feyenoord-one-2

Printscreen Feyenoord ONE

Nieuws

Prijzen bekend; dit gaat Feyenoord ONE kosten

Dennis

Feyenoord lanceerde afgelopen januari haar eigen streamingsdienst: Feyenoord ONE. Het nieuwe platform is dé plek waar alles te vinden wat je kunt zien van en over en Feyenoord. Wanneer jij dat wilt.

Commercieel directeur Ruud van der Knaap toonde zich eerder al zeer tevreden over de eerste resultaten van het platform. “We kunnen zien dat er al meer dan 250.000 unieke supporters een kijkje hebben genomen op Feyenoord ONE.” Perspectief sprak met de commerciële man en achterhaalde wat de supporters de komende tijd van het platform kunnen verwachten en wat de kosten gaan zijn.

Wat kunnen de fans allemaal aantreffen op Feyenoord ONE? Naast de Feyenoord Originals en de livestreams, vind je op Feyenoord ONE natuurlijk ook alle wedstrijden onder Matchday Collections. Je kunt kiezen of je de korte of lange samenvatting terugkijkt of zelfs de hele wedstrijd. Ook de interviews met spelers en de trainer zijn terug te vinden. Net als alle persconferenties van Arne Slot voor afgaand aan de wedstrijden. Die kun je dan weer live bekijken. Nieuw zijn de series die we maken. Zo is er een serie ‘We zullen wat beleven’ die terugblikt op de laatste 10 weken van het vorige seizoen toen we kampioen werden. En de serie ‘Rising Stars’ volgt het U21 team dat zich onder leiding van Robin van Persie uitstekend heeft gepresenteerd in de Youth League. Er wordt gewerkt aan nieuwe documentaires en formats die passen bij de beleving van de Feyenoordsupporter.

Wat kunnen we als fans nog meer verwachten uit jullie rijke netwerk aan specialisten? Hoewel ik onder de indruk was en ben van wat ik aantrof, zijn er nog steeds heel veel dingen die beter kunnen. Vanuit 1908 worden we geïnspireerd om hun topsportmentaliteit ook in de rest van de organisatie te hebben. En onze supporters staan daarbij altijd centraal. We werken er hard aan om hun ervaring met Feyenoord op alle fronten te blijven verbeteren, op de wedstrijddag en daarbuiten.

Seizoenkaarthouders kunnen en mogen dit seizoen gratis kijken, mits zij aangeven volgend seizoen seizoenkaarthouder te zijn en wat betalen zij dan volgend seizoen? Seizoenkaarthouders mogen Feyenoord ONE gratis proberen. Bij verlenging van hun seizoenkaart kunnen zij ervoor kiezen om volgend seizoen met 50% korting te kijken, voor 25 euro dus. Legioenleden mogen nu een lidmaatschap van 25 euro kiezen. 

Wat gaan zij volgend seizoen betalen? Legioenleden kunnen dit seizoen ONE uitproberen met 50% korting, ofwel voor 12,50 euro. Vanaf komend seizoen kunnen zij net als seizoenkaarthouders een jaar lang Feyenoord ONE kiezen met 50% korting, voor 25 euro dus.

En als je geen Legioenlid bent en geen seizoenkaart hebt? Als je geen seizoenkaarthouder bent en geen Legioenlid, dan betaal je de volledige abonnementsprijs van 50 euro per jaar.

Delen

Reacties

Een paar keer al gehad dat een persconferentie niet werkte (op m’n iPad). Het beeld bleef bevroren.
Voor nog geen euro per week ga ik lid worden. Vooral voor het terugkijken van diverse wedstrijden vind ik het interessant. Oude beelden van 30 40 jaar terug lijkt mij heel vet.
€ 50 voor veel content die normaliter gewoon ook gratis online te vinden is: persconferenties, interviews, samenvattingen. Ik heb de eerste miniserie We zullen wat beleven, bekeken en werd er nou niet echt warm van. En verdwijnt dan nu de content die normaal wel gewoon op Youtube te zien was? Zoals de korte filmpjes over bv de trainingskampen.

Ik ben benieuwd naar het aantal afnemers maar ben bang voor de bedenkers met dit tarief erg tegen gaat vallen. Ik zou er persoonlijk eerder iets van € 5 op jaarbasis voor over hebben.
"Vanuit 1908 worden we geïnspireerd om hun topsportmentaliteit ook in de rest van de organisatie te hebben. En onze supporters staan daarbij altijd centraal."

Zowel lachwekkend als Zum kotsen.
Hoe bedoel je? Dit gaat over 1908 de trainingsaccomodatie. Vind het geen heel rare opmerking dat ze de rest van de organisatie even professioneel als het eerste team willen maken.