ik hoop snel weer te kunnen spelen", aldus Minteh in een video op zijn socials. In de wedstrijd tegen Vitesse moest de snelle aanvaller een kwartier voor tijd naar de kant gehaald worden nadat de aanvaller naar zijn hamstring greep.

"Ik kan weer rennen en een hoop dingen doen, ook met de bal. Ik hoop snel weer op het veld te verschijnen. Ik wil iedereen bedanken voor de steun", sluit Minteh af. De Gambiaanse international die dit seizoen gehuurd wordt van Newcastle United speelde tot nu toe twaalf officiële wedstrijden voor Feyenoord waarin hij drie keer trefzeker was.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Je mist m toch wel. Zn snelheid zeker
Is vaak nogal wild, maar hij blijft gaan en gaat ook zijn man gewoon voorbij, daar heeft paixao op moment veel moeite mee.
Ik hou van wild. Vroeger was ik ook een wilde ;-) Paixao komt op het moment nog geen zak chips voorbij. Die komt er niet eens aan toe, om fouten keuzes te maken op het beslissende moment, want daarvoor gaat het meestal al mis. Ik zie ook totaal geen chemie of samenwerking met Nieuwkoop daar op rechts. Maar goed, dat is niet zo vreemd als daar steeds andere mensen staan.
Dat is mooi dan, want ik begin hem nu toch wel te missen.