Betrouwbaar
danilo-rangersweb

VK Sportphoto | Edit @KayneKVisuals

Transfers

Sky Sports: 'Rangers heeft nog altijd belangstelling voor Danilo'

FeyenoordTM

Rangers-trainer Michael Beale heeft nog altijd belangstelling voor Feyenoord-spits Danilo Pereira da Silva (24). Dat beweert de Schotse tak van Sky Sports donderdagavond.

Feyenoord weigerde eerder deze zomer een miljoenenaanbieding van Rangers op de tweede spits van de regerend landskampioen. De nummer twee uit de Scottish Premier League versterkte zich daarna met oud-Feyenoorder Cyriel Dessers.

De Rangers versterkten zich deze window óók met voorhoede-spelers Sam Lammers en Abdallah Sima. Er is, voor zo ver bekend, daarna nooit een nieuw formeel bod binnengekomen van de Rangers op Danilo.

Toch voedt Danilo het laatste gerucht van Sky Sports. Hij reageerde op enkele Tweets van Rangers-fans met likes. Deze zijn kort daarop verwijderd.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Danilo mag alleen weg bij een bod boven de 10-12 miljoen. We zouden juist een 3e spits erbij moeten hebben, helemaal omdat Santi bijna geen vakantie heeft gehad en ook nog eens geschorst is de eerste 2 CL duels
Lekker onrealistisch dat bedrag. Mocht het wat worden is het gewoon zijn marktwaarde 6/7 ,miljoen. Dan kun he ook prima een vervanger halen
Hoop vervelende reacties hieronder
Is gewoon een prima speler voor Feyenoord
Voor het geld dat Rangers wil betalen koop je niet een zelfde kaliber spits terug.
Alleen als ze rond de 10 miljoen gaan zitten,kan je het doen.
Neem aan dat ter Kloese een schaduwlijst heeft.
Ben trouwens wel benieuwd wie dat zijn.
Deze rat mag weg, ik zei het al eerder, hij liep allemaal berichten van Rangers fans te liken. Dat heeft die daarna sneaky "ongedaan" gemaakt. Gewoon verkopen!
Danilo moet normaal doen, hij wilt blijkbaar heel graag weg. Oprotten dus!
Geertruida wil ook graag weg, ook oprotten? Het us toch begrijpelijk dat hij voor meer speeltijd en wrs een hoger salaris wil gaan? Denk je dat wij 123 een spits regelen voor hetzelfde geld dat de Rangers betalen? Gaan we 4 augustus en d3 1e 2 wedstrijden CL zonder spits spelen of zetten we dan Groen in? Dat gaat hem echt niet worden zo
En buiten dat ik vind hem in de voorbereiding best aardig spelen.
Je boft dat ik het hier niet voor het zeggen heb. Een eigen speler voor rat uitmaken zou bij mij meteen een ban betekenen. Gewoon omdat je een schoon fatsoenlijk medium wilt zijn.
Ach joh softie. Het is toch gewoon zo? Blijkbaar wilt hij graag naar de Rangers, en dan van die achterbakse signalen geven naar de fans. Nee, dat schiet bij mij totaal het verkeerde keelgat in.
Gewoon wegblijven hier met dit soort taal. Feyenoord onwaardig.
Als je op de Feyenoord bank zit is het geen misdaad, laat staan onredelijk om naar rangers te willen toch. Doe ff normaal man.
Heb zo een vermoeden dat softie Kareltje op de verkeerde site zit.
Ratten zitten niet bij Feyenoord maar elders.
Waar slaat dit nou weer op? Het is toch gewoon rattengedrag wat hij doet?
Mak aan een beetje.

Een Feyenoorder die alle wedstrijden heeft gespeeld in z'n eerste seizoen en belangrijke goals heeft genaakt wegzetten als rat omdat ie wat tweetjes liket. Denk een keer na.
Feyenoord moet echt niet zomaar verkopen, overbodige speler oke maar danilo heeft zeker een groot aandeel gehad vorig jaar en zal dat komende seizoen weer hebben.
En ik vind hem niet eens zo onaardig spelen ( lees goed) en hij is belangrijk voor onze groei pareltje en we hebben echt een 2e spits nodig
Gewoon niet verkopen. In ieder geval niet deze window, we hebben hem nodig. Hadden Rangers maar meteen moeten toeslaan dan hadden we mss Pepi kunnen halen. We kunnen voir het geld dat ze kunnen betalen vast geen gíede vervanger halen nu.
Danilo heb je de eerste wedstrijden nodig. En vind hem verder ook geen slechte speler, niet laten gaan, tenzij met al een andere spits op het oog heeft. We kunnen moeilijk met Bannis gaan beginnen.
Inderdaad, 4 Augustus staat Psv al op de planning en daar kan je niet tegen beginnen zonder spits.
Geld zou mooi zijn, versterking op deze positie wellicht zelfs een must.
Maar als je de relatie ziet met Paixao is het de vraag wat het met die laatste doet als hij vertrekt.. Paixao is naar mijn idee wel echt een groei briljantje..
Als hij dit doet hoeft hij nooit meer te komen
Zelfde geld voor Dessers
Want? Mag Rangers nu ook al niet meer?? Pff
Iets met een 020 vlag tof lopen te doen naast het uitvak
Dat zijn een paar supporters,toch niet de club?
Waarom zou je als speler naar een club gaan die al 2 nieuwe spitsen heeft gehaald?
Was ook geen eerste keus bij Rangers. En die club heeft nu al 5 spitsen onder contract.

Gaat gewoon bij Feyenoord blijven waarvan hij weet dat hij de eerste 2 CL gaat spelen en ook dat hij elke wedstrijd gaat spelen.
Rangers wil komend seizoen met 2 centrumspitsen en een valse spits daartussen achter gaan spelen (zonder buitenspelers), Danilo kan op beide. Een deel van die jongens die ze nog hadden staan op de nominatie om te vertrekken. Dus zeker wel aantrekkelijk voor hem.
Ik zou hem niet wegdoen of er moet 10 miljoen betaald worden. Heeft bewezen een goede spits te zijn. Loopt nu ook weer 1 op 1. Betere 2e spits ga je niet vinden.
En zelfs dan. Bij 10m moet je blij zijn als er 5m geherinvesteerd kan worden. Zie maar weer eens voor dat bedrag een fatsoenlijke spits van zijn niveau terug te halen. Dan nog los van het feit dat hij ook belangrijk is voor Paixao.
Nou heren wat denken jullie, zal MatigeMartijn nog reageren?
Lekker houden of je moet er 8 mjn voor krijgen (en dat heeft Rangers niet) en een goede vervanger halen. Voorlopig is hij weer goed op dreef.
Ik geloof ook wel dat hij gaat vertrekken. Het is een flink signaal dat ze bereidt waren meerdere miljoen te betalen voor Pepi. Alleen niet zo ********** veel als psv.
https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/**********
Als Danilo zich kan schikken in een rol als tweede spits, gewoon lekker houden. Zo niet, dan is ieder bod van enkele miljoenen euro's gevonden geld. Hij kwam immers transfervrij binnen en is geen grootverdiener.
Gelukkig niet nee. Gelukkig kan ik hier als supporter wel vrijuit mijn mening geven. En als die mening niet strookt met wat jij denkt, vind ik het veel leuker om te horen waarom niet. Mensen met een afwijkende mening vertellen dat ze gelukkig geen td zijn is een beetje kinderachtig, vind je ook niet? :)

Ik vind een bedrag van tussen de 4 en 6 miljoen best aardig voor een transfervrije speler die zich moet schikken in een rol als tweede spits. Maar gelukkig ben ik niet de td en kan ik alleen maar hopen dat Don Dennis er meer uit kan halen (als Danilo ook werkelijk vertrekt).
Hij heeft een marktwaarde van 6,5 mjn en een langdurig contract. Waar je m voor verkoopt staat volledig los van waar je m voor gekocht hebt. Hoe meer winst des te beter.

Daarbij denk ik niet dat je onder de 8 mjn een betere vervanger vind. Dus minimaal 10 mjn zou ik zeggen. Hij scoort er immers ook weer op los.
Zou hem niet onder de 10 miljoen laten gaan. Had prima cijfers afgelopen jaar en laat zich ook in de voorbereiding goed zien. Gaat echt wel van waarde zijn komend seizoen (ook met het oog op afwezigheid Gimenez in eerste 2 CL duels).
6 miljoen + is voor mij een heerlijk bedrag voor een speler die je gratis hebt gehaald. Ik snap je ergens, maar er zit potentieel weinig rek in hem. Voor 6 miljoen heb je veel betere opties in ieder geval.
Voorlopig loopt hij 1 op 1. Je gaat onder de 8 mjn echt geen betere vinden.
Voor rond de 8 mil zijn er honderden die beter zijn. In de eredivisie niet nee, maar kijk wat een Gimenez heeft gekost. Ook pak hem beet 8 miljoen en daar zit potentieel nog absurd veel rek in. In dit kaliber zal je het weer moeten zoeken. Danilo is leuk voor een club als Utrecht/Twente en niet voor Feyenoord. Als we ons echt willen meten in de Champions League moeten we gewoon twee goede spitsen hebben. Danilo verzuipt daar 100%
Gimenez is gewoon een lot uit de loterij. Voor minder dan € 10 miljoen vind je geen scorende spits. Zie Pepi, wat heeft die nou bewezen?.
Als we ons echt willen meten heb je een transfer budget van 200 miljoen nodig. Danilo is een prima 2de spits, moeten nu rustig verder bouwen. En niet geld gaan strooien omdat cl gaan spelen.
Gimenez stond er pas na de winterstop. Aan zo’n vervanger heb je dus niks. Niet met het ook op de eerste twee potjes in de CL maar ook in de competitie. Daar scoorde Danilo er ook op los in het begin.
Weinig rek? Genoeg rek nog op 24 jarige leeftijd. Ontwikkelt nog steeds.
Spits van dit niveau minimaal 12 miljoen.
Danilo is een beperkte voetballer die zo nu en dan een doelpunt maakt, niet meer.
hele prima eredivisie spits legt er wss meer met gemak 12 in daarbij is het een Braziliaan dus dan mag je bij verkoop echt wel een bedrag van rond de 15 vragen.
Niet weg doen. Hij scoort in de voorbereiding nu ook makkelijk 👊
4?!! En voor hoeveel geld halen we 1 terug, denk je? Straks zoeken we de eerste 2 CL wedstrijden zonder spits en Gimenez kan het ook niet alleen. Zoveel wedstrijden, straks raakt hij geblesseerd
Een mooi talentje voor 8 miljoen ofzo. Desnoods via de Giménez constructie.

Danilo is gewoonweg niet goed genoeg.
@FTM verwacht je deze week nog meer nieuws over Ivanusec?
Geen zorgen die komt zondag uit de helikopter samen met Zakharyan;)
Nee, sinterklaas komt pas op 5 december aan..
Graag verkopen, de beste man heeft net wat te veel balcontacten nodig om tot een schot te komen.
Bij een bod richting de 10 miljoen verkopen
Dat heeft rangers toch nooit zoveel geld?
Waarschijnlijk niet nee, maar er is toch geen reden om hem voor 4 a 5 miljoen te verkopen?
Feyenoord moet hem lekker houden, hij scoort veel goals en is al een jaartje gewend onder Slot. Een verkoop onder de 8M is een steal.
Prima spits die ook nog belangrijk is voor Paxiao als buddy en tolk.
Gewoon houden joh. Perfecte tweede spits en kan op verschillende posities uit te voeten en wat moet hij nou bij de tweede beste club in schotland.
Wekelijks spelen en zich in de kijker proberen te spelen van topclubs? Ik zou de stap snappen.
Glasgow Rangers heeft meer titels dan Celtic.
niet verkopen onze braziliaanse strijder
Bij een goed bod natuurlijk wel. Vind hem wat slapjes en flegmatiek.