lotingpsvh-web

Nieuws

PSV de tegenstander van Feyenoord in achtste finale TOTO KNVB Beker

Van de redactie

PSV is woensdag 24 januari aanstaande de tegenstander van Feyenoord in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. De Eindhovenaren wonnen woensdagavond met 3-1 in eigen huis van FC Twente en mag het hierdoor woensdag opnemen tegen Feyenoord in De Kuip.

PSV wint in eigen huis van FC Twente. Mede door goals van Vertessen, De Jong en Bakayoko winnen de Eindhovenaren gemakkelijk. Ugalde scoorde nog voor de ploeg uit Twente, maar het was niet voldoende om het PSV moeilijk te maken.

Het duel tussen Feyenoord en PSV wordt op woensdag 24 januari om 20:00 uur afgetrapt in Stadion Feijenoord, De Kuip. De arbitrage voor het duel tussen de twee ploegen wordt later bekendgemaakt. Tickets voor het duel zijn alleen nog verkrijgbaar via de Ticket Exchange van Feyenoord.

Hieronder de (tot nu toe) uitslagen in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker:
Excelsior Maassluis - ADO Den Haag 1-2
Excelsior Rotterdam - FC Groningen 0-2
AZ - Quick Boys 2-2 (4-2 w.n.s.)
N.E.C. - Go Ahead Eagles 2-1
PSV - FC Twente 3-1 (tweede ronde)

Vitesse - AFC donderdag 18:45 uur.
Hercules - SC Cambuur donderdag 21:00 uur.

 

Delen

Reacties

Tis eigenlijk het eerste jaar sinds een hele lange tijd dat we niet meer de angstgegner zijn van Psv. We wonnen in ieder geval thuis bijna altijd van ze. Volgens mij hadden ze nog slechtere statistieken uit tegen ons dan wij uit tegen Ajax. Of ze nu beter waren of niet we vraten ze altijd op. Dat lijkt nu tenminste in ieder geval tijdelijk voorbij. Precies net nu we voor het eerst sinds K2 weer eens regelmatig van Ajax winnen. Aparte statistiek nog: Slot heeft tot nu toe nog steeds geen winst weten te behalen tegen psv met Feyenoord. Hopelijk kunnen we nu wel eens scherp zijn zowel voorin met het afmaken van kansen maar ook achterin zonder simpele fouten die leiden tot domme tegengoals. Makkelijk wordt het zeker niet!
@ftm is het een hele gekke gedachte als ik zeg dat die vertessen voor ons een optie zou moeten zijn. Zag m spelen tegen twente…

Snelheid, diepte, actie, goed schot… denk een super versterking!
Dit gaat zeer zeker een moeilijke opgave worden ; Je mist gewoon diepgang en scorende vermogen op de vleugels! Eerder verlies , dan winst realistisch gezien.
Snel Vertesse en Babadi halen. Twee echte versterkingen.
Met de ploeg die we nu hebben gaat het niet lukken.
Gewoon de waardheid. 🤷‍♂️
Precies.

Ik wil er nog we een schepje bovenop doen. Het huidige Feyenoord (dip) tegen het huidige PSV (vorm) kan wel eens een grote verliespartij worden. Beetje zoals Real van de week Barca overklastte. Ik hoop uiteraard dat onze Cupfight spirit boven komt drijven, maar dan moet er heel snel wat veranderen. Want zo weinig kansen als wij verzilveren en zo veel tegengoals we incasseren belooft weinig goeds op het moment.
Eigenlijk hebben we per direct 'echte/directe' versterking nodig op de flanken. Spelers die er direct staan. Helaas wordt nu pijnlijk duidelijk waar ik en de meeste fans begin dit seizoen van voor waren.

Spelers ingekocht die niet het niveau aankunnen. Er werd door slot gezegd dat Feyenoord niet op CL niveau ging inkopen maar zich op een niveau lager richten, om eerlijk te zijn ben ik bang dat we met het niveau wat er nu op cruciale posities staat zelfs plek 2 en de Europa league (ronde door) in gevaar komt. En dit zeg ik niet om zuur te zijn. Het is een constatering die mij zorgen baart.

Hiermee wil ik helemaal niet zeggen dat we Slot moeten ontslaan of DtK weg moet, maar er mag wel wat zorgvuldiger aangekocht worden.
@FeyenoordTM mag wel hopen dat we voor deze wedstrijd een aankoop hebben!?
En het liefste een buitenspeler want dat is gewoon zwak