Bevestigd
Irfan Peljto (BIH) foto via @OfficialSSLazio op X

@OfficialSSLazio

Europees

Oude bekende Peljto fluit Feyenoord - Celtic

FeyenoordTM

Irfan Peljto heeft dinsdagavond om 21:00 de leiding over de wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic. Het duel geldt voor beide teams als openingswedstrijd van groep E in de UEFA Champions League.

De Boschnische arbiter wordt aan de zijlijn geassisteerd door landgenoten Senad Ibrisimbegović en Davor Beljo. De vierde official van de wedstrijd is Miloš Gigovic. De VAR van dienst is de Kroaat Ivan Bebek, die bijgestaan wordt door zijn Turkse collega Alper Ulusoy.

Het is niet de eerste keer dat Peljto de lakens uitdeelt in een Europees duel van Feyenoord. Eén jaar geleden nam hij ook de honneurs waar tijdens Feyenoord - Lazio (1-0). Na afloop van het gewonnen duel wist Feyenoord als koploper te overwinteren in de Europa League.

UEFA Champions League groep E | 2023/2024 | Feyenoord Atlético Madrid SS Lazio Roma Celtic Football Club

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die Mannsverk, die volgens alle kenners hier een absolute topper was en die ten koste van alles had moeten komen...... de ****** wat slecht! Ja 1 potje ik weet het
Het schijnt in de wandelgangen dat onze rugsponsor bij Ajax een betere deal heeft weten te bemachtigen, het is alleen nog even afwachten op de wedstrijd van volgende week. Maar het heeft er alle schijn van dat Prijsvrij bij hun op de rug komt te staan.
Floot die wedstrijd toen helemaal dood. Was toen wel in ons voordeel.
Ook allemaal genoten van Ajax vandaag. top weekendje.
Weten zij ook een keer wat crisis is, al het geld weg en wat er nog over is is een KKD team en geen bestuur.
Leedvermaak.
Heerlijk hoor, na al die jaren hoofdstedelijke hegemonie. Laat ze daar maar voelen wat een echte crisis inhoudt.
Die Mannsverk is wel een topper zeg, hahaha, maar goed dat er mensen met verstand van voetballen in de leiding zitten.
Precies, dat dacht ik ook toen ik zat te kijken: die Mannsverk kan er echt helemaal niks van. Ik voorspel dat Ajax zich voor komend seizoen niet eens kwalificeert voor Europees voetbal!
Als je in zo'n slecht draaiend alftal voetbalt dan ziet bijna iedereen er slecht uit
Ja, maar Mannsverk kon geen bal aannemen zonder die van zijn voet te laten springen en speelde telkens naar iemand vd andere kleur. Nadat hij gewisseld werd voor Tayler was Ajax direct een stuk sterker.. dit wordt een tribuneklantje.
Met die redenatie was Santi gister ook niet beter dan Mannsverk. Die jongen is echt wel een prima voetballer, maar kom maar eens bij zo'n team terecht.
Ik wilde dat er een paar weken ook zo mild over eigen spelers als Zerrouki en Stengs gesproken werd. Ik heb toch vaak de ervaring dat eigen spelers bij ons door supporters sneller worden afgeschreven dan aanwinsten van andere teams en spelers due door onze clubleiding zijn afgevallen om aan te trekken.
Ik zag in elk geval Mannsverk in een zwalkend team als veruit de zwakste schakel en ben blij dat wij andere spelers hebben gehaald.
@MeneerAart: blijkbaar kan ik niet verder op u reageren, dus reageer ik op mezelf: Zerrouki en Stengs zijn in mijn ogen zeker niet afgeschreven. Sterker nog, Stengs is een versterking. Voetballend veel beter dan een Til en betrouwbaarder en balvaster dan een Szymanski. Zerrouki is de eerste speler die eigenlijk naadloos in kan vallen voor een basisspeler. Hij zit er i.m.o. zo dicht op. We hebben overigens best aardig wat vervangers, behalve wellicht achterin, waar de bezetting wat dunner is, m.n. centraal.
Die Sem Steijn is wel een interessante speler..
Ja, genoten van Sem Steijn en ook van Michiel Vlap, klasse spelers die twee!
Mannsverk ken er echt niks van, gelukkig nooit naar ons gekomen.
Bij Molde had hij een jaar geleden de smaak flink te pakken, ook op data.
Nu bij het kwakkelende Ajax na 45 minuten oordelen is misschien wat vroeg
200 miljoen geïnvesteerd en er niet beter op worden, Ajax heeft het gepresteerd. Mooie tijden
Waarom heeft Feyenoord hem niet gehaald als hij volgens de kenners voor 1,5 miljoen was op te halen ?
Precies, dit was de eerste keer dat ik dat jochie 45 minuten heb zien spelen, hij kan er geen zak van.
Mannsverk heeft toch alvast zijn eerste 2 te pakken op de puntenlijst van VI. Spelers als Timber, Stengs en (vorig seizoen) Idrissi worden door sommige supporters al afgebrand na heel wat minder slechte prestaties. Maar je hebt gelijk: niet te vroeg juichen, misschien komen zijn kwaliteiten nog wel naar boven. Hopelijk niet.
@FTM wanneer info over laatste training voor klassieker?
Goede vraag, zal er eens achteraan gaan
Laten hun poten lekker verbranden
Hoop zo dat t eens goed fout gaat in dat vak met vuurwerk.
Jankmuil, en dan? Paar blaartjes en verder. Lekker man!
Dat die hele vak in brand gaat en goed ook.En dat ze nergens heen kunnen
Die hele vak? Lol. Eerst schrijf je het goed alleen jouw brein is niet helemaal in orde als je iemand helemaal verbrand wil zien. Ok het is kutvolk maar alleen een hand kwijt is echt wel genoeg hoor
Owja joh oke.Ze zijn alleen maar om zich temisdragen .Ze gebruiken daar feyenoord voor.Vind dat vuurwerk niks toevoegen alleen voor de uefa z'n kassa.In dat vak is niemand die er eens gaat zeggen dit kost de club geld .Maar 90 % steekt vuurwerk af ze moeten het meer eens voelen waarom vuurwerk verboden is.