Primeur Bevestigd
kokcu-1

VK Sportphoto

Nieuws

Ook scouts AC Milan volgen Orkun Kökçü

FeyenoordTM

Orkun Kökçü werd recentelijk al gevolgd door scouts van Borussia Dortmund en Olympique Lyon, maar er zijn meer gegadigden voor de captain van Feyenoord.

Ook AC Milan, de regerend landskampioen van de Italiaanse Serie A, houdt de ontwikkelingen van de Turks-international in de gaten.

De Italianen zijn op donderdag 10 november aanwezig geweest in De Kuip bij Feyenoord - sc Cambuur: 1-0.

Een winters vertrek van sterkhouder Kökçü is echter heel onwaarschijnlijk. Meer details daarover volgen later via deze site.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als hij Feyenoord aan de hand neemt en leidt naar 'n kampioenschap en misschien halve finale EL dan lijkt mij € 30+ miljoen een redelijke vraagprijs.
Kokcu heeft dit zelf afgedwongen. Speelt dit seizoen echt goed, die gaat na dit seizoen naar een mooie club.
Er zal heus wel wat worden gekocht, maar er zijn ook talenten in de jeugd.
Kokcu stond er ook niet meteen. Hij heeft het wel gered, vele middenvelders uit jeugd niet.
Met de afkoopsom van Kokcu (eur 25 M minimaal) Szymanski definitief vastleggen. Is de nieuwe held en goudmijntje.
Milan heeft nu op 10 of Diaz of Krunic staan. Krunic is 29, Diaz is 23. In de zomer verkopen voor tussen de 20 en 30 mln lijkt me een prima deal
De vraag is, stel je verkoopt hem voor 30 miljoen. Kun je eenzelfde soort kwaliteit voor hetzelfde bedrag terugkopen?
Ze kunnen dat bedrag vast niet helemaal terug investeren. Branco van den boomen is wel type kokcu, maar die zal nu erg duur zijn geworden als die al wil vertrekken. Maar volgens hebben ze de vervanger al. Timber komt waarschijnlijk het beste tot zijn recht op 8. Ander type dan Kokcu, maar wel een echte verbindingsspeler met zijn loopvermogen en korte wegdraaien. Het lijkt me wel verstandig dat met het oog op waarschijnlijk vertrek van Kokcu in de zomer er een nummer 6 wordt aangetrokken die een bal kan afpakken en een goede passer is. Zerrouki lijkt me dan minder geschikt.
We hebben Karim Dermaine, de ideale nummer 6 in de toekomst!
Branco van den Boomen loopt volgens mij uit z'n contract na dit jaar, lijkt mij een uitstekende versterking voor de selectie na dit seizoen. Ervaren speler, Nederlandstalig, sterke passing, uitblinker in Frankrijk en creatief ingesteld. Lijkt me een prima concurrent voor Timber/Szymanski op 8, je wordt er in de breedte sterker en gevarieerder op.
Ik was nooit zo onder de indruk van zijn handelingssnelheid (heb zijn Franse wedstrijden niet gezien) en dat vind ik nogal een beperking. Zijn niet slagen bij Heerenveen vond ik dan ook geen verrassing. Bij Toulouse doet hij heet heel behoorlijk tot goed, maar ik schat de nummer 12 van Frankrijk ook minder sterk in dan de nummer 1 van Nederland.
Ook de concurrentie tussen Szymanski en Timber ligt m.i. niet voor de hand. De concurrent voor Szymanski moet Bullaude worden. Timber is idealiter nu de concurent van Kökcü en straks zijn opvolger. Als derde middenvelder had ik graag Emil Bohinen zien komen. Ging afgelopen zomer voor €3.250.000 van CSKA Mouskou naar Salernitana. Dat is nog niet de helft van wat FC Twente voor Zerrouki vroeg. Hij is een soort Mannsverk maar dan met wat meer ervaring en lengte en linksbenig.
Dortmund en Milan zijn hele mooie clubs voor hem. Het mooiste is dat ze met timber al een opvolger in huis hebben. Als ze pakweg 30 miljoen vangen kunnen ze direct de optie op szymanski lichten.
Victor Wanyama wordt de nieuwe 6. Loopt deze winter uit contract MLS. Grote kans dat dit de donkere speler is.
Ik denk ook dat hij het is Victor Wanyama !!Zou absoluut schot in roos zijn en missing Link sterke schakel die ontbreekt (wils) kracht + techniek Premier League ervaring TM💪🏾💪🏾💪🏾nu MLS te kloese &co zet hem op !!
Zat zelf eerder te denken aan dru yearwoord, heb een wedstrijd en paar filmpjes van hem gekeken
Wat als er 37 miljoen ofzo op tafel komt, dan moet je toch gaan nadenken vind ik. Of is er nog een reëele kans op een contractverlenging?
voor zn 23e moet je hem wel gaan verkopen
Vind 35+ miljoen een redelijk bedrag voor kokcu
@FTM denk je dat hij deze winter al kan gaan vertrekken?
Hier staat letterlijk in het artikel meer over
@FTM wat verwacht je dat de vraagprijs zal zijn?
Weet je nog wat de vraagprijs voor sinisterra was in eerste instantie?
Wat ik in januari riep bij Afkicken: 25 Sini, 13 Aursnes
Is nog uitgekomen ook.. :-)
laten we hopen dat het deze keer dan anders is en dat het eerder richting de 30+ miljoen gaat!