slot-2

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over zijn band met Schreuder

Als Feyenoord het zondagmiddag in de Klassieker opneemt tegen Ajax treft Arne Slot in de trainer van de Amsterdammers een bekende. Begin deze eeuw speelde de 44-jarige hoofdcoach bij NAC Breda samen met Alfred Schreuder, die in zijn spelerscarrière ook voor Feyenoord uitkwam. Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag vertelt Slot over de band met zijn oude teamgenoot en diens huidige positie in de hoofdstad. 

“Die band is op zich prima. Het is niet dat we in de aanloop naar deze wedstrijd toe elkaar dagelijks bellen om elkaar op de hoogte te houden van hoe we gaan spelen", omschrijft Slot zijn relatie met Schreuder. Bovendien weet hij dat de Ajax-trainer kennis van zaken heeft: “Alfred is vorig jaar kampioen in België geworden. Zit al jarenlang in de voetballerij. Eerst als voetballer en daarna als trainer. Dus die weet als geen ander hoe dat gaat."

Ook Arne Slot ziet dat de druk op zijn collega-coach in Amsterdam hoog is, maar weet dat dat nu eenmaal bij het trainersvak hoort: "Ik denk, als we het op onszelf betrekken, dat als je een week geleden na Utrecht op social media keek de trainer ook niet de juiste opstelling had gemaakt en er weer heel veel niet deugde. Een week later staan we weer heerlijk te voetballen omdat we hebben gewonnen van Groningen en Zwolle. Dat is de voetballerij, daar lopen we niet voor weg. Het is onderdeel van ons vak en daarom verdien je ook best een behoorlijke boterham."
Delen

Reacties

Schreuder doet het best goed met de flutspelers die hij heeft. Tadic de grote man levert de meeste ballen in van allemaal. Is nog slechter dan zijn maat Bassie. Helaas doet eens Rensch niet mee
Die kan er ook geen hout van. Als Bassie in het centrum staat komen er zat kansen. Geen gelul gewoon drie nul
Zou het allemaal niet te makkelijk opnemen zondag, Tadic heeft grote trots daarbij het karakter om tot het gaatje en erover te gaan, Bassey is als back gewoon een parodie op voetbal, maar in het centrum degelijk zolang hij het simpel houdt, dat simpel houden schijnt hij gelukkig ook geen talent voor te hebben haha
Tadic tegenover Pedersen....hou mijn hart vast
Kerel.....je praat nu echt als zo'n typische supporter van hunnie, arrogant en minderwaardig. Nergens Voor nodig.

Zij Hebben gewoon nog steeds met name in de voorhoede spelers die in normale vorm onze verdediging veel pijn kunnen doen.

Het gaat echt niet zo makkelijk Worden als Jij doet voorkomen.
AS vs AS

Hoop dat onze AS zijn vuisten kan ballen na 90 min! Alle vertrouwen in onze Arne.