Nieuws

Piątkowski staat voor transfer en ontbreekt bij RB Salzburg

FeyenoordTM

FC Red Bull Salzburg meldt op Twitter dat Feyenoord-target Kamil Piątkowski bij de wedstrijdselectie ontbreekt van Die Roten Bullen vanwege transferperikelen. 

De Oostenrijkers nemen het vrijdag om 18:00 op tegen FC Bayern München in een oefenduel.

Piątkowski vond nog geen akkoord met Feyenoord. Eerder toonde ook Leicester City belangstelling in de Poolse mandekker.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik lees dat die naar KAA Gent gaat, dan vraag ik me af hoe graag die nou naar Feyenoord wilde (wat volgens bronnen zo was) als je dan halverwege de transferperiode voor een andere club kiest. Wellicht dat het iets is opgeblazen door die zogenaamde ‘bronnen’, achja we zullen het nooit weten.
ik lees hier veel over Arnesen , maar de realiteit is dat zijn aankoop beleid niet bepaald succesvol is geweest , heeft meer mislukte dan geslaagde spelers gehaald
zijn reorganiseren van de jeugdopleiding is wel goed al is dat nog steeds wel voor verbeteringen vatbaar , en is het nog ff afwachten of het daadwerkelijk vruchten gaat afwerken

nu is voor sommigen te Kloese weer kop van jut wat nergens op slaat , grootste probleem in het maasgebouw is sintersjaak
Ik heb er in het verleden, ook op deze site, een aantal keren op gewezen dat Arnesen idd tot aan het vastleggen van Arne Slot meer verkeerde keuzes heeft gemaakt dan goede. Eigenlijk is de komst van Linssen zijn enige goede inkomende transfer geweest. N.B. In 13 maanden tijd gaf Arnesen 3 x zoveel geld uit als Martin van Geel in zijn eerste 3 jaar als TD.
Daar staat tegenover dat zijn keuzes daarna allemaal in orde waren en Feyenoord ferm vooruit geholpen hebben. Na de komst van Slot (+ assistenten) is het vernieuwen van de scouting ongetwijfeld zijn beste keuze. Uiteindelijk staat Feyenoord er daardoor na zijn vertrek aanzienlijk beter voor dan bij zijn komst.
Ben je nou echt zo dom?? Hij heeft vorig jaar voor 4 mil 5 basisspelers moeten halen, denk je nou werkelijk dat er td’s in de wereld zijn die alleen maar toppers halen?? Sommige figuren denken echt dat het een soort football manager is. Kijk naar psv en ajax, die hebben zo veel missers gehad in de categorie 4-12 mil. Arnesen heeft vorig jaar een heel goed elftal samengesteld, Slot aangetrokken, jeugdopleiding gerenoveerd, scouting flink verbeterd en ervoor gezorgd dat Feyenoord afgelopen zomer voor 70 mil heeft verkocht. En dan nog zijn er clowns die klagen dat hij wat miskopen heeft gehad.
Arnesen maar terughalen en wat moeten we met die zogenaamde vrienden van Feyenoord ?
De Vrienden van Feyenoord hebben de club bijna 12 jaar geleden enorm uit de brand geholpen met een investering van ± €32.000.000. En hebben later nog wel eens de portemonnee getrokken om Feyenoord te helpen (een jaar geleden bv de transfersom voor Patrick Wålemark.) Maar het is niet zo dat de VvF als een soort melkkoe op stal staat. Zonder de grote investering in het verleden was Feyenoord nog een x aantal jaren langer een categorie C-club geweest die volstrekt onder curatele van de financiële commissie van de KNVB had gestaan.
Kortom dan had Feyenoord niet de selectie gehad waarmee 2 KNVB-bekers en 1 landstitel is gewonnen. Dan waren er dus ook niet de Champions League-inkomsten geweest. Dus had Feyenoord niet grotendeels uit eigen middelen '1908' kunnen aanleggen en Varkenoord grondig kunnen renoveren en vernieuwen.
Kortom Feyenoord heeft blijvend voordeel kunnen halen uit de investering van 2011. De notie dat de VvF maar iedere keer moet gaan lappen als transfers niet lukken, is op z'n zachtst gezegd naïef.
Arnesen maar terughalen en wat moeten we met die zogenaamde vrienden van Feyenoord ?
WAAR BLIJFT DAT GOEIE NIEUWS NU....
Als dit nu niet doorgaat en Zerrouki ook niet komt is het dan een idee om door te schakelen naar Jan Paul van Hecke en niet huren maar kopen....
Die is in een eerder stadium al onhaalbaar gebleken.
Op huurbasis ja omdat Brighton al op het max. toegestane spelers zit die aan een buitenlandse club zijn uitgeleend. Maar aangezien hij komende zomer uit z'n contract loopt, zou een definitieve overname een optie kunnen (!) zijn.
Slot wil graag iemand die er direct staat, miss is deze man gewoon te blessuregevoelig en daarom heeft men de keuze gemaakt niet voor deze stkadoor te gaan omdat hij dan ook veel te veel afwezig is
Opmerkelijk dat via Twitter uitgebreid al is ingegaan op het mislukken van deze transfer en het hier nog niet gemeld is. Doorgaans gaan Twitter en 1908.nl toch vrij synchroon….
Dat komt omdat Rutger een enorme tokkie is die zichzelf vooral heel interessant vind. Eerst moest Arnesen het ontgelden, toen Slot en nu is Te Kloese aan de beurt. Vreselijke narcistische clown is het.
Ik begrijp dat het bestuur/achterban van Feyenoord uit verschillende kampen bestaat. En dat jij en jouw bron(nnen) aan de ene kant staat die deze speler graag had binnengehaald, maar doordat het andere kamp niet helemaal overtuigd is gaat deze niet door. Jullie kamp was ook geen voorstander van het kopen van Zeroukki. Zo speelt er nog meer qua gevoel. Jullie goed recht natuurlijk om voor deze manier van berichtgevingen te kiezen, maar vraag mij wel af of dit goed is voor Feyenoord zelf. Iig niet qua beeldvorming
Mee eens en zo is er ook onder gewone fans altijd de wens en behoefte geweest op een veilig en nieuw gebouwd stadion.... Maar is er een kleine groep relschoppers die dat niet wil en daar wordt beter naar geluisterd en dat vind ik wel kwalijke zaak
Dat krijg je wanneer je te maken hebt met een enorme narcist Rutger die zich gedraagd als een eerste klas tokkie.
Joh, ga lekker naar fr-fans of FR12, daar wemelt het van de chagrijnsupporters, zoals jij.
Joh, ga lekker naar fr-fans of FR12, daar wemelt het van de chagrijnsupporters, zoals jij.
Kloese had beter Arnesen kunnen behouden. Wat een afgang weer te lang gewacht
Met de onderhandelingen met Joey Veerman treuzelde Feyenoord ook en toen was Arnesen TD. Gebrek aan geld is het probleem. Shoppen zonder geld, dan krijg je dit soort situaties. Pijnlijk, maar wel de realiteit.
Arnesen mocht niet meer dan 5 bieden van RvC. Psv wist dat en bood 6,5. Heeft Hveen zelf bekend gemaakt dat t 6,5 werd.
Als ik zie dat Bazoer bij AZ geen basisspeler is en wat op PSV-niveau de sterke en zwakke punten zijn van Veerman, dan is het gebrek aan geld om een van beiden te halen een 'blessing in disguise' is geweest.
Beide laat zo regelmatig hun man lopen dat je nog veel nadrukkelijker dan nu het geval is (was vanwege Wieffer?) een verdedigende middenvelder nodig had gehad. Als je die laat spelen en Veerman ook had of Szymanski of Kökcü geen basisplaats gehad. Kortom dan hadden we een zwakker middenveld gehad dan nu het geval is.
Nou, kom maar door met het goede nieuws voor een fijn begin van de dag.
Soccernews geeft ook aan feyenoord wacht te lang en transfer gaat het niet worden.. 🙄
Soccernews doet gewoon copy past van FTM
Komt gewoon hoor die jongen. nu nog Zerrouki halen en we winnen de Europa league.
Piatkowski zit gewoon op de tribune in Groningen en daarna een etentje met Ten Kloese en Szymanski.
Natuurlijk. Met piatkowski rol je Barcelona en Manchester United op. Hij de nieuwe Virgil van Dijk. Beter nog! Wel gek dat Salzburg hem laat gaan.
Hoop gehuil hier weer van de Arnesen fanclub. Wacht het gewoon op stelletje druktemakers. Niemand kent die ******* Pool, nu allemaal interessant doen.
Maar niet zo negatief gelijk jongens. Er staat nergens dat Feyenoord het niet word. En zo boeiend is die jongen nou ook weer niet. Hij speelt niet eens basis daar.
De paniek is groot idd... Over een naam die tot een x aantal dagen geleden, compleet onbekend was bij het overgrote deel van de supporters.

Echt hysterisch.
Vindt je gek dat investeerders afhaken? Volledige puinzooi weer
Amateurs in RVC!
Arnesen was de man van slagvaardig handelen.
Zoals afgelopen zomer toen hij ziek thuis zat?
Als je niet weet wat de taak van een RVC is houd dan je mond.
We pissen er weer naast. Beter geen rumors maar uiteindelijke transfers naar Feyenoord. Legioen is hondstrouw en als er een gerucht is, zijn de fans er al de eerste bij om de speler te omarmen (mits er kwaliteit/potentie aan de speler is verbonden).

Stop met het gek maken van supporters. Heeft geen enkele zin en kost tijd en energie
Its happening Vilhena komt eraan!!
Wordt weer postbode voetbal jongens
Hahahaha. Ze weten het allemaal zo goed in het maasgebouw. Ze hadden Arnesen niet nodig pfffff stelletje amateurs
Godverdome wat een ***** zooi weer godverdome niks!!!!
Het is nu wel onderhand tijd voor actie, KOM OP FEYENOORD!!!!!!
Mensen die lopen schelden op Te Kloese, maar geen idee hebben wat er gaande is achter de schermen.

Ga wat anders doen.
Eerst geen vervanger halen voor Aursnes. Nu Timber en Trauner die al even eruit liggen. Je speelt nog overal voor, dus tijd om snel te investeren. Vorige week kostte je al punten en gaat alleen maar erger worden

In de zomer verdienen ze dit makkelijk terug aan Kokcu etc.
Wie zegt dat ze geen andere spelers op het oog hebben? Ook een Arnesen of wie dan ook zou gebonden zijn aan de goedkeuring vanuit de club. Te Kloese heeft in mijn optiek geen grote fout gemaakt (wat extern zichtbaar is dan).

Als ze niet met waardige stand-ins (of met niemand) komen is het een ander verhaal.

Dat van Aursnes zal ook best verschillende redenen hebben, die niet puur en alleen op het conto van DtK zijn toe te schrijven.DtK is geen alleenheerser of zo....

Gewoon rustig afwachten.
Zo ja man... Omdat jij het zegt! Wahahahahahahaha!
Met Sjaak Troost ben je de Sjaak.
Tekloese beslist niets.
Fijn he die monopoly van onze vriend Te Kloese
Begin zo langzamerhand behoorlijk te twijfelen aan de capaciteiten en belangen van Te Kloese. Zoals ik het nu lees grijpen we mis, vanwege dat geklooi met Zerrouki (mijn inziens overrated). Ik wil Arnesen terug!
Lol Arnesen was ook niet alles... Had ook een flinke rij missers op zijn naam.

Iedereen maakt fouten ook DtK, maar waar baseer jij precies jouw anti-DtK mening op? Wat weet jij precies over alle ins & outs omtrent Dtk en zijn handelen?

Ben benieuwd.
Arnesen mocht alleen kopen bike large prijs. Maar was slagvaardig en heeft onze club gered!
Klopt maar ook met veel geld had het door de molen van de club gemoeten...

Daarbij is het ook geen gegeven dat Arnesen wel alles perfect zou hebben gedaan. Dat kunnen wij slechts gissen.

Is nog steeds geen reden om DtK af te fakkelen.
Volgens mij is dit geen 'affakkelen', maar dat terzijde. Ik maak me gewoon zorgen over de beleidsstructuur. Net als jij weet ik natuurlijk niet de ins en outs. Ik constateer alleen dat er getreuzeld is en dat er wederom niet daadkrachtig gehandeld is. Dit staat trouwens los van die Pool, want die heb ik nooit zien spelen. Ik ben van mening dat een goede technisch directeur een must is bij ons aller Feyenoord.
Hopelijk word ik morgen wakker met positief transfernieuws
Als het vilhena wordt hoeft er geen its happening bij wat mij betreft🤣🤣
Wat is dit voor clinch tussen Rutger en 1908?
1908 wil alleen positief nieuws brengen en Rutger (lijkt me terecht) ook negatieve berichten.
Dus 1908 wilt geen journalistiek bedrijven? Jammer ik had meer verwacht van 1908.nl...
Narcist Rutger zit er alleen voor zichzelf.
Ik denk niet dat er deze avond nog een positief nieuwtje gaat komen, eerder negatief. Maar gelukkig heeft Feyenoord nog heel veel geld over wat ze deze winterstop niet gaan uitgeven. Lekker slim weer.
Al dat paniek gezaai bij de buren (website) is ook totaal **********. Als je varkenoord hebt en gebruikt dan komt er op lange termijn altijd vooruitgang. Dit was en blijft een transitie jaar, al die paniekaankopen artikelen maakt velen geestelijk labiel
Maar als je geen paniekaankopen maakt en een verdediger of wieffer valt weg dan ben je de sjaak
Er is niemand de sjaak, behalve dan wij als supporters, de jeugdspelerkansen om door te breken alsmede de kwaliteit van onze selectie omdat geld over de balk wordt gesmeten. Niemand had van hartman gehoord en opeens speelde hij iedereen uit de basiself. Bjorkan weggegooid geld. Hebben we een probleem dan is varkenoord de oplossing, simple as that. Iedere winteraankoop die je doet behalve dan een fitte wijnaldum kan je zien als een kampioenschapaankoop imho. Nu ook weer met die idrissi, ook zo'n slot aan huurkoop. Als je iemand anders daarvoor in de plaats zet dan wordt je er echt niet veel minder door hoor.
Jeugd moet goed genoeg zijn, dat zijn ze niet domme onbenul.
Positief nieuwtje a.u.b. of het is een enorme tegenvaller, of we zijn genaaid.
Positief nieuwtje zal wel tegenvallen ben ik bang
Jeugdspeler die een nieuw contract krijgt. It's happening!
Hebben we de beste trainer van NL en miljoenen op de bank, verpesten ze het nog steeds. Man man man
Als het uiteindelijk vilhena wordt haal dan maar niks
Als het goede nieuws vilenha gaat worden dan word t n zwaar seizoen.Het is een speler waar je niet beter van gaat worden.Heb sterk t idee dat 1908 z'n bron kwijt geraakt is.
Zonde…hoop kabaal….weinig doorpakken. Dat wordt dus afhaken omdat bovenaan de lijst de komende weken
Lekker is dat. De hele fucking avond 1908.nl F5en en nog steeds NIETS. We worden gek!
@FTM en 1908 staan niet op 1 lijn over desbetreffende nieuws, alles staat uitgelegd op Twitter, kort gezegd Piatkowski komt niet, wou wel maar Feyenoord zocht geen toenadering. Positieve nieuwtje volgt morgen
Wat is het verschil tussen ftm en 1908.nl is allebei Rutger toch?
Zal wel weer gezeik in de tent zijn. Feyenoord websites zijn net als Feyenoord zelf, er is altijd wel iets...
Wat is het toch jammer dat wij zulke beleidsbepalers hebben, op deze manier kom je nooit meer in de buurt bij die twee anderen op financieel gebied en sportief gebied op lange termijn
Komt niet idd omdat feyenoord te lang wachte met verdere toenadering jezus wat is die te kloese aan t doen man afwachten afwachten en dalijk heb je uiteinelijk niks
Ten kloesse speelde altijd bij ajax in de jeugd.
Hoeveel later op de avond gaat het worden? #Nachtwerk?
Het staat optwitter hij komt niet
Er zou toch nieuws komen later op de avond??
Die Gnonto staat weer lekker te ballen bij Leeds zeg. Hoop dat Paixao ook ooit in zijn buurt komt...
Ik word morgen wakker met een: it’s happening 🎖️
Als ie naar Feyenoord zou komen, was het al lang uitgelekt. 😋
Ik heb gelezen dat hij wacht op aanbieding van Feyenoord
Schijnt dat hij alleen naar de Eredivisie wil.
Gaat niet komen.
Als Leicester echt in de markt is ben je kansloos
Hij komt naar feyenoord
Leicester heeft geen bod gedaan en hij heeft zelf aangegeven graag naar feyenoord te komen
Haal je hem niet door de war met Mannsverk?
Manssverk is helemaal geen serieuze interesse in anders schakel je niet door naar Vilhena
Hij wil toch meer spelen? Beetje vreemd als je bij je Salzburg niet speelt en bij Leicester wel
  • 1
  • 2