jose-mourinho

VK Sportphoto

Nieuws

Mourinho: "Alle respect voor Feyenoord, maar ik vertrouw op mijn spelers en stadion"

Van de redactie

José Mourinho gaat er vanuit dat zijn ploeg in het eigen Stadio Olimpico de halve finale van de Europa League bereikt ten koste van Feyenoord. “We zijn vol vertrouwen”, aldus de AS Roma-trainer tegenover Algemeen Dagblad.

AS Roma stond eerder dit seizoen voor eenzelfde klus, toen met 1-0 van RB Salzburg werd verloren en de ploeg dit repareerde in Stadio Olimpico door met 2-0 te winnen. Toch wil Mourinho geen vergelijking maken. “Dat doet er niet meer toe, die wedstrijd is voorbij. Salzburg is Salzburg, Feyenoord is Feyenoord.”

De trainer van de Romeinen wenste weinig los te laten over zijn strijdplan tegen Feyenoord. “Of we geduldig moeten zijn of niet, ik weet het niet. Ik weet alleen dat we twee goals meer moeten maken dan Feyenoord. Doen we dat in de eerste tien minuten of in de laatste tien minuten of in de extra tijd? Ik weet het niet”, aldus Mourinho. 

“Maar wat ik wel weet, is dat we een team hebben dat vol vertrouwen is en we een stadion hebben dat deze wedstrijd met ons wil spelen. De supporters willen er niet alleen maar zitten om te klappen, zingen en met een vlag te zwaaien. Ze willen samen met ons spelen. Ze weten wat het verschil is. We hebben alle respect voor Feyenoord, maar ik vertrouw op mijn spelers en mijn stadion”, zo besluit de Portugees.

Delen

Reacties

Je kan van alles zeggen over Mourinho, maar het is een top coach, en hij is in ieder geval niet iemand met een standaard verhaal.
Tuurlijk wordt en heel moeilijk en Roma is ook gewoon favoriet, maar ik ga fijn voor de buis zitten met een heerlijke fles Don Papa rum, dat houd me wel rustig, is ook meteen tip voor die paaldanser hier.
Binnen eerste 5 minuten staan we met 0-1 voor.
Hij kan ook weinig anders zeggen hè... Ook al zou hij er weinig vertrouwen in hebben moet hij toch zijn spelers vertrouwen geven... Anders word het helemaal niks...
Marseille dacht dat ook even te doen vorig seizoen, Feyenoord is nergens bang voor zijn genoeg gekkigheid gewend. We gaan het zien.