feyenoord-celtic-fc-2-0-jim-breeman-sports-photography-44

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

OPROEP • Feyenoorders 11:30 verzamelen op Varkenoord

Van de redactie

Voor Feyenoord breken er cruciale weken aan. De Rotterdammers strijden de komende weken op drie fronten. Te beginnen met aanstaande zondag tegen de huidige nummer drie van de eredivisie, FC Twente. Voorafgaand aan het duel worden supporters opgeroepen om 11:30 aanwezig te zijn op Varkenoord.

Het duel tegen FC Twente begint pas om 14:30, toch wordt er opgeroepen om drie uur voor aanvang al aanwezig te zijn op het trainingscomplex van Feyenoord. Er zit namelijk wat leuks in petto aan te komen. 

Na het belangrijke duel tegen FC Twente, staat Feyenoord binnen vier dagen twee keer tegenover AZ. De eerste confrontatie vindt plaats op 4 februari in Alkmaar, gevolgd door de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker in de eigen Kuip, slechts drie dagen later. In de week na het midweekse bekerduel komen de Romeinen op bezoek in Rotterdam voor het eerste duel van de achtste finale.

oproep-supporters
Instagram: @zingenvoorjeclub

Delen

Reacties

Iets leuks in petto? Even denken….
Er landt een helicopter met Benzema erin die zijn carrière bij Feyenoord wil afsluiten?
😂😂😂😂😂😂😂 zou wat zijn he 😉
Vind het wat overdreven ,steun deze mooie club in de Kuip
Mooi kiprich, mijn opa heeft hem meegemaakt ooit ook een keer mee gesproken. Ook omdat mij opa hongaars is dus konden hongaars praten tegen elkaar. Momenten zoals deze maakt deze club zo mooi en een stukje geschiedenis voor mij en de liefde voor feyenoord.