vivianne-miedema

VK Sportphoto

Vrouwen

"Mooi om carrière af te sluiten bij Feyenoord"

Van de redactie

Vivianne Miedema hoopt in de toekomst het shirt van Feyenoord te mogen dragen. Dat zegt de speelster in de podcast Dromen Over Topsport.

"Ik ben natuurlijk al sinds dat ik heel klein ben Feyenoordfan. Feyenoord is mijn cluppie. Arsenal is een hele mooie club en is een goede nummer twee volgens mij, maar Feyenoord is wel echt mijn droomteam om daar ooit voor te mogen voetballen", aldus de top-spits van Arsenal. 

De topscorer van de Oranje Leeuwinnen volgt Feyenoord en de Azerion Eredivisie op de voet. "Uiteindelijk lopen andere clubs zoveel voor op Feyenoord. Zij doen het heel erg op hun eigen manier, dat hebben ze ook altijd gedaan”.

Miedema ziet dat Feyenoord elk seizoen stappen maakt. “Ik denk dat het in de komende jaren de bedoeling is dat zij uiteindelijk mee gaan draaien om de titel. Ik vind dat ze mee moeten gaan doen om de titel. Als je kijkt naar de naam, dan moet dat zeker gebeuren. PSV is natuurlijk ook goed bezig in het vrouwenvoetbal nu. Volgens mij moet je als traditionele top-drie club zeker mee gaan doen”.

De aanvaller ziet zichzelf in de toekomst graag in het Feyenoordshirt, maar plakt er geen tijd aan. “Ik ben 26, ik ben nog jong. Je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren in het voetbal en hoe het eruit gaat zien. Maar uiteindelijk zou het heel mooi zijn als ik mijn carrière, wanneer dat dan ook is, af zou kunnen sluiten bij Feyenoord”.

Delen

Reacties

Leuk dat ze dat zegt, al heb ik liever Dalino en die Zuid-Amerikaan in de spits staan!
Nepsentiment. Het gaat gewoon om geld. Is niet erg maar doe dan niet net of het anders is. Die komt alleen bij Feyenoord als ze ergens anders uitgerangeerd wordt
Nepsentiment. Het gaat gewoon om geld. Is niet erg maar doe dan niet net of het anders is. Die komt alleen bij Feyenoord als ze ergens anders uitgerangeerd wordt
Mag ze niet gewoon meedoen met de mannen. Goed genoeg toch?
Feyenoorders Jacky Groenen en Vivianne Miedema over 2 jaar naar Feyenoord om dan serieus een gooi naar de titel te doen.
Zou Mbappe hetzelfde denken?
Graag Bellamy wel nogsteeds