minteh-1

VK Sportphoto

Nieuws

Minteh neemt afscheid: "Wil iedereen bedanken voor de geweldige support en fantatische tijd"

Stan

Begin deze week werd bekend dat Yankuba Minteh aankomend seizoen voor Brighton & Hove Albion zal spelen. The Seagulls nemen de snelle buitenspeler voor tientallen miljoenen over van Newcastle United. Het betekent dat Minteh na zijn verhuurperiode bij Feyenoord dan ook niet meer terug zal keren in De Kuip. Via Instagram neemt hij daarom afscheid van zijn ploeggenoten, stafleden en de supporters. 

"Hoi Feyenoord-fans, hoe gaat het met jullie? Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken voor de fantastische support in mijn tijd bij Feyenoord", begint Minteh op zijn Instagram-pagina. "Ten eerste wil ik gedag zeggen tegen de club, de spelers en de staf. Ik wil deze kans gebruiken om jullie te bedanken voor de geweldige tijd en herinneringen samen."

De Gambiaan gaat zich volgend seizoen bij Brighton in de Premier League verder ontwikkelen, na een sterk jaar bij Feyenoord. "Ik hou van de club, maar ik begin nu aan een nieuw hoofdstuk. Ik wil dan ook de supporters, de fans en de staf en iedereen binnen de club bedanken voor de geweldige support en de fantatische tijd die we samen hebben doorgebracht. Ik blijf jullie volgen en jullie wedstrijden kijken. Veel succes in het nieuwe seizoen! Heel erg bedankt jongens, voor het goede seizoen!"

Delen

Reacties

Goed dat hij de moeite neemt nog een bedankwoord tot iedereen bij Feyenoord en iedereen die de club liefheeft te richten! Dat ligt in de aard van elke Afrikaan. Het ga je goed. Veel plezier samen met je ploeggenoot Mats Wieffer.
Supporters en fans. Wat is het verschil, maar dat maakt niet uit. Een mooi bedankwoord is dit en ook ik was in het begin sceptisch, net als zoveel anderen. Hij heeft ons wel de mond gesnoerd. Ik had hem er nog graag bijgehad. Je moet ook nooit te groot zijn om een fout toe te geven. Je bleek een topper te zijn Mintje. Klasse en het gaat je goed gosert!
.
Ik zag wel wat in hem, maar nooit gedacht dat hij die niveau kon aantikken.
Thanks bro, groeten van van der Maarel 💋