Bevestigd
kasanwirjo-feyenoordweb

KayneKVisuals

Nieuws

NERAYSHO KASANWIRJO • IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Neraysho Kasanwirjo wordt de eerste winterse versterking voor Feyenoord. Feyenoord en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over de overgang van de 20-jarige voetballer.

Nadat alle formaliteiten zijn afgerond tekent Kasanwirjo, die op meerdere posities in de verdediging en op het middenveld uit de voeten kan, binnen afzienbare tijd een meerjarig contract tot medio 2027 in De Kuip.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM

Vraagje met betrekking tot eventuele transfers, is er nog iets gaande/lopende op dit moment voor deze periode?? Zo ja wordt er dan gekeken naar een middenvelder of nog iets bij verdediging of aanval.

Hoe staat men bij Feyenoord tegenover de ex-spits van Excelsior die nu in de Lique1 speelt Thijs Dallinga. Heb me er niet verder in verdiept hoe hij het momenteel doet hoor, maar zijn ze achteraf gezien niet ziek dat ze hem niet gehaald hebben??
Als ie ook gaat spelen kan het wel eens druk worden in de selectie van Jong Oranje voor het EK komende zomer. Geertruida en Timber zijn vaste waarden, om Hartman kunnen ze waarschijnlijk ook niet meer heen en Kasanwirjo is ook al een aantal keer geselecteerd.
Haha ik ben ook al een beetje aan het rekenen. Kan best een toernooi met een Feyenoordtintje worden. Ik reken dan spelers die spelen bij Feyenoord of een opleiding hebben genoten bij Feyenoord. Geertruida, Timber en wellicht Kasanwirjo zitten er wel bij. Dan heb je Summerville en Burger die er tegenaan zitten. Ook zie ik voor Azarkan en Jansen kansen. Tavsan zit er ook altijd bij en die speelt amper bij nec. Waarom zou Azarkan er dan niet bijzitten? En ook de keeper van ADO Wentges zit erbij. Een KKD-keeper. Jansen valt daar nu echt op. Zal geen eerste keeper worden, maar erbij zal al mooi zijn voor hem.
Hoppa..

En nu lekker ballen bij Feyenoord.
Slot heeft de juiste skills om hem te laten groeien..
Hoop een goede aankoop, succes..!!!
Succes en welkom bij Feyenoord, negeer al die zuurpruimen, over 3 jaar wordt je verkocht aan Arsenal voor 28 miljoen punt uit
Heeft Feyenoord interesse in Eduard Spertsyan?
Prima aankoop. Kun je geen buil aan vallen. Voor nu goede back-up voor 3 posities. Afwachten of hij nog gaat groeien in zijn ontwikkeling.
Feyenoordmuntendam
Toen fc groningen eruitvloog tegen de amateurs was deze man echt de allerslechtste van het veld.Zelfs een verslaggever brande hem af.Dit gaat door z'n mindset echt geen goede speler voor feyenoord worden.Ze hebben bij de euroborg de vlag uit
Zo'n pipo heeft niet eens door hoe sneu die is...

En ja ik heb 't over jou en niet kasanwirjo.
Feyenoordmuntendam
Kijk je weer in de spiegel sukkeltje.Jij kent die gozer alleen van een paar minuutjes heb hem hele wedstrijd live gezien.Denk zelf dat je een tt feyenoord fan bent.Ik ga niet eens meer op jou in jij bent mij te min om nog op tereageren DOE jij de groeten aan je moeder die heeft meer verstand tussen dr benen.
Een hele wedstrijd nog wel?
Dan ben je één van de weinigen hoor.
Hele wedstrijd?
Zozo
Jij wel internetgekkie. Je roept meer ****** dan de meeste hier. Ook jou moeten ze bij de roze kameraden neerzetten en nooit meer vrij laten.
Ga jij wel op mij in dan? Top. Het feit is dat Kasanwirjo nog maar 20 is en inmiddels 1.5 jaar aan ED potjes heeft gespeeld. Talenten ontwikkelen zich met ups and downs. Vorig jaar up, nu inderdaad down. Haalde je hem deze zomer, had het je zeker 6 miljoen gekost. Want ook buitenlandse clubs zagen zijn ontwikkeling. Wel een aanname, omdat er niet is geboden. Maar goed, clubs hadden hem op de korrel.

Nu heeft heel Groningen het lastig en inderdaad ook Kasanwirjo. Hij zou vast mentaal zijn uitdagingen hebben, maar ook op allerlei andere punten. Zo is die af en toe wat laks en druistig in duels. Als je hem ziet spelen, zie je wel potentie. Atletische, snelle centrale verdediger, sterk in zijn duels (af en toe druistig) en comfortabel aan de bal. eigenlijk heeft hij alles wat een centrale verdediger van Feyenoord moet hebben. Het is een soort Lutsha-light. Maar ook gewoon 2 jaar jonger dan Lutsha. Ja, stap is groot, moet zich gaan ontwikkelen etc, maar voor 1.5 miljoen sla je op het goede moment toe. Het is bijna onmogelijk om hier geen winst om te maken.

https://twitter.com/JoostvanderLeij/status/1541062557888307200 Lees dit twitterberichtje even van vorig seizoen. Oh en ja, ik heb hem ook live bekeken. 10+ keer. Vorig seizoen en dit seizoen.
@FTM kan deze heel nare man met heel nare reactie niet gewoon een van krijgen op deze site??? Wat een ongelooflijk nare meneer is dat zeg
Tegen Feyenoord was die ook erg zwak hoor!
Dat viel de commentator ook op
Feyenoordmuntendam
Fr666 ziet geen wedstrijden van feyenoord op samenva na.Ze hebben er geen geld voor dus hij weet niet hoe hij werkelijk is
Wat ben jij een bijzonder naar en zuur mens....

Wat er in jou leven is misgegaan weet ik niet maar als je niet normaal kan reageren zou ik gewoon niet reageren ipv dit soort berichten te plaatsen
Sukkeltje
Tjonge, zelfs een verslaggever brandDe hem af. Als iemand zoiets snel doet, is het wel….. een verslaggever 🙄
Feyenoordmuntendam
Niet die van rtv noord dat is een groot fc groningen fan.Hij is normaal niet negatief over een speler.Maar ze mogen denken wat ze willen maar ga nou niet roepen wat een miskoop.Diemers heeft ook geen kans gehad en werd ook van alles uitgemaakt.Nou die was beter dan deze
Volgens mij begrijp jij het allemaal niet zo goed, je verwacht geloof ik dat een ventje van 21 die meegaat in de malaise van Groningen even de lijnen uitzet, en tegelijk iedereen op zijn plek zetten of er niks aan de hand is?!
Dan had ie nou ook voor 70 miljoen bij Chelsea gepeelt, en Kanté ergens in de zandbak voor een zak geld.
Feyenoordmuntendam
Ja fc groningen is zelfde niveau van feyenoord.Laten we in de kkd gaan kijken steken er ook vast met kop en schouders uit
Weet je nog die ene wedstrijd van Bijlow? Dat ie slecht keepte? Zelfs een verslaggever (kan je nagaan, een verslaggever!) brande hem af. Dit gaat door z'n mindset echt geen goede speler voor Feyenoord worden.
Feyenoordmuntendam
1 wedstrijd of meestal slecht.waarom dankje dat die vaak op rb of op 6 werd gezet.Niet omdat die daar zo goed was maar niet geschikt voor cv.stel dat die zo goed was als zgn mensen die het denken teweten en wat samenvating hebben gezien.waarom gaat die zo makkelijk weg en voor zo weinig.ze staan onderin denk je niet dat ze hem liever behouden.Zie Twente heeft een doel en laat zerouki niet gaan omdat belangrijk is. Fc groningen heeft momenteel genoeg geld op de bank staan daar hoeven ze t niet voor tedoen.
Zelfs de verslaggever brandde hem af ... Zucht zo kansloos deze opmerking want diezelfde verslaggever brand ook alles af wat niet van Ajax is.... Ik hecht daar de minste waarde aan zou jij ook moeten denk ik geef deze jongen gewoon een kans
Ben benieuwd waar jij dan die hele wedstrijd hebt kunnen zien. Niet op ESPN in ieder geval.
Feyenoordmuntendam
Klopt in de euroborg zelf .mijn baas heeft n skybox daar.
En mu trots?
Kijk eens naar de opstelling van FC Groningen tegen Spakenburg.
Deze aankoop is heel veelzijdig maar je kan het ook overdrijven.
Als rechts CV of Rechtsback prima eerst maar eens een zekerheidje worden.
Succes Neraysho Kasanwirjo!! en Welkom!!
Ex Ajaxied.
Ik ben benieuwd
Waarom geen Blind en Berghuis dan?
Vogelpest
Hoe zullen ze deze noemen? De nieuwe Kante?
Of Camnavinga ?
Deze jongen kan nu mooi als backup voor centraal achterin fungeren. Het zal me niet verbazen als ie de rechtsback wordt. Plus hij kan volgend jaar mooi Geertruida vervangen als die niet wil bijtekenen. En ik denk dat ie zelfs beter is, iig sneller en technischer.
Geertruida is machtig
Ftm
Ik zie al 2 jr zijn talent en roep al een tijdje om deze speler te kopen en hier verder te ontwikkelen,ik zie in hem de moderne ulrich van gobbel
Sterk en snel maar wel wat technischer en 2 benig
Werd er maar meer naar jou geluisterd!
Feyenoordmuntendam
Heb je hem oa tegen die amateurs gezien.was veruit de slechtste
Alweer hier over, je hebt er wel een trauma aan overgehouden hè 🤔
Hahahaha die is raak JP
Feyenoordmuntendam
Geef t aan ****** maar snap jij niet.Niet alles wat ze halen is top hoor.wil je wel horen als die een dikke fout maakt waardoor alles de ijskast in kan.Jij moet in Rusland wonen daar mag je ook geen meening hebben.wat een geweldige speler kasanwiro.Maar verdiep je eens in dingen voor je wat roept .Als groningen al zo blij is dat die weg is.
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Welkom!!!
Speelgerechtigd voor zondag?
Moest de inschrijving bij de KNVB dan niet voor 5 afgerond zijn?
Nee had dan al ingeschreven moeten zijn. Is volgens mij voor vrijdag 12:00.
Welkom. Zal mooi zijn als hij morgen mee kan
doen met open training.
Daar komt eindelijk het verlossende woord…. 👍