dsc00587

Foto: Jeannette Melsen

Nieuws

OPROEP: Neem die sjaal mee!

Puck

Vandaag speelt onze club de eerste van twee wedstrijden van de ware tussenronde in de Europa League. Tot overmaat van ramp moeten we het ook nog eens doen met een verzwakt elftal. Reden genoeg dus om te kunnen stellen dat de twaalfde man vanavond maximaal nodig is.

Reden voor supportersgroepering FRFC1908 om hier nog wat extra nadruk op te leggen, en daar sluiten wij ons graag bij aan: "De sfeer in het stadion zal vanavond bepalender zijn dan ooit, zet onderlinge vetes en strijd even aan de kant. Denk aan het grotere plaatje. Vanavond MOET gewonnen worden. Dus trek die sjaal uit de kast, zet je vlag op stok, neem dat spandoek mee en smeer die kelen! 🍺🍺 We gaan het meer dan ooit nodig hebben!! Feyenoord Thuis. Gekkenhuis!!"

Delen

Reacties

Alles hangt toch af van die eerste 10 minuten. Als Roma dat balletje snel rondspeelt en binnen korte tijd een of twee grote kansen creëert, wordt het gewoon stil. Het is altijd een wisselwerking.
Kan iemand mij uitleggen wat er ter grondlag ligt aan de zogenaamde onderlinge vete's?
Ouderen die niet tegen veranderingen kunnen, simpel.
Welke veranderingen? Pubertjes in het zwart met hoodies, half stoned, half bezopen, dus helemaal klaar om iets te verbergen?

Deze oudere houdt niet van die verandering.

//nu even de kleinkinderen ophalen van school, mijn zoon op het werk, en dan maar vast richting de Kuip, dan ben ik op tijd bij de hekken, dan nog naar binnen....
Voorlopig zit maxje nu zijn jaren lange gevangenis straf uit en in 15 jaar niet welkom in de Kuip.
Hij heeft Feyenoord in een kwaad daglicht gezet met zijn idiote acties.
Dan maar geen verandering.
Waarheid zal wel in het midden liggen van wat deze 2 personen zeggen. alleen supporters die onderling gaan matten is zo zo kansloos. net alsof je met je familie vecht bij wijzen van spreken.
jongeren worden gigantisch belemmerd in het maken van sfeer, telkens bier enz over je heen krijgen omdat paar bejaarden het te “ultra” vinden….
Ik zie hierboven een spandoek; "No Luts, No Glory"...

😬🙄
Wel een normale Feyenoord sjaal en niet zo'n half Feyenoord, half Roma sjaal aub
ga ik zeker doen!!!!! we halen gwn die punten binnen