bijlow-wellenreuther

Opinie

POLL • Bijlow of Wellenreuther; wat vindt het Legioen van de keeperskwestie?

Van de redactie

Arne Slot kiest in de bekerfinale tegen N.E.C. voor Timon Wellenreuther onder de lat. De trainer geeft de Duitse goalie de voorkeur boven Justin Bijlow, die weer fit genoeg is om komende zondag bij de wedstrijdselectie te zitten. 

Wellenreuther verdedigt zodoende de eerstkomende twee wedstrijden het doel. Tijdens de persconferentie richting het duel met Fortuna Sittard lichte Slot zijn keuze toe. “Dat zegt niets over de rest van het seizoen, maar Justin heeft vaker met blessures te kampen gehad. Dan zorgen we altijd voor een hele goede opbouw, voordat we weer opnieuw gaan spelen."

Bijlow, die in november zijn contract nog verlengde, hoopte waarschijnlijk op een andere keuze voor Slot. De doelman neemt graag weer plaats onder de lat om zodoende kans te maken op een uitverkiezing voor het Nederlands Elftal tijdens het naderende EK deze zomer.

1908.nl is benieuwd hoe de Feyenoordsupporters tegen de keeperskwestie aankijken. Laat je mening achter in de poll! Toelichtingen kunnen in de comments.

Poll: Wie in het doel? Bijlow vs. Wellenreuther.

Rustig opbouwen en dan Bijlow weer eerste keeper

Rustig opbouwen en dan ligt de strijd onder de lat op

Bijlow meteen weer onder de lat!

Wellenreuther heeft overtuigd en is de nieuwe nummer één

Delen

Reacties

Ik zou Timon de rest van he seizoen gewoon onder de lat laten staan
Wellenreuther niet van de hand doen, maar eerste keeper maken, Bijlow 2e en als hij dat niet wil, meewerken aan een transfer. Betaalbare 2e keeper zoeken.
Misschien kut voor Bijlow maar Timon heeft zijn kans gekregen en gegrepen. Mocht Bijlow dit of volgend seizoen weer keepen zou ik alle begrip hebben voor Timon als die naar psv vertrekt
Je eerste zin klopt en dus zou de tweede zin echt dom zijn om te laten gebeuren.
Het is misschien lullig voor Bijlow maar ik zou Timon tot het einde laten staan.
Laat Bijlow zich tijdens de voorbereiding op het volgend seizoen maar gelden.
De laatste wedstrijden zijn nog belangrijk genoeg voor het CL ticket.
Ik denk om hem te belonen volgend seizoen rugnummer 1 en Bijlow 22.
Het is heel pijnlijk voor Bijlow maar nog meer dan in het verleden wordt het billenknijpen op de tribunes als hij in het doel staat en alles moet geven en ook risicovolle acties moet aandurven om het doel schoon te houden. Deze jongen is zéér blessuregevoelig en daardoor helaas ongeschikt voor een topclub. Het is niet anders.
Heel vervelend voor Bijlow.
Maar voetbal, Feyenoord is een proffesionele club.
Waar spelers goed betaald worden.
Timon, heeft het geweldig gedaan.
Logisch dat je hem dan ook als trainer, beloond en laat staan.
Eerlijk is eerlijk... Timon heeft zijn kans gepakt.
Timon op 1 en Justin moet op zijn kans wachten. Het is niet anders want dan zou ik - als ik Timon was - naar PSV gaan.
Als plek 2 veilig is gaat Bijlow zijn minuten krijgen om eventueel nog mee te gaan naar het EK. Dat kon je gisteren weluit de woorden tijdens persco van de trainer opmaken.
Je kan Timon er gewoon niet uithalen. Heeft alles goed gedaan en vorig jaar ook al zo belangrijk geweest in de titelrace. Beter om Bijlow ergens te verkopen.
Of hij moet genoegen nemen met 2e keepersrol
Wellenreuther is nooit geblesseerd, en moet er niet aan denken om hem in een lampen shirt te zien. Bijlow is vaak geblesseerd. En kan beter een transfer maken anders zitten we weer met een dillema. Dan moet je of een keeper halen die net zo goed is als bijlow. Of weer een tweede keeper halen met de gedachte dat hij nooit eerste keeper wordt. Dat zijn de scenario's als ik zo de situatie bekijk.
Timon heeft laten zien een waardig 1e keeper te zijn die ook in de grote wedstrijden uitblinkt. Justin is een jongen van de club maar helaas te vaak geblesseerd. Timon heeft zijn kans gegrepen no brainer voor mij.
In mijn ogen heeft Timon zichzelf bewezen, Justin moet met feyenoord gaan kijken waar nou echt zijn blessure gevoeligheid vandaan komt. Voor ons is het vervelend maar voor Justin al helemaal!
Hoe groot zijn talent en liefde voor de club ook is. Als topclub kan je niet varen op sentiment of bouwen op onzekerheid (Bijlow's blessure op blessure). Timon op 1.
Hij is stiekem voor psv en hoopt dat Timon naar Eindhoven komt.