brian-priske-feyenoord-one

VK Sportphoto

Nieuws

Priske: "Uiteindelijk wil ik de juiste inspanning, mindset en mentaliteit zien"

Karst

Brian Priske sluit vandaag de eerste trainingsweek bij Feyenoord af met het oefenduel tegen FC Dordrecht. De nieuwe trainer benadrukt dat nog niet alles perfect is, maar hoopt wel de getrainde structuren terug te zien.

“We hebben een goede eerste week gehad met veel goede sessies en minuten op het veld”, vertelt de Deense trainer aan Feyenoord ONE. “We hadden te maken met nieuwe spelers, spelers uit de jeugd en spelers die terugkwamen van een verhuurperiode. Het was een goede week om iedereen te ontmoeten.”

“Het is de voorbereiding op het nieuwe seizoen dus moet er veel fysiek werk gedaan worden. Tegelijkertijd zijn er ook nieuwe ideeën die ik wil uitwerken met het nieuwe team. Ook al missen we nog een aantal (basis)spelers, ik probeer de ideeën uit mijn hoofd door te geven aan de spelers. Tot zover is het een goede week geweest. Hopelijk kunnen we een goede wedstrijd vandaag hebben.”

De technische staf van Priske heeft de tegenstander van vandaag niet geanalyseerd, maar verwacht wel de basisstructuur terug te zien. “Ik hoop terug te zien waar we de afgelopen week aan gewerkt hebben. Tuurlijk zal niet alles perfect gaan, maar ik hoop zeker de structuur te zien die ik in het team wil hebben, zowel op aanvallend als defensieve wijze. Uiteindelijk wil ik de juiste inspanning, mindset en mentaliteit zien, maakt niet uit wat er gebeurt. Ik verlang van iedereen 45 minuten maximale intensiteit.”

Bij Feyenoord ontbreken onder andere Thomas Beelen, Gijs Smal en Julián Carranza. Over de laatste twee genoemden vertelt Priske waarom ze afwezig zijn. “Het is een moeilijke week voor geweest sinds ze gekomen zijn. Dus we proberen ze op de juiste manier te belasten waardoor we voor de rest van de voorbereiding zoveel mogelijk spelers hebben.”

Delen

Reacties

Hoe zit het met beelen naar wolverhampton nu die verdediger daar voor 40mil weggaat
Carranza was fit. Hoezo moeilijke wk. Beelen? Vreemd
Super vermoeiende week, verhuizen, alle social media dingen die er bij horen, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe indrukken, settelen in nieuwe stad en dat terwijl je hier komt met een jetlag.
En dan kan je niet 15 min invallen??
Je bent dan een hele dag weer onderweg, terwijl je juist behoefte hebt aan even thuis te settelen.
Iedere speler wil goed spelen. Als voor de lange termijn beter is dat hij rust neemt en zn intrek heeft, werkt dit veel beter.
Alle 3 deze voorwaarden heeft Stengs niet!
Moeilijke week??? Smal moet toch wel wat gewent zijn bij Twente?
Timber heeft nog rust omdat hij in de voorbereiding nog bij Oranje speelde