Jeugd

Overzicht Academy • Feyenoord O21 doet belangrijke zaken; O18 verspeelt dure punten

Feyenoord Onder 21 deed belangrijke zaken in het kader van de voorjaarstitel. Onder 18, Onder 16 en Onder 15 speelden dit weekend gelijk. Onder 13 pakte drie punten en stevent af op de titel. De verslagen lees je hieronder.

Feyenoord O21 doet belangrijke zaken
Feyenoord Onder 21 heeft met de 0-2 zege op N.E.C. O21 belangrijke zaken gedaan in de strijd om de koppositie van de voorjaarscompetitie. Jaden Slory was dankzij twee doelpunten de matchwinner in Nijmegen.

N.E.C. Onder 21 – Feyenoord Onder 21 0-2 (0-1)
Scoreverloop:
27’ 0-1 Slory
53’ 0-2 Slory

Opstelling Feyenoord Onder 21
Van Sas, Arnaud, Valk (67’ Giersthove), De Blok, Candelaria (76’ Plug), Hokke, Kleijn (83’ Van der Heijden), Rais (67’ Zaal), Slory, Groen (67’ Alemayehu), Rust.
Onder 18 gelijk tegen FC Utrecht
Feyenoord Onder 18 moest deze speelronde genoegen nemen met een puntendeling tegen FC Utrecht. In de slotfase van de eerste helft bracht Aymen Sliti zijn ploeg op voorsprong vanaf de strafschopstip. Kort na rust kregen de bezoekers ook een penalty en die werd ook benut: 1-1.

Feyenoord Onder 18 – FC Utrecht Onder 18 1-1 (1-0)
34’ 1-0 Sliti (pen.)
49’ 1-1 Saleh (pen.)

Opstelling Feyenoord Onder 18
Ka, Ettienne, Giersthove (64’Otte), Plug (64’ Agboluaje), Breinburg, El Harmouz, Redmond (64’ Cruz), Rudisill, Neijenhuis, Ouarghi (83’ Ulutas), Sliti.

Punt voor Onder 16 in mini-Klassieker
Na een valse start heeft Feyenoord Onder 16 zich tegen de leeftijdsgenoten van Ajax in de eerste helft knap te hersteld. Langere tijd leek de formatie van trainer Erik van der Ven de overwinning binnen te halen, maar een late tegentreffer zorgde ervoor dat de wedstrijd onbeslist eindigde.

Feyenoord Onder 16 – Ajax Onder 16 2-2 (2-1)
2’ 0-1 Zinhagel
19’ 1-1 Laarman
23’ 2-1 Onunta
78’ 2-2 Nash

Opstelling Feyenoord Onder 16
Thomassen, Valentijn, Khan, Roovers, Soewarto, Nobel (68’ Azaouagh), Hoepel (68’ Rueck), Bakkali (62’ Nirk), Onunta, Amoah, Laarman.

Onder 15 in blessuretijd naast PSV
Feyenoord Onder 15 toonde zich in de thuiswedstrijd tegen PSV Onder 15 veerkrachtig door tot twee maal toe terug te komen van een achterstand. De gelijkmaker van de ingevallen Dimayro Ramos viel pas in de vierde minuut van de toegevoegde speeltijd. Door de winstpartij blijft het team van trainer David Toxopeus op titelkoers.

Feyenoord Onder 15 – PSV Onder 15 2-2 (0-1)
31’ 0-1 Siani Emaga
42’ 1-1 Kargbo
77’ 1-2 Hunte
80+4’ 2-2 Ramos

Opstelling Feyenoord Onder 15
Van Bennekom, Silva Dias, Pieterse, Plantinga, Wilbrenninck-van Cuilenborg (62’ Damen), Faik, Aserie, Hornstra (52’ Akkermans),  Kargbo, Puati (75’ Tuur), Zarouk (52’ Ramos).

Onder 13 na rust langs Vitesse
Feyenoord Onder 13 heeft dankzij een grote overwinning op Vitesse Onder 13 een flinke stap gezet richting het kampioenschap. Na een 1-1 ruststand kwamen de manschappen van trainer Martijn den Haan in de tweede helft op stoom: 5-1.

Feyenoord Onder 13 – Vitesse Onder 13 5-1 (1-1)
14’ 1-0 El Hani
28’ 1-1 Vitesse