Betrouwbaar
Nicolas Raskin

Alamy

Nieuws

'Ook Rangers opent jacht op Nicolas Raskin'

FeyenoordTM

Het Rangers FC van hoofdtrainer Giovanni van Brockhorst heeft net als Feyenoord belangstelling voor Nicolas Raskin (21). Met die informatie komt het Britse Daily Record woensdag naar buiten.

Feyenoord volgt de Belgische middenvelder al een langere tijd, al gaf algemeen directeur Dennis te Kloese zondag aan dat er geen directe interesse is om toe te slaan op Raskin.

Rangers staat al negen punten achter op Celtic in de Schotse Premier League. Sportief directeur Ross Wilson wil Rangers dan ook graag deze winter nog versterken; mogelijk met Nicolas Raskin. 

Na de laatste Standard-wedstrijd voor het WK gaf directeur Ronny Deila toe dat hij wanhopig op zoek was naar een verlenging van het contract van Raskin. De Belg loopt eind juni uit contract in het Sclessin.

UPDATE 22/11 - 13:44 • Journalist Fraser Fletcher komt dinsdagmiddag met een update over de situatie Nicolas Raskin / Rangers FC. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Btw Raskin is 85% een nr 8 en 15% een nr 6...
@FTM: Is Balanta van Club Brugge niet een goeie nr 6 voor ons?

Heeft het daar moeilijk omdat die amper speelt onder slecht presterende gepromoveerde trainer Hoefkens en wil weg.

Een nr 6 met veel ervaring in CL, veel prijzen gewonnen, bal veroveraar, fysiek oersterk en een fysiek sterke speler kunnen we wel gebruiken op middenveld.., kortom een beest!

Transferwaarde schatting op TM 3 mln, contract tot 2024, maar wel 29 jr.

Zou dat geen optie zijn om half jaar te huren met optie tot koop?

Dan is er misschien nog geld voor aanvallende versterking over...