castelein

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Officieel: Allard Castelein in Stichting Continuïteit Feyenoord

Van de redactie

Allard Castelein (64) wordt de opvolger van Ivo Opstelten in de Stichting Continuïteit (STICO) van Feyenoord. De oud-directeur van het Havenbedrijf neemt het stokje met ingang van 1 januari 2024 over van Opstelten, die na twee periodes van vier jaar niet in aanmerking kwam om herbenoemd te worden.

De Stichting Continuïteit Feyenoord is een van de hoogste organen binnen de club. Zo beheert deze onder meer het zogeheten ‘gouden aandeel’, heeft daarmee bijzondere zeggenschap en bewaakt het cultureel erfgoed van Feyenoord. 

Op dit moment bestaat de STICO nog uit Ivo Opstelten (voorzitter), Pim Blokland, Michiel Gilsing, Hans Vervat en Dick van Well.

Delen

Reacties

Grappig, ik had de man toen hij nog bij het Havenbedrijf zat eens genoemd als mogelijke Algemeen Directeur waardoor Te Kloese zich specifiek op het voetbalbeleid had kunnen richten. En rol in de StoCo lijkt me dus ook wel aan hem besteed.
Het vertrek van Opstelten komt natuurlijk veel te laat. Hij, en iig ook Vervat en Van Well, hadden consequenties moeten verbinden aan het Feyenoord City debacle. De positie van Blokland en Gilsing is in deze iets lastiger in te schatten. Maar goed de eerste van de 3 'zekere' ruïnebouwers, is vertrokken. Dat Van Well, die ook nog eens medeverantwoordelijk was voor de carte blanche waarmee Peter Vogelzang Feyenoord naar de Filistijnen kon helpen 16 jaar geleden, nog steeds betrokken is, blijft echt een gotspe.
Prima. Zo lang de huidige ontwikkelingen gecontinueerd worden.