Bevestigd
luigi-bruins

Nieuws

Oud-Feyenoorder Luigi Bruins wordt trainer

Dennis

Oud-Feyenoorder Luigi Bruins gaat aan de slag als trainer. De 36-jarige voormalig middenvelder begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière en is door Zwaluwen Vlaardingen aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025. 

“Na een selectieprocedure en goede gesprekken hebben we Luigi Bruins gekozen als de persoon die ons team zal leiden en begeleiden”, zo meldt de vereniging op haar website.

Bruins stond van 2007 tot 2011 onder contract bij Feyenoord en won met de Rotterdammers in 2008 de KNVB Beker. Voor Bruins, die in 2021 stopte als profvoetballer, markeert zijn overstap naar Zwaluwen als een mooie nieuwe fase in zijn carrière, waarin hij zijn eerste ‘grote trainersrol” op zich neemt. “Luigi Bruins, een welbekende naam in de voetbalwereld als voormalig voetballer, brengt een schat aan ervaring en passie voor het spel met zich mee”, aldus de club. 

Luigi Bruins: “Na dit seizoen wil ik een volgende stap maken in mijn trainerscarrière en vanaf het allereerste gesprek met v.v. Zwaluwen kreeg ik een goed gevoel. Het vertrouwen dat de club in mij heeft, geeft me echt een boost, en ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan en te werken aan het verbeteren van zowel de spelers als het hele team”.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kijk, onderaan beginnen en rustig opbouwen!