dsc00327

Nieuws

N.E.C. nadert uitverkochte bekerfinale; Het Legioen kijkt lijdzaam toe

Dennis

N.E.C verwacht op korte termijn alle kaarten voor de KNVB Bekerfinale tegen Feyenoord te hebben verkocht. Daarmee kan de Nijmeegse club op zondag 21 april rekenen op de steun van een volle Willem van Hanegem-tribune.

Evenals Feyenoord, heeft N.E.C. de beschikking gekregen over 17.500 kaarten voor de eindstrijd. Daar waar het Legioen nog wacht op de kaartverkoop, is de verrassende mede-finalist een week geleden al gestart met het verkopen van de tickets onder haar aanhang.

N.E.C. trekt alles uit de kast om de toegekende kaarten aan de man te brengen en nadert inmiddels het bordje ‘uitverkocht’. De club meldt vandaag dat er nog 1.500 kaarten beschikbaar zijn. Het aantal reeds verkochte kaarten gaat ruim boven de gemiddelde bezettingsgraad in stadion De Goffert, wat aangeeft dat de eindstrijd van het bekertoernooi leeft in Nijmegen en omgeving. Veel supporters, fans en sympathisanten hebben de laatste dagen nog een clubcard aangevraagd om in de gelegenheid te komen een kaartje te kopen. Het bereiken van de bekerfinale wordt gezien als een unieke gebeurtenis, waarop veel mensen besluiten de verrichtingen van N.E.C. voor één dag van dichtbij mee te willen maken.

Feyenoord
Vanuit het Legioen wordt met gemengde gevoelens gekeken naar de Nijmeegse kaartverkoop, waar iedereen na een verkoopweek nog de mogelijkheid heeft een kaartje te bemachtigen. Feyenoord heeft als finalist eveneens 17.500 kaarten toegewezen gekregen. Dit aantal zal echter verre van toereikend zijn om aan de grote belangstelling te voldoen. Naar verwachting zal er een run op de beschikbare kaarten komen zodra deze in de verkoop gaan, waarna het bordje ‘uitverkocht’ vrijwel direct kan worden opgehangen.

Delen

Reacties

Gewoon geduld hebben... tijd zat. Het is nog lang geen 21 april.
Lekker dan de info op deze site klopt dus niet. Zou 1 april in de verkoop gaan...Is gewoon een werkdag voor mij dus maar verlof genomen om te proberen een kaartje te bemachtigen. Gaat dus niet door
Zullen wel weer een uur van te voren te horen krijgen dat we een kaart kunnen halen
Feyenoord gaf aan dat de kaartverkoop op 1 april zou plaatsvinden maar verdere info ontbreekt nog
Nee deze site gaf dat aan en dat blijkt nu onzin
Ik heb vandaag gebeld maar 1 april wordt niet de datum, we moeten de mail afwachten.