brian-priske-feyenoord-one

VK Sportphoto

Nieuws

Priske tevreden: "Ik heb veel antwoorden gekregen"

Karst

In het eerste duel van Brian Priske als hoofdtrainer van Feyenoord hebben de Rotterdammers een overtuigende zege geboekt op FC Dordrecht. Na afloop van het duel tegen de Schapekoppen verscheen een tevreden Brian Priske voor de camera van Feyenoord ONE.

Priske is blij met hoe zijn formatie en tactiek heeft uitgepakt. "Ik heb veel antwoorden gekregen na deze wedstrijd. Deze speelstijl is iets dan de jongens gewend zijn, maar ze hebben het goed ingevuld en zich goed aangepast. De jongens hebben, zoals ik voor de wedstrijd van ze gevraagd heb, 45 minuten alles gegeven en daar ben ik blij om."

"Ik wilde de basisstructuur waarop we getraind hebben terugzien, zowel defensief als aanvallend. Die heb ik teruggezien, dat ging erg goed. Het was een goede start. De jongens hebben een zware week gehad met veel trainingssessies, het was de zesde dag vol intensiteit."

"Ik heb 22 spelers aan het werk gezien. Ik heb ze al gezien tijdens trainingen, maar als je op het veld elf tegen elf speelt, dan zie je hun ware karakter en komen de kwaliteiten naar bovendrijven. Calvin Stengs viel mij positief op, hij nam veel verantwoordelijkheid. Ramiz Zerrouki op het middenveld heeft het goed gedaan vandaag. Ook Igor Paixao en Ayase Ueda hebben heel hard gewerkt."

Delen

Reacties

Vraagje he. Als ik zo'n Feyenoord one account aanmaakt, kan ik dan ook de wedstrijd nog terug kijken of is het alleen live te bekijken?
Hoe doe je dat als ik vragen mag? Ik kan het niet zien namelijk.
Komt waarschijnlijk later online. Komt of bij seizoenen of bij Feyenoord 1 te staan.
@Bombarda Thijs Jansen niet in een van de twee helften actief en Berger was reservekeeper… (tijdelijk) vertrek aanstaande?
Loopt voor beide namen niets concreets als het goed is
Bart Nieuwkoop kon mij in zijn rol het beste bekoren in de eerste helft.
Zijn drive zal Brian wel bevallen.
ik vond vd Belt erg positief opvallen. deze rol padt hem wel
Hele jeugdopleiding nu omtoveren naar 3-4-3?
Nee hoeft niet, binnen deze 3-4-3 zitten veel elementen van een 'normale' 4-3-3 en de principes komen overeen. Hoog druk zetten, bal snel van kant wisselen, opbouwen van achteruit etc.
Afgelopen 3 jaar speelden we in balbezit ook al vaak zo. Hoeft niets omgetoverd te worden dus
Die belandde regelmatig zelfs op de rand van de 16, als een soort 10.
Geert was 9/10 aanvallen ook gewoon de 4e middenvelder
Steeds meer gaan het snappen
Hij noemde nog veel andere spelers, Antoni (*Milambo) met Zerrouki, tweede helft was hij zeer lovend over Zechiel. Dit artikel geeft dat niet helemaal weer.
Dat staat dan ook in een ander artikel alhier….
Dat andere artikel was nog niet gepubliceerd toen ik mijn bericht plaatste.