Betrouwbaar
taabouni

VK Sportphoto

Transfers

'Mohamed Taabouni rondt transfer naar Qatar af'

FeyenoordTM

Mohamed Taabouni heeft zijn transfer naar de Qatar Super League te pakken. Dat meldt Voetbal International donderdagavond.

De 21-jarige middenvelder tekent een contract voor drie jaar bij Al-Arabi. Taabouni doorliep de jeugdopleiding van AZ en maakte vorige zomer de transfervrije overstap naar Feyenoord.

In Rotterdam werd hij herenigd met Arne Slot. Taabouni kwam tot zeven officiële optredens en veroverde in mei de landstitel. Al langere tijd was duidelijk dat zijn perspectief op speeltijd in De Kuip gering was. 

Excelsior toonde daarop eerder belangstelling in Taabouni en volgens Voetbal International konden eerder ook het Oostenrijkse Rapid Wien en het Deense Viborg FF aan het rijtje belangstellenden toegevoegd worden.

Bij de deal met Al-Arabi heeft Feyenoord naar verluidt een doorverkooppercentage van twintig procent afgedwongen. Ook zou Taabouni een clausule ter waarde van vijftien miljoen euro in zijn contract krijgen. Het weekblad doet geen uitspraken over een transfersom.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kwam uiteindelijk te kort, prima dat Feyenoord doorselecteert! Ivanusec sluit dadelijk aan, open dag wellicht nog iets te vroeg. Daarna Arsen binnenhalen en wellicht nog Isaksen als we budget hebben.
Is dit ook echt de bedoeling van de leiding om ze alle 3 binnen te halen? En verwachten ze dus ook dat het haalbaar kan zijn?
Mooi ventje maar komt tekort. Top dat we er nog aan verdienen.
Hoe lang duurt het nog voordat we eindelijk eens goed Feyenoord nieuws krijgen? Met nieuws als "1e/2e bod gedaan" en "interesse" schieten we nix op. Het duurt altijd zo godallejezus lang voordat wij een nieuwe speler kunnen begroeten. En dan hebben we nog geluk dat de opendag er aan komt en er iemand uit de helikopter moet stappen.
Feyenoord ontvangt rond de vijf ton voor Taabouni en heeft bij de deal een doorverkooppercentage van twintig procent afgedwongen

staat op vi.nl in het artikel
@FTM kom maar met dat Alireza nieuws, voor hem het beste en voor Feyenoord het beste.
Bij die 'ene' titel zal het blijven. Succes in de zandbak en doe je best, misschien beuren wij nog een paar knaken voor je.
Echt een goede space van VluggeJapie.

Whahahaha, die kerel geeft zijn smoel ook maar een duw he😂
Hoe bedoel je? Hij zegt tenminste eerlijk dat hij er regelmatig naast zit omdat hij minder bronnen heeft, leuk dat hij Feyenoord nieuws positief probeert te brengen. Je moet hem gewoon niet altijd serieus nemen.
Gewoon helemaal niet serieus nemen. Wat hij doet is valse informatie en verzinsels verspreiden als zijnde feiten en daarmee liegt hij het legioen voor.
o.a. dat Brenet een persoonlijke akkoord heeft met Feyenoord en wacht totdat pedersen of geertruida vertrekt, dat Pedersen voor 9 miljoen kan vertrekken, Feyenoord wil 6 spelers (centrale verdediger, rechtsback, nr 8, nr 10, linksbuiten en rechtsbuiten) dat Dortmund 8 miljoen wilde bieden op Wieffer helemaal aan het begin van de transferwindow en dat hij nog wel een bod op Hartman verwacht. (Wat ervan waar is moeten we alleen nog maar eventjes zien/afwachten).
Is de naam Efraín Álvarez eigenlijk al eens intern gevallen? Oude bekende van Te Kloese, Mexicaans international en over 6 maanden transfervrij…
Lijk me geen verkeerd spelertje om erbij te hebben voor zeer weinig geld
Ja, net precies. Toen ze daar jouw post lazen🤣
Alle middelmaat moet gewoon weg. Daar zijn ze in het maasgebouw toch wel goed mee bezig. Nu nog goed doorselecteren en dit gaat een mooi jaar worden :)
Jahanbaksch is als invaller echt belangrijk geweest. Ik zou hem er altijd wel bij willen houden.
Waarom zucht. Was gewoon zeer nuttig. Goals tegen PSV en Utrecht vergeten zeker.
Nee zeker niet, maar mag je dat ook niet vewachten van een rechtsbuiten van Feyenoord? Je vergat AZ trouwens.
Dilrosun verkopen
Walemark verhuren aan een eredivisie club
Benita verhuren
Hij haalt de gemiddelde leeftijd in die competitie wel weer een beetje omlaag.
Wel lekker hoe we telkens doorverkoop er bij bedingen.
Alle beetjes helpen. Rekende me in eerste instantie al rijk met die Arabieren maar toen las ik clausule 15 miljoen en dacht oh never mind
Doorverkooppercentage? Is dat alles of bovenop € 3 miljoen of meer?😇
Ik hoop boven de 3m. Dat zou betekenen dat ze dat als transfersom hebben betaald.
Ik las in een eerder bericht een bedrag van €700.000
Fijn we moeten doorselecteren. Ben benieuwd wat we vangen voor hem.
Is er nog ivanusec of zakharyan nieuws?
Ja. Ze liggen allebei in bed momenteel. Zakharyan heeft een boek en Ivanusex.
Lekker hoor die grote schoonmaak
Goed bezig in het maasgebouw