Betrouwbaar
Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Nieuw bod op Ramiz Zerrouki

FeyenoordTM

Feyenoord heeft opnieuw een bod ingediend bij FC Twente voor de diensten van Ramiz Zerrouki. Dat meldt Voetbal International zondagavond.

Volgens het genoemde medium ging Zerrouki afgelopen vrijdagavond, na het met 2-0 gewonnen thuisduel van FC Emmen, rond de tafel met technisch directeur Jan Streuer. In een gesprek maakte Zerrouki nogmaals duidelijk dat hij de stap naar Feyenoord wil maken. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen en de broer van Zerrouki schoven ook aan.

Zerrouki heeft zijn onvrede laten blijken bij de clubleiding uit Enschede en hoopt nog altijd op een transfer naar Rotterdam. In het gesprek op vrijdagavond zou FC Twente technisch directeur volgens de aanwezigen hebben toegezegd mee te willen werken aan een verkoop, indien een bod van Feyenoord ook door de Raad van Commissarissen zou worden geaccepteerd.

Toch liet Streuer op zaterdag blijken dat een transfer onbespreekbaar zou zijn. Zaakwaarnemer Van Kooperen poogde nogmaals Streuer en Te Kloese om tafel te krijgen. Streuer is niet ingegaan op het voorstel.

Feyenoord laat het daar niet bij zitten en heeft zondag laat in de middag de druk verder opgevoerd met een nieuw bod op Zerrouki. De nieuwe aanbieding zou volgens VI, inclusief mogelijke doorverkoopsom en bonussen, in de buurt komen van het in de zomer door FC Twente genoemde bedrag van acht miljoen euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dat bod wordt hopelijk wel geaccepteerd worden anders blijfen ze zeker met een heel ontevreden speler zitten .
Halen die Zerrouki. Je wordt zelf sterker omdat de selectie al smal is door oa blessures. En je verzwakt Twente.
@FTM wat ben je stil de laatste tijd? Bewust om een deal niet te laten klappen?
Stel dat deze transfer tot stamd gaat komen, is er dan nog geld voor de koop van een RCV of moeten we dan uitgaan van huur/transfervrij of helemaal niet?
@ftm wat verwacht je dat er met dit bod gedaan wordt ? Resoluut van tafel ?
Noodzakelijke kwaliteitsinpuls op het middenveld. Doorpakken.
Ik had hem even met rust gelaten om volgend weekend met Twente nog even minimaal een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Ajax. En daarna een bod doen dat voor Twente reden is om hem alsnog te laten gaan. En dan de week erop met Feyenoord van Twente winnen.....😆
Dit gaat een veel te hoog bedrag worden.... Gaat nergens over. Twente zet hoog in en Feyenoord loopt er als een loopse hond achteraan.
Dan snap je het niet, loopse hond slaat nergens op.
Dan zou Twente juist loops moeten zijn
Als twente nu weer moeilijk gaat doen…😂😂😂
Natuurlijk hebben ze dit gedaan...slimme jongen die kloese ..Twente kan natuurlijk nog weigeren maar lijkt mij financieel niet verantwoord en ze krijgen dan een zeer ontevreden speler
Vind het wel mooi dat Zerrouki zelf heel graag wilt en dat hij er alles aan doet om te komen
Heel goed, we nemen het media initiatief over.
Niet weer zerouki,zijn ze met vilhena bezig,of met zerouki,of met wie nog meer @FTM
Helemaal klaar al met die gozer.
Kan die gozer niks aan doen! Ligt aan de grootheidswaanzin van die Duitsers
6 miljoen excl bonussen vond ik al aan de hoge kant, maar een bedrag rond de 8 miljoen is echt zeer onverantwoord voor deze speler.
Dit kan twente met die schulden toch niet weigeren? Plus speler wilt graag en is van de zomer minder waard omdat zn contract dan minderlang is. Dus ik denk dat ze wel moeten nu… hoe vervelend ze t ook vinden.
Je zou ook kunnen denken, we doen het met de spelers die we nu hebben en het geld van deze transfer steken we in Szymanski aan het einde van het seizoen......
Want het geld is er dus blijkbaar wel.........
CL leage halen. Dan ie geld voor beide.
Tuurlijk. Zag je vandaag niet dat je een middenvelder mist? Wieffer is nog niet zo ver. En Geertruida hoort op rcv of rechtsback.
Szymanski ? Nou, die is 10 miljoen waard en een salaris van 2,5 miljoen ?
Dan zou ie er toch echt bovenuit moeten steken en daar heb ik het afgelopen half jaar niks van gezien, als Feyenoord het moeilijk heeft is hij 1 van de eersten die afhaakt.
Ik hoop dat het rond komt kwaliteit injectie 💉 ook voor gesorteerd op het nieuwe seizoen.
@FTM Zie jij dit rondkomen? Twente en streuer waren toch duidelijk vanmorgen? Of is dit omdat Zerrouki super graag wil en gewoon niet het juiste bedrag was geboden?
Ik geef Feyenoord groot gelijk, dit is de missing link
Vanavond accepteren zodat ‘ie dinsdag mee kan trainen. ;)
ACHT MILJOEN en kaartjes voor de achtste finale Europa League in De Kuip.
Waarom... Schakel nou gewoon door. Zo hebben we aan het eind van de maand wéér niks erbij, omdat Slot zich dood staart op Zerrouki.
Slot staart zich niet dood.
Iedereen begrijpt dat er een speler moet komen die er direct staat.
Dat is met bijv Mannsverk nog maar zeer de vraag. Ook Aursnes had wat tijd nodig om aan te passen.
Dus Zerrouki is 1e keus.