Quinten Timber blessure

VK Sportphoto

Nieuws

Quinten Timber maakt na twee maanden rentree

Dennis

Quinten Timber maakte gisteren na twee maanden blessureleed zijn rentree voor Feyenoord, zo meldt RTV Rijnmond. De middenvelder speelde een helft mee in de besloten oefenwedstrijd tegen het Belgische OH Leuven, die de Rotterdammers met 5-3 wonnen.

In de eerste seizoenshelft kende Timber een aanzienlijk aandeel in de prestaties van de aanstaande landskampioen. De middenvelder speelde 27 wedstrijden onder Arne Slot en scoorde daarin drie goals.

Timber raakte eind februari op de training zwaar geblesseerd, waarna werd gevreesd dat zijn seizoen voorbij zou zijn. De recordaankoop revalideerde echter voorspoedig waardoor hij vermoedelijk dit seizoen toch nog in actie kan komen. De wedstrijden tegen OH Leuven was een volgende testcase om te zien waar Timber momenteel staat. Wanneer hij niet te maken krijgt met een noemenswaardige terugslag, is de verwachting dat Timber volgende week zondag tijdens de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Excelsior weer bij de wedstrijdselectie zit.

Zijn broer Jurriën Timber hoopt dat Quinten erbij is en gunt hem de landstitel nu hij zelf met Ajax geen zicht meer heeft op de schaal. "Natuurlijk wil ik elk jaar weer ten koste van alles kampioen worden. Dat het niet is gelukt, is pijnlijk. Áls de landstitel naar iemand anders gaat, dan hoop ik natuurlijk wel dat Quinten hem pakt. Iedereen kent onze band. Dus gun ik de schaal eerder aan Quin dan aan PSV”, aldus  JurriënTimber in de Telegraaf.

Delen

Reacties

lekker op bankje Wieffer zal toch wel blijven staan?