Primeur Bevestigd
yv20231128yv20231128a1b04012

VK Sportphoto

Transfers

Nieuw contract lonkt voor Candelaria

FeyenoordTM

Feyenoord en Jayden Candelaria zijn concreet in onderhandeling over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de linksback loopt nog door tot eind juni, maar daar lijkt op korte termijn verandering in te komen.

De Rotterdamse club wil graag langer door met het 20-jarige jeugdexponent, die in de zomer van 2018 overkwam vanuit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Candelaria komt momenteel uit voor het onder-21 elftal van Feyenoord, wat gecoached wordt door Melvin Boel.

Candelaria's belangenbehartiger Sports Entertainment Group en Feyenoord zijn momenteel in onderhandeling over een nieuw contract voor de linkspoot. De verwachting is dat de club en de speler er snel uit kunnen komen, waarna de nieuwe deal wereldkundig gemaakt kan worden. Er zijn ook nog andere binnenlandse opties voor Candelaria.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Waarschijnlijk wishfull thinking, maar zou het nog een optie kunnen zijn om Orkun Kökçü volgend jaar te huren nu hij daar uit de selectie is gezet en op ramkoers lijkt met Roger Schmidt?! Zie hem niet veel meer spelen de rest van het jaar.
Feyenoord wil zich in de markt bewijzen als goede verkoopclub van spelers. Terughuren van Kokcu past daarin helemaal niet. Daarnaast loopt hij dan Timber in de weg, als die blijft. Of anders een ander talent dat doorkomt.
Timber speelt toch echt op een andere positie. Zeg dan niks.
Onzin, Kokcu speelde met Wieffer achter zich en Symanski voor zich op het middenveld. Timber speelt met Wieffer achter zich en Stengs voor zich (als Stengs fit is). Hij speelt nu even op 10, omdat Slot perse die Zerrouki in de basis wilt, maar daar speelt hij minder goed dan op 8.
Middenvelders die achter elkaar spelen in plaatst van het veld breed houden. Bijzondere visie op het spelletje.
Op papier staan ze achter elkaar. In de praktijk stemmen ze al spelend af (let er maar eens op!) wie centraal blijft en wie naar links of rechts uitzwenkt.
Maar een meer serieuze reactie. Ik weet niet of je het door hebt, waarschijnlijk niet, maar het middenveld staat dit jaar anders dan toen Kökçü nog bij ons speelde. Daardoor spelen ze dus niet op dezelfde positie.
Zucht, uiteraard zijn ze niet op een rijtje van achter naar voren, maar er is wel degelijk een verdeling qua hoe diep ze op het veld staan. Meestal Wieffer wat meer rechterhelft van het veld en Kokcu en nu Timber linkerhelft.
Laat gaan joh. Gerard wilde denk even wat aandacht.
Zeg dan zelf niks, als je er overduidelijk geen kijk op hebt.
Timber speelt op exact dezelfde positie als Kökcü vorig seizoen.
Nee! Als het middenveld anders staat is dat dus niet zo.
Dan is het een andere positie met andere taken daarbij.
Als je al niet snapt dat er verschillende manieren zijn waarop een 3-mans middenveld de taken kan invullen dan ben jij dus degene die er geen kijk op heeft.
Zou geen kwaad kunnen als je je er eens in zou verdiepen voordat je zomaar wat roept!
Lekker bleren jij. Het is niet zo dat als je uitroeptekens plaatst dat dan je argumenten meer waard worden hè.
Maar jij hebt je aandacht in ieder geval weer gehad vandaag.
Jij gaat niet eens in op mijn argumenten omdat je gewoon weet dat ik gelijk heb.
Lekker kinderachtige reactie om te zeggen dat iemand loopt te blèren of aandacht nodig heeft als iemand er meer kijk op heeft dan jou hahaha.
* dan jij

En ik heb mijn argumenten al benoemd. We zijn niet allemaal zo naarstig naar aandacht op zoek, dat we tot in den treure gaan lopen herhalen.
Hahaha je hebt geen enkel argument gegeven. Alleen "Timber speelt op exact dezelfde positie als Kökcü vorig seizoen..."
En jij en jou mag allebei. Zoek maar op.
En je schreef niet eens het woord blèren goed hahaha.
En wie blijft er hier nu steeds reageren hahaha.
Nou ik ga even wat nuttigs doen hier. Fijne avond!
Orkun Kokcü niks huren kopen! 20 Miljoen
Crysencio Summerville kopen 20 Miljoen
Luis Sinisterra kopen voor 20 Miljoen
Kampioen 2025 en veel geld over!
Hoe ga kokcu kopen met een torenhoge afkoopsom.
Niet en een kampioenschap is sowieso niet te koop.
Hebben we gezien toen Peter Bosz dat probeerde hoe dat afliep.
Nee daar ben ik niet voor. Geen oudgedienden terughalen, maar nieuwe hongerige spelers.
Nee, kan al een mooie transfer maken naar Engeland of Duitsland.
Over jeugdspelers gesproken: gaan we Elgyn Hato, jonge broertje van 12 en groot talent, weghalen bij Sparta of laten we die ook weer naar Diemen vertrekken!?

Please check it out, Rutger!
Sparta heeft een samenwerking met "hunnie". Dus die zal wel die kant op gaan.
Zechiel zat toch ook eerst bij Sparta? Ik denk trouwens dat ze bij Ajax genoeg andere problemen aan hun hoofd hebben
Klopt wat je zegt over Zechiel. Maar die is naar Feyenoord overgestapt nog voor Ajax en Sparta een samenwerking overeen kwamen. Dacht ik.....
Zechiel zei zelf dat Sparta hem liever naar Ajax zag gaan, maar hij wilde alleen maar naar Feyenoord.
Verstandig ventje dus :)
De samenwerking houdt in dat Ajax ieder jaar bij Sparta 3 talenten mag weghalen. Natuurlijk hebben de talenten zelf ook nog iets te zeggen, maar voor Feyenoord is shoppen bij Sparta erg lastig. Sparta zelf pusht de spelers ook naar Ajax. Die willen niet dat er spelers naar Feyenoord gaan. Zechiel gaf dat zelf ook al aan in een interview.

De jeugdscouting van Feyenoord is erg goed dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Als psv, Feyenoord en Ajax zich alle drie melden voor een jeugdspeler, kiest de speler ook nog vaak voor ons. Het enige verschil is vooral budget, want halen van bvo's kost geld.
Wie weet de verassing van aankomend seizoen.
Dat is niet te hopen, verbrand hebben we zo weinig aan 'm.
In de Youth League toch een ijzervreter! Ik ben blij nu Mike Kleijn nog graag!
Langzaam komen de O21 spelers naar boven, ze worden onderschat.
Ik hoop dat Feyenoord kritisch kijkt naar de opleiding en hoop op Robin van Persie bij 021.
Die gaat alleen o21 doen als ze promoveren, anders o19 (nieuw te vormen elftal ipv o18) en daarmee ook de YL.
Dromen mag toch??
Robin de YL en o21, dromen komen uit
Dat mag alleen niet. YL is voor de O19 en O18.
Als de o21 niet weet te promoveren zie ik hem wel naar Dordrecht gaan (en Plug wordt dan doorgeschoven uit de o18).
Iedereen praat altijd alsof je zonder KKD niet meer kan opleiden, maar toch tekent de ene na de andere talent bij. Een goed verhaal en plan is toch belangrijkst.
Je zou ook moeten kijken naar het aantal talenten doorbreekt in het eerste. Bij AZ stond er gisteren één in de basis en bij PSV twee net als bij ons (en dan waren Bijlow/Milambo geblesseerd).
Klopt, maar we hebben wel wat aangekochte/gehuurde jonge talenten rondlopen, gisteren ook (Beelen, Minteh). De eigen lichting was vorig jaar en dit jaar op Harman na net nog niet sterk genoeg. Milambo en vooral Zechiël zitten er al veel dichterbij en die verwacht ik volgend seizoen zomaar in de basis, net als de aangekochte Sauer. Ze komen wel die jongens!
@FeyenoordTM ik maak me eerlijk gezegd zorgen over aankomende zomer met het vertrek van onze scouts. Is er al goed voorwerk gedaan van de zomer en liggen er goeie namen klaar uit de scouting of gaan we allemaal spelers uit de koker van DtK krijgen? Die DtK waar je (volgens veel supporters) geen kritiek op mag hebben ondanks dat kritiek wel op z'n plaats is. Geen van zijn aankopen presenteert echt goed namelijk.
Voorwerk is echt wel gedaan, maar deze maanden zijn sowieso lastig qua scouting. Scoort een target nu drie keer in een korte periode, is een target vaak al onhaalbaar voor een club als Feyenoord. Club moet er voortdurend boven op zitten.
Bijna alle spelers die DTK gehaald heeft, staan nog onder contract. Laten we afwachten hoe zij zich verder ontwikkelen.
Stengs, Minteh, Beelen die hele goede wedstrijden hebben gespeeld als basisspelers. Ivanusec, Zerrouki en Lingr die in bepaalde wedstrijden hun kwaliteiten hebben getoond en waarde bewezen hebben. Maar nee hoor, geen van de aankopen presteren goed....ga geen onnodig paniek zaaien.
Je plaatst hetzelfde bericht 5x in verschillende artikelen..

Daarbij, we zijn geen calimero's en slachtoffers, we mogen best gefundeerde kritiek hebben en gefundeerde waardering ook.

Zeggen dat al zijn aankopen niet presteren, slaat natuurlijk als een tang op een varken. Zeggen dat je risico's ziet in zijn verschillende petten, de dunne scouting op dit moment, en het proces naar enkele aankopen prima.
Ik vind het veel te makkelijk om te zeggen dat geen van de aankopen renderen. Stengs is echt een aanwinst gebleken, net als Beelen. Minteh werd ons in de schoot geworpen. Lingr is de enige die mij echt tegenvalt, deed gisteren ook weer vrijwel niet opbouwend in het spel mee na zijn invalbeurt.
Vorig seizoen had iedereen hier kritiek op Timber die echt als een miskoop werd beschouwd. Moet je kijken waar die jongen na een jaar staat.
Mooi voor hem lekker bezig feyenoord.