Primeur Bevestigd
nieuwkoop

VK Sportphoto

Nieuws

Nieuwkoop verlost van brace; Lamprou in het gips (update)

FeyenoordTM

Feyenoord maakt zich op voor het laatste duel van het Eredivisieseizoen 2023/2024. De Rotterdammers nemen het zondagmiddag om 14:30 op tegen stadsgenoot Excelsior, wat strijdt tegen degradatie play-offs. Een update over de fitheid van de Feyenoord selectie.

De blessurelijst van de runner-up van de Eredivisie was al vrij groot: Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Quinten Timber, Antoni Milambo, Santiago Gimenez en Bart Nieuwkoop waren tegen N.E.C. Nijmegen allen niet inzetbaar vanwege blessures en de herstelperiodes daarvan.

De lijst van geblesseerden wordt aangevuld met Kostas Lamprou, die zijn hand in het gips heeft zitten. De exacte aanleiding is onduidelijk, maar verklaart meteen zijn afwezigheid in het uitduel in Nijmegen waarin de Rotterdammers met een 2-3 score als winnaar van het veld stapte.

Bart Nieuwkoop liep tot voor kort met een brace om zijn voet, al bleek die blessure niet ernstig. De rechtsback is inmiddels verlost van de brace en hoopt tegen Excelsior inzetbaar te zijn. Ook Timber, Gimenez en Zechiël (die al met de groep meetrainde) mikken op inzetbaarheid op zondag.

De blessure van Lamprou houdt in dat hij zijn laatste duel voor de Rotterdammers al heeft gespeeld. Dat laatste duel speelde de Griek op 3 mei 2014, onder Koeman bij AZ-uit (1-1). In het huidige seizoen kwam Lamprou niet in een officieel duel in actie. Hij bezit over een aflopend contract.

Update woensdag 12:12:

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is Soumaïla Coulibaly een optie om hancko te vervangen?
Je hebt zeker dat artikel gelezen online van die football…. Die site kraamt alleen maar onzin uit dus moet je niet al te serieus nemen
Is hij dan al weg? 🤔. Ik ververs hier 10 keer op een dag, heb ik dat nog gemist 😦
@FeyenoordTM Toen Slot vorig seizoen verlengde zei DtK dat zolang Slot de trainer is hij naast AD ook de TD is. Kunnen we verwachten dat er een TD komt nu Slot is vertrokken?
Wat doet die Jelle Goes dan eigenlijk bij de club? Wat is zijn functie?
Dekmantel, coördineert wat scouting en dat is het wel
Rutger zei al dat te kloese nu nog TD blijft.
Hopelijk gaat er onder de nieuwe trainer ook een beetje doorgeselecteerd worden en gaan jongens zoals wålemark , vd belt , zerrouki , nieuwkoop verhuurd cq verkocht worden....
Je bent ook reservespelers nodig
Nieuwkoop en Zerrouki heb je volgend jaar gewoon nodig in de selectie. Zeker niet in de basis maar wel als reserve.
Nathaniel Adjei van Hammarby in beeld?
Zit de graafschap te kijken wat een kutkeeper is die Janssen zeg
Wist niet dat Lamprou een tweelingbroer heeft
Gewoon kut