Varkenoord ballen

Nieuws

Overzicht Academy: O14 speelt doelpuntloos gelijk tegen Ajax

Van de redactie

Het bekertoernooi zit er na afgelopen zaterdag op voor Feyenoord Onder 21. Op bezoek bij Cambuur werd er na strafschoppen verloren. Onder 18 kende een lastige middag in Amsterdam en ging met ruime cijfers onderuit. Onder 14 speelde tegen de leeftijdsgenoten van Ajax gelijk. De verslagen lees je hieronder.

Onder 21 loopt bekerfinale mis in Leeuwarden
Feyenoord Onder 21 is er zaterdag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de bekerfinale. In de halve finale op bezoek bij SC Cambuur trok het team van trainer Melvin Boel uiteindelijk na strafschoppen aan het kortste eind. Na de reguliere speeltijd stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Jaden Slory zorgde halverwege de tweede helft voor de gelijkmaker.

SC Cambuur Onder 21 - Feyenoord Onder 21 1-1 (v.n.s.)
Scoreverloop:
56’ 1-0 Rhemi
68’ 1-1 Slory

Opstelling Feyenoord Onder 21
Kroesen (90’ Berger), Arnaud, Valk, Van der Zeeuw, Candelaria, Zechiël, Karim (61’ Hokke), Van der Heijden (61’ Groen), Sauer, Rust (82’ El Moussaoui), Slory.

Onder 18 hard onderuit in mini-Klassieker
Feyenoord Onder 18 verloor de uitwedstrijd tegen Ajax uiteindelijk met ruime cijfers. Na halverwege de eerste helft de openingstreffer tegen te hebben gekregen was de formatie van trainer Henk Brugge hierna dichtbij de gelijkmaker. Waar Feyenoord de kans miste was het kort voor rust wel raak voor de Amsterdammers.  In de tweede helft liep Ajax uit naar een terechte 4-0 overwinning.

Ajax Onder 18 - Feyenoord Onder 18 4-0 (2-0)
24’ 1-0 Kalokoh
44’ 2-0 Verschuren
59’ 3-0 Boerhout
71’ 4-0 Boerhout

Opstelling Feyenoord Onder 18
Haksteeg, Elmensdorp, Van Tol (62’ Pusic), De Blok, Breinburg (62’ Krajisnik), Giersthove, Redmond, Plug, Ezeb, Sarigül (76’ Otte), Sliti.

Onder 14 doelpuntloos gelijk tegen Ajax
De wedstrijd tussen Ajax Onder 14 en Feyenoord Onder 14 kreeg zaterdag geen winnaar. Op Sportpark De Toekomst wisten beide ploegen niet tot het scoren te komen. Met nog tweede wedstrijden te gaan heeft het team van trainer Erik van der Ven nog altijd uitzicht op het kampioenschap. Daarnaast staat over enkele weken nog de halve finale van de beker op het programma.

Ajax Onder 14 - Feyenoord Onder 14 0-0