azsvfeyenoord2-540x405

Vrouwen

Programma trainingskamp Feyenoord-vrouwen

Rinus

Na dat er afgelopen zaterdag officieel is gestart met trainen gaat de selectie van de Feyenoord-vrouwen komend weekend op trainingskamp.

Van 29 juli tot en met 31 juli verblijft de selectie in Aalten. Dit trainingskamp wordt gefaciliteerd door AZSV. De 1e klasser bij de vrouwen viert met het organiseren van dit trainingskamp haar 40-jarig bestaan van het vrouwenvoetbal bij de club.  Dat feit had vorig jaar gevierd moeten worden maar na een jaar uitstel door corona pakken ze alsnog groots uit.Het trainingskamp in de Achterhoek voelt voor Maxime Bennink ongetwijfeld als een thuiswedstrijd. De uit Groenlo afkomstige Bennink groeide op in de Achterhoek. 

Feyenoord arriveert vrijdag en verblijft in een accomodatie met de idyllische naam "Kom in de Bedstee". Een onderdeel van het trainingskamp is het geven van een clinic aan de jeugd tot en met 14 jaar. Deze clinic wordt op vrijdag gegeven en is een mooie kans voor de meiden uit de Achterhoek om training te krijgen op eredivisie-niveau. 

Naast de geplande trainingen staat er op zaterdag ook een oefenwedstrijd tegen het eerste vrouwenteam van AZSV op het programma. Om 14:30 wordt er afgetrapt voor deze wedstrijd. Kaarten zijn ter plekke in de kantine te koop. De selectie van Feyenoord reist zonder Weimar, Ellouzi en Koopman af naar de Achterhoek. Weimar en Ellouzi genieten nog van een vakantie. Koopman zit in de voorbereiding op het WK onder 20 met Oranje.

azsvfeyenoord2-540x405
(bron: www.azsv-aalten.nl)

Delen

Reacties

Kinderachtig weer. Je vond het kennelijk wel interessant genoeg om het artikel te openen en te reageren.
Want? Omdat ik een anderen mening heb dan jij?? Is dit de D66 site of een forum waarop je kan en mag reageren?
Ga dan lekker terug naar Showtime.