Primeur Bevestigd
idrissi-feyenoord-web

Foto: KayneKVisuals

Transfers

OUSSAMA IDRISSI · IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Feyenoord presenteert Oussama Idrissi spoedig, onder voorbehoud van de medische keuring. Dat melden bronnen enkele uren na de primeur van 1908.nl.

Idrissi is al onderweg naar Rotterdam. Hij is zoekende naar woonruimte in de omgeving. Het is de bedoeling dat de aanvaller vandaag gekeurd en vervolgens gepresenteerd gaat worden. Dat laatste kan ook morgen het geval worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De naam cobbaut komt nu naar voren in italie, belg die zowel cb als lb kan spelen. Van parma zou huren met optie tot koop zijn? Ketn van waarheid of broodje prosciutto??
Elias Cobbaut is een Belgisch voetballer die voornamelijk als verdediger speelt. Na één seizoen uitlening door RSC Anderlecht aan Parma, nam de Italiaanse tweedeklasser hem eind mei 2022 definitief over.

Lijkt me sterk dat er nu dan meteen sprake zou zijn van huur met optie tot lopp.
Weer een speler huren. Dacht dat we waarde op het veld wouden creëren..
Begin mij trouwens ook af te vragen waarom we maar 40 procent van de inkomsten kunnen uitgeven. Iemand een idee?
Volgens mij werden vorig jaar ook spelers gehuurd denk aan Nelson Dessers Til En stond er ook gewoon waarde op het veld. Een paar huurspelers is niet erg al helemaal niet bij een speler als Idrissi.
Huurspelers kunnen het niveau van jongere spelers die onder contract staan opkrikken. Nelson was wat mij betreft een noodoplossing ivm schaarste in geld . Maar heeftver voor gezorgd dat we (weer) geen 3de rangs speler hebben aangetrokken. Helaas waren Sandler en Hendrikx geen schoten in de roos. Maar breedt huur spelers. De enige huur nu zouden zijn: Idrissi, Hendrikx, Bassett ,Szymanski (gelukkig optie tot koop). Vooral de eerste en laatste zijn zekerheden voor de basis. Stel je voor dat Kleijn zich aan de pool kan optrekken? Of Benita, Idrissi voor zich heeft. Niveau gaat omhoog . Ik heb even geteld . Vorig jaar 15 potentiële basis spelers . Nu gaan we richting of zelfs over 20 spelers.
Grote korte termijn schulden die eerst afgelost moeten worden.
Zie de naam gnonto toch weer enorm vaak langskomen, hoe realistisch is dit nog ?

Als ik eerdere berichtgeving moet geloven kiest feyenoord liever voor de Belgische jongen, dus gnonto lijkt me eigelijk geen optie meer toch?
Laten we hopen van wel, heb liever dat hij ons veel geld oplevert dan dat 020 of psv ermee wegloopt
Ja ik vrees het ook dat Gnonto niet meer komt, weer een huurling die na een sterk seizoen zegt bedankt en naar Ajax of PSV vertrekt , wat is dit voor beleid....
Prima, hopelijk kan hij snel het verschil maken. Ik hoop ondertussen dat Gnonto niet meer komt, daar wordt ondertussen onrealistisch veel van verwacht..
Dan gaat hij dus naar psv, en dan blij als ie over aantal jaar voor 30/40 miljoen de deur uitgaat?
Dan moet hij het daar ook maar waar
maken, maargoed als hij wel komt en hij doet het goed hoor je mij niet klagen hoor!
Volg Twitter even hoe gretig psv supporters + clubwatchers op hem zijn. Durf een weddenschap erop te zetten dat als wij het niet doen hun het wel gaan doen.
Zou PSV nou echt nog behoefte hebben aan nóg een buitenspeler? Hebben al die Savio gehuurd.
Ja natuurlijk, als backup voor de jong/gakpo. De jong al oud en gakpo kan nog steeds vertrekken.
Gnonto gaat echt niet naar psv die hebben nu gakpo, savio, madueke, bakayoko, vinicius, vertessen, de jong, simons kan ook op de flanken. Aanvallers genoeg.
Zeker wel, psv is niet concreet geworden maar wel al zeker 1 jaar serieuze interesse. Als ze straks een mooie bod op gakpo krijgen is Gnonto gewoon een kleine koopje, en geef ze dan eens ongelijk
Juist nu met Idrissi erbij hoef je iets minder van Gnonto te verwachten. Idrissi die er (hopelijk) direct staat, en Gnonto voor de lange termijn, en als supersub wat hij nu bij Zürich ook is. Lijkt me redelijk ideaal.
Icm Gnonto of andere linksbuiten gewoon prima. Kan die wat beter wennen en inkomen.
Hoeveel jaar geleden was dat?
Ook de compilaties van hem zijn uit AZ tijd en daarna niks meer.

Dit wordt optrainen zodat Sevilla een fitte speler terugkrijgt.
Schijnt dat Idrissi een ander persoon dan Alireza is.
Ook een totaal andere voetballer. Idrissi kan verdedigingen op techniek uitspelen en heeft een perfect geplaatst schot en voorzet. Daarnaast is hij heel snel.
Jahanbakshs heeft meer ruimte nodig. Passeert door een tikje langs een speler of tussen de benen en dan gaan rennen. Als de ruimtes klein zijn dan gaat dit niet. Hij is bovendien niet zo snel. Hij heeft wel een ontzettend hard schot, maar minder goed geplaatst. In de combinatie en functionele techniek is hij vaak onhandig. Kortom een meer opportunistische speler voor een counter ploeg.
Ik denk dat Idrissi beter past.
Als vervanger van Sinisterra, nee.
Als extra optie op linksbuiten, goede zet.
Hoop nog op een talent die rustig mag aarden. Gnonto ofzo lijkt me wel wat
Gnontooo scoort een goalll gnontooooo scoort een goallll Willy gnonto!
Sinisterra 1 op 1 vervangen is sowieso onbegonnen werk. Het huidige plan om Idrissi te huren en daarachter een talent a la Gnonto/Ramzani een seizoen laten aarden lijkt me vrij verstandig.
Gnonto heeft z’n draai zo te pakken vermoedt ik zo, gezien zijn fantastische debuut in Italië.
Is voorlopig bij Zurich ook geen basisspeler. Waarom zou hij dat dan wel direct bij ons zijn?
Speelt bij 4-3-3 gewoon basis hoor, de wedstrijden dat hij geen basis stond was met 5-3-2
Die 2 gaan toch niet voor de bank komen.? Beide 5 milj plus
Achter Idrissi klaarstomen?

Idrissi heeft zelf waarschijnlijk een grote achterstand qua fitheid en wedstrijdritme.
Heeft na de winterstop veel gespeeld bij Cadiz. Daar kan het niet aan liggen.
Dat is echt onzin, is gewoon fit. Heeft alles gespeeld bij Cadiz en zeker qua fysiek veel arbeid moeten verrichten daar.
Prima versterking als er ook een talentvolle linkeraanvaller bijkomt.
Als hij zijn oude vorm weer krijgt is hij wel een aanvulling. Goed schot, kan goed naar binnen snijden. Ben er op zich wel blij mee. Walemark en Jahanbaks zijn niet goed genoeg. Alleen moet er wel nog een pure linksbuiten bijkomen.
Gaan nu geruchten over Bijlow… het houdt niet op🙃
Bijlow zal niet weggaan. Die wil eerst seizoen 34 wedstrijden keepen, en ook mee met Oranje naar het WK. Zou dom zijn om dat nu in gevaar te brengen.
Nee ik zou het uiterst vreemd vinden ook ivm WK voor de deur
Met alle respect maar als je 10/15 miljoen voor bijlow kunt krijgen moet je er toch niet over nadenken ? Je weet nooit hoeveel wedstrijden hij keept in een jaar
Laat die eerst maar eens een jaar blessure vrij blijven . Zo denkt die er denk ik zelf ook over.
Dag Sjaak85 ik ben het met je eens, zou hij Day echt zelf denken
En wat voor gerucht is dat dan?
Een iemand die mensen nu gek maakt op Twitter hahaha. Leicester en heel toevallig weer Benfica
Haha Leicester heeft Schmeichel. Bullocks ofcourse..
Artikel van VI Pro hoe Idrissi het beste zou renderen. Een aanvallende back achter zich die als bliksemleider kan fugeren door telkens mee op te komen. Dat was bij Sevilla en Cadiz weinig tot niet het geval. Bij Sevilla speelde Rekik achter zich, die is sowieso verdedigend ingesteld. Bij Cadiz had hij ook nog eens mee te maken dat Idrissi ver van de doel kwam te spelen. Hij is juist gevaarlijk dichtbij de '16' en met een back die eroverheen dendert. Hancko zou perfect wezen en anders zo'n type.
Ik denk bij sevilla zeker wel want acuna speelt daar linksback. Maar hij was gewoon niet goed genoeg wat logisch is want de concurrentie bij sevilla is wel heel groot en ze hebben daar nu ook regelmatig jesus corona lopen.
Klopt, VI refereerde aan het moment dat Idrissi CL speelde tegen Chelsea en Rennes. Toen speelde Rekik achter hem.
Toen Acuna speelde, speelde Idrissi alleen niet. Verder beschrijven ze ook dat hij bij Sevilla een stuk verder van de goal moest spelen en de bal in zijn voeten met de rug naar de goal rond de middenlijn kreeg, ipv rond de 16 met z’n neus naar de goal zoals bij AZ.
Dus nauwelijks gespeeld want acuna is een onbetwiste basisspeler bij sevilla. Hoop echt dat hij het goed gaat doen. Maar op het moment is het voor mij een net niet speler. Meer 1 voor de opvulling want we willen toch op 3 fronten meedoen. En overwinteren in Europa of dar nou de EL of de CL is.
Type Malacia en Wijndal past bij hem, laten we nou net Malacia verkocht hebben
Dat worden er dus waarschijnlijk 3 de aankomende dagen. Gimenez, idrissi en mulkin. Nou nog van het overige geld hanko en gnonto halen en dan ziet de selectie er aardig uit.
Liever een echte linksback dan Hancko. Hancko alleen als Senesi vertrekt.
Helemaal mee eens. Ik denk zelfs kwalitatief nog iets beter dan vorig seizoen.
Mo El Hankouri staat ook op de radar om opgepikt te worden bij Magdeburg
@FTM

Wat zijn de bedragen die betaald worden voor de huur van Idrissi en die Pool?
Ik lees 1 miljoen voor Idrissi en die Pool 2 miljoen, klopt dat?
Die Pool kost alleen salaris… De contracten van buitenlandse speler in Rusland zijn tot 2023 opgeschort door de FIFA
goeie voetballer als hij fit is en het gaat lopen bij hem dan kunnen we veel van hem gaan zien.
Goede versterking! Nu nog gnonto en Gimenez binnenhalen en we moeten kunnen strijden om een champions league plekje
Zonder goede linksback spelen wij niet om een Champions League plekje hoor. Die moet ook nog wel komen, dan heb je wel een leuke selectie ja
Met een goeie linksback ook niet vrees ik. Moeten zorgen dat we weer derde eindigen en de rest is bonus. Hopelijk is deze zomer dan nuttig geweest om kapitaal op te bouwen zodat je komend jaar op tijd je selectie rond kan krijgen. Dan moeten we weer een stap gaan zetten.
is dat volgend seizoen al? twee direct en eentje voorronde??
Prima speler, goede versterking! Brengt ook ervaring mee.
prima speler goed te gebruiken snel/technisch ik heb hem bij groningen zien spelen was buitengewoon goed.
Hij heeft een nadeel hij kan wel eens agressief zijn.
mag ook wel wat in zitten.was volgens mij ook de reden dat die toen weg moest bij feyenoord
Moest niet weg, kreeg alleen een amateurcontract aangeboden om in het belofteteam te gaan spelen terwijl hij bij Groningen uitzicht had op speeltijd en een serieus salaris.
Agressief in het veld is goed😉
Het seizoen moet nog beginnen maar sommigen hebben het touw al weer klaar liggen, bizar, Slot heeft vertrouwen verdiend, geef hem dat dan ook.
Mag ik dat touw als soort zweep gaan gebruiken als gnonto en dat franse talentje niet komen?
gnonto gnonto gnonto wat is er nou zo geweldig aan.Omdat die bij het zwakste italie sinds eeuwen mag mee doen
Buiten dat hij een meer dan verdienstelijk debuut heeft gemaakt in zijn eerste 4 wedstrijd voor Italië, heeft hij 10 goals en 5 assists achter zijn naam staan in een tijdsbestek van 1500 minuten in de Zwitserse competities. Voor nog zo'n jong talent die voornamelijk invaller is geweest zijn dit echt hele goede cijfers!

Ik heb ook voornamelijk beelden gekeken dus een hele objectieve beoordeling kan ik nog niet geven, maar wat ik gezien heb is dat hij over meer dan goede technische kwaliteiten beschikt, voor zijn lengte een geweldige kopper en een fantastische drive!

Ik denk dat dit feyenoord zo'n speler zwaar mag toejuichen en ga absoluut mee in de hype! Hopelijk kunnen we hem over paar weken alsnog voor de juiste prijs overnemen!
Idrissi incoming en halen dat Italiaantje!😃😃
Yess, geweldige speler. Al dat gezeik hier begrijp ik niet. Zijn mensen vergeten hoe goed bij AZ en Groningen gespeeld heeft? Daarnaast is er ook sprake van gebrek aan realiteitszin bij velen. Het gaat hier om Feyenoord niet om Real Madrid. Wij vissen in een klein vijvertje. Het is aan Slot om van aardige spelers en grote talenten een geweldig team te maken. Dat vertrouw ik hem toe.
Volgens mij snap jij het.Ik ben het dan ook met je eens.ik vond het altijd een hele goede speler.Werd toen die bij az geroepen waarom hebben ze die jongen laten lopen.Nu komt die terug weer niet goed. Toen jp slappezak boethius kwam trainen werden ze blij.Nou ik word hier blij van.Niemand weet eigenlijk wat feyenoord mag uitgeven.Of hebben de mensen liever alireza jahanbaks erin lopen
Ach hij is maar een reserve, maar als je van Gnonto naar die Largie en dan hierbij uitkomt. Moet ik toch huilen...
Zo zit het dus niet, naast Idrissi moet één van die twee alsnog gehaald gaan worden. Is dus niet van Gnonto naar Ramzani, naar Idrissi maar Idrissi en daarnaast Gnonto of Ramzani.
Je hebt een brede selectie nodig met meerdere opties op linksbuiten. Idrissi halen betekent niet dat er niet nog een buitenspeler welkom is. De hele hype rondom Gnonto vind ik ook bijzonder. Ik denk dat voor 2 maanden geleden nog niemand hier van hem gehoord had, en nu is het opeens een van de grootste talenten ter wereld. Lijkt mij sterk..
goed geschreven. daarbij stel dat Gnonto komt kan die echt niet constant spelen. die is pas 18!
Idd zo is dat.Mensen beoordelen die gnonto op youtube beelden.Nou van diemers kan je er ook een messi van maken:P
Net zo een succes als onze Alireza....
heeft die al minuten gemaakt bij feyenoord?
Daar is het eerste transferdrama …
Alleen prima als je Gnonto ook nog haalt. Gnonto kan dan rustig gebracht worden.
Kun je mij vertellen wat gnonto meer gepresteerd heeft dan idrissi ?
Gnonto heeft pas bij het italiaans elftal gescoord, terwijl Idrissi al 3 jaar lang niet is geselecteerd bij Marokko?
maar Zyech ook niet. ligt dit aan de voettballer of trainer
Gnonto heeft zeker talent maar is ook erbij gehaald omdat ze en weinig bezetting hadden en een dubbele nationaliteit heeft dit is ook bevestigd door machini zelf.
Nog steeds reserve bij zurich dus ik begrijp de enorme hype rondom gnonto niet helemaal
@keesp, dat kan aan beiden liggen. Idrissi speelt niet bij zijn eigen club en wordt keer op keer verhuurd. En ook tijdens zijn verhuur maakt hij het niet waar. Moet de bondscoach hen dan selecteren omdat hij het jaren terug zo leuk deed bij AZ?
Wat een treurnis dit. Van Sinisterra naar Idrissi is toch wel een flinke stap terug.

Je hebt nu buitenspelers die niet echt indrukkend zijn. Jahanbaks, Idrissi, Wålemark. De enige die nog enigzins lan overtuigen is Dilrosun maar ook dat is een gok.
Vind dit niks maar laat me graag verrassen!
Waar blijft die gast van jou profielfoto nou😜
Heb van Idrissi een hogere pet op dan die Dilrosun. Prima versterking.
Een voorhoede van Idrissi-Gimenez-Dilrosun klinkt mij niet heel verkeerd in de oren. Hoop alleen dat ze het allemaal waar kunnen maken
verwacht nog wel een andere buitenspeler en een vertrek van Jahanbaks, die bakt er niks meer van
haha ja zul je wel een ploeg moet vinden die wil betalen voor alireza
Ik denk dat Feyenoord best verlies op die jongen durft te nemen. Met zijn internationale status is er altijd wel een ploeg met interesse.
Een goede spits (Gimenez) en 2 vleugelaanvallers waar alleen de middenmoot een stijve van krijgt
Op dit moment alles beter dan Walemark op linksbuiten. Nee, was ook niet wat ik had gehoopt. Maar blijkbaar kunnen we (nog) niets beters halen. En een gelijkwaardige vervanger van Sini gaat gewoon niet. Het netwerk van Slot lijkt wel rondom Alkmaar te zitten alleen. Hopen dat de scouts nog wat verassingen in petto hebben.
Walemark moet ook op rechts of op 10. Speelde nooit eerder op links.
Walemark is ook een hangende rechtsbuiten. Is niet goed in het geven van voorzetten aan de linkerkant, maar heeft juist wel een mooi schot als hij vanaf rechts naar binnen kapt. Snap eigenlijk ook niet waarom Slot hem en Dilrosun in de eerste helft tegen Lyon niet gewoon omdraaide qua positie, omdat Dilrosun denk ik meer multifunctioneel is dan Walemark.

Wat je zegt over Sini klopt wel gewoon, we gaan nooit een speler vinden die direct een 1 op 1 vervanger is. Spelers in die categorie kosten namelijk 25 miljoen, en dat is voor Feyenoord niet te betalen. Dus Feyenoord probeert dat ook niet en gaat juist voor een talentvolle speler die over 1 of 2 seizoenen dat niveau kan gaan aantikken. En dan is het voor die speler erg fijn als hij er niet meteen hoeft te staan en dat hij mooi de tijd krijgt om aan het systeem te wennen.
Ik vermoed dat Dilrosun heeft aangegeven dat ie geen trek had in de linksbuitenpositie en dat hij hoger in de pikorde staat dan Walemark en dat Slot ook wel weet dat hij dit seizoen eerste keuze gaat worden. Zal met oog op het toekomstige vaste eerste elftal gedaan zijn.
Dilrosun bakte er ook geen ******* van op rechts. Stond constant te ver naar binnen waardoor iedereen de trechter in liep.
Dacht al dat ik de enige was,die vond dat dilrosun op rechts teveel naar binnen stond
Ik vind hem zowiezo nog niet zo best over komen maar op links overtuigd die me meer dan op rechts tot dusver
Hiermee is wel de directe druk van de ketel v.w.b de linksbuitenpositie. Kunnen ze beetje achterover leunen tot eind augustus en dan Gnonto alsnog halen voor een wat lager bedrag. Als er geen andere club mee vandoor is tenminste.
idrissi kent de stad dus ik hoop op optie tot koop en dat we geen andere vervanger halen voor sini.
Je hebt toch al vier buitenspelers (Walemark, Alireza, Taabouni, Dilrosun), dus waarom nog 1 halen? Ok, Alireza & Walemark kunnen het niveau allebei niet aan, maar doe dan één van de twee weg... en lekker gescout ook, allebei afgelopen jaar gehaald en niet goed genoeg
Taabouni is geen buitenspeler, de rest is allemaal rechtsbuiten. Idrissi wordt de enige linksbuiten in de selectie tot nu toe, vandaar dat Gnonto en/of Ramzani nog steeds in aantocht lijken.

Walemark is er pas een half jaar, jij zat Sini zeker ook al meteen af te schrijven na die pot tegen De Graafschap?
Walemark is er idd pas een half jaar en lijkt in alles verder dan Sini zijn eerste halfjaar ..
Ik bedoelde vooral: als je weet dat Alireza niet goed genoeg is, waarom haal je dan een speler (Walemark) die niet direct beter is, en dan nog wel voor 3 miljoen ook. Dan heb je twee spelers die niet het gewenste niveau hebben, en wij zwemmen niet bepaald in geld om dat soort grappen te proberen

Bij Sini was het anders: die kon langzaam gebracht worden, omdat er op de flanken al basisspelers waren die toen beter waren (Berghius en Larsson), zodat hij tijd had om te groeien...

En op transfermarkt staat Taabouni als Leftwinger, wat in 433 meestal linksbuiten wordt. Maar waar speelt Taabouni dan bij Feyenoord? Op plek van Kökçu?
Omdat een rechtsbuiten die er meteen staat nog een stuk duurder is dan eentje met groeipotentie.

Taabouni is voornamelijk een 10, maar lijkt idd voor de plek van Kökcü klaargestoomd te gaan worden.
Taabouni gaat ons de eerste divisie in schieten. Ik geloof niet dat hij daadwerkelijk voor het eerste elftal gehaald is.
En mij lijkt het sterk dat die jongen voor de O21 komt. Dat is een stap terug voor hem en daar is hij ook te goed voor. Wordt hij zelf helemaal niet beter van.
Denk beetje van beiden. Zal vast zijn minuten in O21 ook wel maken maar kan ook gewoon ingebracht worden bij het eerste om met zijn creativiteit wat te forceren.
Wallemark gaat verhuurd worden
Welkom Idrissi! Hopelijk kan je een beetje verdedigen, want we hebben een linksback nodig!
Wat een fucking hopeloos doorzichtig drama deze transferperiode.
Ik snap alle negatieve reacties hier gewoon totaal niet. Dit is een prima speler die bekend is met zowel de club als de trainer. Hij kan er meteen staan en hij kan spelen als hangende linksbuiten en dat past beter in het systeem aangezien Slot niet zo van voorzetten houdt. Daarnaast komt er natuurlijk nog een talentje achter, iemand die uiteindelijk de nieuwe Sini moet worden maar die uiteraard nu nog niet dat niveau heeft. Dit is gewoon een goede transfer en het zorgt ervoor dat we tegen Vitesse gewoon met een normale aanvalslinie kunnen beginnen in plaats van Walemark of Dilrosun op de verkeerde vleugel
Prima speler? De afgelopen 2 jaar werkelijk niets laten zien. Daarbij weer een huurspeler die geen waarde creëert, zo kom je niet gerder.
‘Weer een huurspeler’ joh je hebt met Gimenez en Dilrosun al twee jonge, talentvolle aanvallers met restwaarde binnengehaald. Gnonto of Ramzani lijken ook nog te komen, je hebt Szymanski die je eventueel kan overkopen. En dan komt er één speler voor de breedte die gehuurd wordt en je gaat meteen zeuren dat er geen waarde wordt gecreëerd?
En zo is t beter dan vorig jaar met o.a. Til
Matig zit in je naam, de reactie is dat niet. :-)
Welkom bij Feyenoord a.k.a Fc Afdankertjes
Misschien de boeren inschakelen om deze transfer te 'blokkeren'?
Idrissi is voor Feyenoord gewoon een goede versterking. Huren ipv kopen scheelt weer een paar miljoen. Kun je mooi alsnog Hancko binnenharken en wellicht Aouchiche. Die Volendammer als LB backup.

Ik zie ook graag Gnonto of Ramazani komen, maar gezien het budget hebben we met Idrissi, Dilrosun, Walemark, Jahanbakhsh en Tabouni genoeg smaken op de vleugels.
Ze hebben nog voldoende te besteden om die gnonto of ramazani binnen te halen.
Ooit wel eens gehoord van het hebben van een brede selectie? Wat als je die jongens die jij noemt voor veel geld haalt en iemand scheurt zijn kruisband af na 2 potjes maar er staat geen waardige vervanger klaar en je moet terugvallen op de jongens van 021? Die er duidelijk nog niet klaar voor zijn... Dan moet je toch iemand van redelijk niveau achter de hand hebben. Dat is wat Feyenoord op dit moment aan het doen is, het breder maken van de selectie.
Idrissi, ik hoop met optie tot koop. Die jongen wordt een sensatie met die pool, giminez, dilrosun en kokcu die hem de ballen aangeven.
Alvast welkom Idrissi! Laten we positief blijven en de zelfde sfeer behouden als vorig jaar rondom Feyenoord. Heeft ons vorig seizoen ook ver gebracht!!
Vorig jaar waren we ook zwaar gedeprimeerd toen Dessers als spits gehaald werd, en dat ging best aardig uiteindelijk. Dus als we nu Idrissi *** vinden wordt het misschien ook wat.
Precies dezelfde gedachte hieronder
Precies dat! Hetzelfde met die Volendamse linksback va 3 ton. Aursnes werdt ook voor zo’n bedrag aangekocht.
Vorig seizoen ook veel negativiteit vooraf over Til en Dessers. Zie wat het ons heeft gebracht.
Ben benieuwd of Wålemark dan verhuurd mag worden of dat Alireza mag vertrekken, want ik hoop echt op nog een potentieel pareltje als Largie of Willy.
Zal gehaald worden voor links dus gok dat het niet direct gevolgen heeft voor Walemark/Ali. Die moeten meer concurreren met Dilrosun. FTM heeft al gemeld dat een vertrek van Ali een optie is.
Voor de basis ben ik hier niet direct blij mee, maar mocht er nog iemand bijkomen en Idrissi voor de breedte is gehaald vind ik dit wél een goed optie. Ik ben ook erg benieuwd naar de eventuele optie tot koop. Als dit niet het geval is, komt er denk ik nog wel een linksbuiten bij voor de waardeontwikkeling.
Wederom veel arnesentjes in de comments...

Idrissi lijkt mij wel degelijk een versterking, die nieuwe jongens voorin komen er wel als ze eenmaal de teamspirit hebben opgebouwd.

Ik zeg welkom!
al die namen en primeurtjes en dan komen we met f*cking idrissi. nu al geen zin meer in het komende seizoen, het wordt een afgang.
Slot en Arnesen hebben het altijd over waarde creëren op het veld, en dan idrissi huren🤷🏻‍♂️ neem gwoon Gnonto, Aouchiche, timber en huur vd ven (kan zowel lb en cv)
Ja joh neem ze gewoon, alleen Feyenoord kan dat beslissen, lol.
geloof me niemand van deze lijst gaat komen 😴
Waarde creëren doe je niet door 11 20-jarigen op te stellen. Vorig jaar hebben we volgens mij aangetoond dat een gezonde mix van talent (Kökcü, Sini, Geertruida, Senesi, Malacia) en ervaring (Trauner, Aursnes, Dessers, Linssen) ervoor kan zorgen dat je talent ontwikkelt en tegelijkertijd resultaat behaalt waardoor dat talent uiteindelijk ook meer waard wordt.

Voor een speler als Gimenez gaat het wel handig zijn dat de spelers die hem van aanvoer moeten voorzien, ook daadwerkelijk daartoe in staat zijn en niet nog een seizoen nodig hebben om aan te passen.

Daarom heel verstandig om Idrissi te halen, zodat je daarachter een talent als Gnonto of Ramzani zich tot een basisspeler kan laten ontwikkelen zonder dat dat ten koste gaat van je andere spelers.
Ja joh stel alleen meer jonkies op, dat gaat vast goed komen
Wat een armoede! Idrissi.. die kan er echt geen klote van.
36 goals, 27 assists in 133 Eredivisiewedstrijden. Dat zijn prima statistieken.
En is nog steeds pas 26, niet bepaald een oudje.
Wat waren te statestieken van Ali?
Dus omdat Ali het niet goed deed, gaat Idrissi het ook niet goed doen?

Met hetzelfde argument kan ik het ook omdraaien: wat waren de statistieken van Pellè voordat ie naar ons kwam? Wat waren de statistieken van Til in Rusland en Duitsland? Wat waren de statistieken van Elia in het buitenland?

Ga gewoon kijken naar het individu. Idrissi is, anders dan Ali, een speler die het altijd van zijn techniek heeft moeten hebben. Heeft daarnaast ook nog een versnelling in huis, wat Ali nooit heeft gehad. Is een ander type.
  • 1
  • 2