Betrouwbaar
minteh

VK Sportphoto

Transfers

'Minteh meldt zich in eerste instantie gewoon bij trainingskamp Newcastle'

Stan

Het is nog niet zeker of Yankuba Minteh volgend seizoen weer in De Kuip te bewonderen zal zijn. Zowel Feyenoord als de supporters hopen op een langer verblijf van de Gambiaan, maar voorlopig is van een nieuwe deal nog geen sprake. De rappe vleugelaanvaller zal zich komende zomer in eerste instantie gewoon melden bij Newcastle United. 

The Magpies beleggen in de zomerstop een trainingskamp in Azië. Zoals het er nu uitziet zal Minteh dan deeluitmaken van de Newcastle-selectie. Zo kunnen Eddie Howe en zijn staf de Feyenoord-huurling van dichtbij bekijken, schrijft Voetbal International. Of de 19-jarige aanvaller daarna terugkeert in Rotterdam-Zuid is nog niet bekend. 

Beide clubs zijn in ieder geval erg te spreken over de huurdeal, vertelt Dennis te Kloese maandag. "We hebben goed contact met Newcastle en beide partijen zijn blij over hoe het is gegaan. Iedereen ziet nu dat het voor dat soort clubs een goede constructie kan zijn zulke spelers eerst een jaar te verhuren."

Minteh zelf weet nog niet waar hij na de zomer zal spelen, maar lijkt stiekem ook te hopen op een langer verblijf in De Kuip. "Dat moeten we afwachten. Als ik de kans krijg om te blijven, dan blijf ik zeker. Het is een goede club", liet hij weten na het duel tegen Heracles in maart.  

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Volgens vi speelt hij na dit trainingskamp zo goed als zeker nog een jaar op huurbasis bij Feyenoord. Had wel vermeld mogen worden.
Het blijft VI en het blijft Martijn Krabbendam die dat artikel heeft geschreven.
Klinkt vreemd maar ik zou proberen om je ‘eigen’ minteh te kweken. In de jeugd van AZ loopt een jongen rond die binnen 1-2 jaar op dit niveau kan komen, Jayden Addai.
Top om hem nog een seizoen erbij te hebben, beetje jammer wel dat je waarde aan het creëren bent voor een ander.
Zelf naar zelfde profiel spelers kijken zou beter passen binnen het huidige beleid.
Maar wat vaker Scandinavië in de gaten gaan houden weer.
Nog geen witte rook rond Minteh hoor
Kom even met een algehele status update
Dus die buite nspeler van Tottenham hotspur komt niet
Het is heel logisch dat ze hem willen zien daar, want Feyenoord heeft gewoon goed werk afgeleverd. We houden dan nog 4 rechtsbuitens over. Hadj, Ali, Patrick, en Jaden. En dan kunnen Igor en Calvin daar ook nog spelen. We komen voorlopig iig niet zonder te zitten ;-)
Ali loopt uit zijn contract en Patrick gaan we slijten.
Ja, ff ruimte maken. Komt goed.
Zijn ontwikkeling van de laatste maanden is natuurlijk spectaculair en smaakt absoluut naar meer, maar als Feyenoord een alternatief heeft waarin men voldoende vertrouwen heeft (Bryan Gil wellicht), die je a. tegen een verantwoorde afkoopsom vastlegt en b. die de hele seizoenvoorbereiding mee maakt, is dat alles bijeen een aantrekkelijker optie.
Uiteindelijk loopt die alleen maar de ontwikkeling van nieuwe aanwas in de weg.

Feyenoord heeft Mousa binnen en dan zijn ze ook bezig met Gil. En mogelijk ook Rodriquez die daar kan spelen.
Gil en Rodriquez moet eerst maar eens rondkomen. Neem aan dat als zij komen Minteh geen optie meer is. Mochten die nuet komen kan Moussa juis in de luwte klaar gestoomd worden en het in het begin doen met wat invalbeurten zodat er niet teveel druk op ligt
hopelijk laat Slot in de laatste 4 wedstijden van het seizoen al wat jeugd spelers spelen, dat kan alleen maar helpen voor volgend seizoen.
Vind hem geen slechte.
Of kan Slory niet gewoon in zijn plaats spelen mogekjjk heeft de laatste meer oog voor medespelers
Als je niet snel duidelijkheid krijgt van Newcastle moet je gewoon doorschakelen. Je kan niet het risico nemen door tot in augustus te wachten en dat het bericht te krijgen dat hij niet komt waardoor je opeens moet doorschakelen op de 2e of 3e keus.
Precies dat. Nu garanties dat hij er weer is aan het begin van het seizoen en anders jammer maar helaas. En door naar de volgende speler op de lijst. Maar heb er vertrouwen in dat ze bij Feyenoord gaan proberen om dit seizoen de selectie eerder rond te krijgen.
Toch gaat die te kloese dat doen, dat is zijn profiel, lang wachten