fotopaulmartens20160425-8759-paul-martens

Paul Martens

Nieuws

"Periode tussen de titel en de huldiging is te lang"

Van de redactie

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb verkondigde onlangs dat Feyenoord bij een eventueel kampioenschap niet voor 15 mei op de Coolsingel zal worden gehuldigd. 

Feyenoord reageert teleurgesteld op het besluit. “Wij begrijpen de situatie van de gemeente, maar de periode tussen de titel en de huldiging is te lang”, aldus een woordvoerder bij RTV Rijnmond. De club vreest dat de euforie dan inmiddels is weggeëbd.  

De mogelijkheid bestaat namelijk dat Feyenoord op 7 mei al kampioen wordt, wanneer PSV punten morst bij Sparta en Feyenoord zelf weet af te rekenen met Excelsior. Door het besluit van Aboutaleb zal de stadionclub in dat geval nog een week moeten wachten op de traditionele balkonscene op het stadhuis. 

Volgens Aboutaleb is een kampioenschap op 7 mei echter afhankelijk van teveel onzekere factoren en daarnaast te kort dag om alles organisatorisch gereed te krijgen. Hij wijst daarbij op de inhuur van materiaal en personeel en de financiële verplichtingen die de gemeente daarbij moet aangaan. "Bovendien worden materiaal en personeel ook ingezet bij Koningsdag en de Bevrijdingsdagfestiviteiten," aldus een woordvoerder van de gemeente.

Delen

Reacties

Discussie om niets, we worden nog geen kampioen tegen Excelsior.
Aboutaleb heeft gewoon gelijk, gokken op puntverlies van psv is te onzeker om al die kosten al te maken.
Zelfs 15 mei is al een gok want dan moet feyenoord de 2 volgende wedstrijden verplicht winnen
Leuker en beter op 14 mei gun Azarkan en Naujoks en Excelsior ook maar de 3 pnt. Dankzij hun tip heb en wij Wieffer. Dallinga vond Slot niet goed genoeg jammer genoeg. Wieffer eerst ook niet vandaar dat Exc 20 procent doorverkoop kreeg en 5 ton. Dank,ij Dijkhuizen hebben wij nu Wieffer. Die zei tegen Fey probeer t maar met Wieffer
De kans dat PSV punten verliest bij Sparta is ook weer niet zo heel groot. Mocht je een eurootje inzitten op winst van Sparta dan krijg je daar 4,75 bovenop voor terug. Een gelijkspel levert je 3,50 bovenop je inleg op. De mensen die hun geld verdienen met voorspellen lijken dus niet te denken dat Sparta punten pakt.

Beste aanpak is misschien om een tientje te wedden op winst van Sparta. Mocht het feest dan uitgesteld worden heb je in ieder geval genoeg geld om een paar kratjes te kopen en de week door te komen :-)
Laat ze eerst maar eens winnen volgende week. En dan moet PSV ook nog punten verspelen.
Precies dat. En anders een scenario 2017😆