Nieuws

Premier League club mengt zich in strijd om Piątkowski

Van de redactie

Nadat eerder deze week bekend werd dat Feyenoord graag de Poolse verdediger Kamil Piątkowski in wil lijven, meldt journalist Tomasz Wlodarszyk bij Meczyki donderdagavond dat Engelse club Leicester City ook belangstelling heeft in de 22-jarige verdediger.

De Rotterdammers zien in de 1.91 meter lange Piątkowski de (tijdelijke) opvolger van de aan de meniscus geblesseerd geraakte Gernot Trauner. Piątkowski is een 22-jarige rechtsbenige centrale verdediger uit Polen. In Oostenrijk draagt hij rugnummer 4 op de achterkant van het shirt van Die Roten Bullen. Feyenoord wil de voormalig Pools-international huren en probeert daarbij ook een koopoptie af te dingen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hier en daar heeft Piatkowski wat invalbeurten gehad maar that's it (source: flashscore). Jongen is 22 jaar dus ik verwacht niet dat hij er meteen zal staan en/of fit is. Helaas hebben we na het "uitvallen" van Hancko wel iemand nodig dus zal er snel genoegen worden genomen met een talent? We gaan het zien als Feyenoord hem binnen weet te halen.
Hij zal in eerste instantie stand in worden van Geertruida
Hopelijk komt hij snel! Ik had de ''It's Happening'' eigenlijk al verwacht, aangezien alle partijen blijkbaar overtuigd waren.

Afwachten maar!
Ze zullen nu vast over de koopoptie aan het onderhandelen zijn
Enig uitzicht op een basisplaats de komende weken (zolang Trauner afwezig is) en seizoenen erna als opvolger lijkt mij aanlokkelijker dan banken bij Leicester.

Kans is zeer groot dat de mogelijkheid om naar een nummer 13 van de PL te kunnen alsnog komt wanneer je enigszins presteert in de top van de Eredivisie (kijk naar Senesi).
De azijn is weer in de aanbieding. Wat een negativiteit om niks.
Dat krijg je als je sjaak troost en consorten de boel laat regelen weer te laat niet door gepakt .waar is de scouting er is geen plan als je in de zomer die 8 miljoen had geboden was zerrouki er al lang geweest altijd dat gezeik over poen voor meer als 80 miljoen verkocht veel aankopen die niet renderen ook aankopen die we niet zien of weinig kansen krijgen ...zo geweldig is het allemaal niet hoor ...Geertruida en Rasmussen bewijzen wekelijks dat ze het niet aankunnen .Pedersen is een wild paard veel rennen weinig actie....en versterkingen dat duurt maar en maar afwachten ...een echte td is echt nodig
Je begrijpt er niet veel van. Verdiep je eens in de werking van een RVC. En wat de spelers betreft, doen het gewoon goed. Ga zeiken bij een andere club.
Los van de erbarmelijke interpunctie... Zonder TD een record aantal aankopen deze zomer, daaraan ligt het niet. Een heel aantal aankopen presteert goed tot zeer goed: Szymanski, Timber, Wieffer, Hancko, Danilo. Een aantal voldoende: Paixao, Gimenez, Dilrosun. En een aantal nog even afwachten of vallen wellicht wat tegen, oa Bullaude en Idrissi. Al met al een prima score. Het zit niet zozeer in de TD, maar in de hoeveelheid geld die je wil neerleggen voor een bepaalde kwaliteit. Betaal je boven de marktprijs, dan heb je snel beet. Dat kan incidenteel wanneer je een bepaalde speler echt wil hebben of gelooft in een spectaculaire ontwikkeling. Maar vaak zal je scherp op het aankoopbedrag moeten zijn om de club gezond te runnen en dat is exact zoals Feyenoord momenteel in de wedstrijd zit.
Een rcv is echt een must, ze noemen Wieffer bambi maar Rasmussen is een bambi die al een schot in zijn rechterheup heeft geïncasseerd. Niet lang meer voor we de Neuzen een tikkie kunnen geven, kom op!
Typisch Feyenoord om niet door te zetten. We zijn weer terug bij af met Sjaak Troost, Toon en DTK die een potje klaverjassen met z'n drieën en intussen de buitenkansjes Mannsverk (wtf bezielt Feyenoord om hem niet vast te leggen?) en Piatkowski laten lopen.
Juist maar wel 7 maanden aan een dood paard trekken bij die Tukkers ...geen beleid en visie waar is de scouting
Wordt weer niks,waarschijnlijk weer telang getreuzeld.....
Hoe weet je nou dat ze te lang getreuzeld hebben? Misschien verkent zo'n jongen eerst zijn opties, misschien wil zijn club alleen verkopen en wachten ze op hogere biedingen. Je weet het niet. Altijd gelijk zo negatief!
Er was een half jaar de tijd, ook na blessure Trainer was er genoeg tijd. Er zijn scouts in dienst van Feyenoord die een schaduw lijst van mogelijke spellers voor de club. Dan wacht je tot 1 week voor Ajax? Arnesen weg amateurs beslissen, simpel maar
waar.
Ja dat komt omdat jullie alle informatie lekken.
Rutger bedankt hee...
Dus jij denkt dat de technisch directeurs van al die grote buitenlandse clubs de hele dag op 1908.nl zitten te refreshen om transfers van Feyenoord af te pakken. Als een buitenlandse club interesse toont in een speler komt dat omdat hun scouting die speler interessant vindt, niet omdat een andere club interesse toont in een speler
Mocht dit niks worden, proberen om Malick Thiaw te huren met koopoptie!
Ja dat zou wel lekker zijn, maar ik denk dat die koopoptie te hoog zou zijn voor Feyenoord dan, net als bij Szymanski
Zou leicester wakker zijn geworden door het publiceren van de interesse door FTM? Kan toch moeilijk bedenken wat het belang van de club is om namen te droppen zo lang er niks zeker is.
Mee eens dat Arnesen t sneller voor elkaar had met zijn scouts. Er is telkens geen plan B. Je weet al een half jaar dat je een 6 nodig hebt. Een aparte technisch manager had dit al lang kunnen regelen. Te Kloese is toch alg directeur maar trekt alles naar zich toe maar t glipt nu ook uit zijn handen. Duurt idd erg lang.
Ook zo jammer dat FTM bijna niet reageert....
Hij heeft aangegeven dat het privé en op het werk druk is. Balen voor ons maar wel begrijpelijk
Ja rot hoor dat ook hij een leven heeft naast de website. Hij schijnt om zijn rekeningen te betalen ernaast ook nog te werken..... Heeft ie geloof ik pas 1000x gezegd hier
Denk wel dat wij het beste verhaal hebben. Een goede trainer, een duidelijke speelwijze, bovenin meedoen, Europa League, een basisplaats. Voor een jongen van die leeftijd is het heel belangrijk om te kiezen voor het project waarin hij zich het meest kan ontwikkelen.

Daar hebben wij wel de papieren voor.
Tuurlijk zijn er ook altijd andere clubs geïnteresseerd in goede spelers. Huur wordt zo wel lastig. Kan natuurlijk ook een spel zijn. We wachten af… Leicester B is niet direct beter voor z’n ontwikkeling.
Allemaal even ik de DM van Te Kloese? Straks deze pool en Mannsverk weggekaapt door zijn getreuzel. Ongelooflijk dit. Sinds vertrek Arnessen duurt alles eeuwen.
Grappig alle reacties
Nu zou 1908 dit niet droppen heb je geen reactie’s
Nu zijn ze open en dan huilen
Wees blij dat je geïnformeerd wordt
@FTM Hoe groot acht jij de kans dat die komt? Speler wil, club wil en Feyenoord wil. Hoe kan het in godsnaam dan zo lang duren, zelfde geldt voor Manssverk als een top 10 club zich meldt moet je als Feyenoord zijne toch meteen toeslaan… we vissen weer overal naast. We gaan weer naar het kutbeleid toe sinds arnesen weg is…
Met alle respect het duurt ook allemaal veelste lang iedere x
Dat is een heel taaie strijd. Leicester heeft veel meer geld om te bieden natuurlijk. En de Premier League blijft enorm prestigieus. Ik reken in ieder geval niet meer op Piątkowski.
Komen we straks met spelers als Tony vilenha diemers
gouwenleeuw
Interesse gewekt door het te benoemen??
Wordt weer niks. Next namedropping please.? Wie wordt de volgende waar we een oogje op hebben en naar een andere club vertrekt ? Je leest het hier kameraden.!
Als je zekerheid wil hebben dan kijk je hier toch gewoon niet en wacht je tot het officieel is.
Hopen dat die pool goed na denkt voor ze carrière of bank zitten bij leicester of elke week spelen en weer spelritme krijgen + europees voetbal
Daar kun je op wachten he,duurt veel telang,en tegen het salaris wat die Engelsen kun je het wel vergeten!!