1908.nl (eigen foto) - Openbare Training

Foto: 1908.nl | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Overzicht: Open trainingen Feyenoord in restant 2022

Van de redactie

Feyenoord vervolgt vanaf vandaag (maandag) de voorbereiding op de tweede seizoenshelft op het vertrouwde 1908. Op het eigen complex worden tot het einde van dit kalenderjaar meerdere openbare trainingen afgewerkt.

Deze week zijn supporters driemaal welkom op 1908. Maandag, dinsdag en donderdag traint de selectie van trainer Arne Slot openbaar. De sessie van maandagochtend start om 11:30 uur, de overige openbare trainingen gaan onder voorbehoud van wijzigingen vanaf 11:00 uur van start. 

Vrijdag 23 december staat de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Dit duel wordt gespeeld op Varkenoord en begint om 14:00 uur.

Kerstvakantie
Ook als de kerstvakantie eenmaal begonnen is, blijft de poort van 1908 geopend voor publiek. Het gaat om maandag 26 en dinsdag 27 december en om donderdag 29 en vrijdag 30 december. Ook die dagen begint de training om 11:00 uur.

Trainingscomplex 1908 is toegankelijk voor supporters via de Olympiaweg. Daar kan ook gratis worden geparkeerd.

Benefietwedstrijd
Feyenoord nog in actie zien in De Kuip? Ook dat kan nog dit jaar: op woensdag 28 december staat de benefietwedstrijd tegen FC Emmen op het programma. De opbrengst gaat volledig naar de Feyenoord Foundation.

Delen

Reacties

Nog geen reacties