Betrouwbaar
Ricardo Pepi David Hancko

Transfers

'PSV dicht bij komst Ricardo Pepi'

FeyenoordTM

Ricardo Pepi staat volgens Fabrizio Romano voor een overstap naar PSV, waarmee komende dagen gepraat wordt om de deal rond te maken. Daarmee troeven de Eindhovenaren Feyenoord af.

🎖️- De Rotterdammers hebben tot en met donderdag alles uit de kast getrokken om voor de Eindhovense deal te gaan liggen. De tweede aanbieding werd niet geaccepteerd door FC Augsburg — een latere derde aanbieding ook niet. 

Feyenoord kijkt vroeg in de window rustig verder naar buitenkansjes en heeft spitsen Santiago Gimenez en Danilo Pereira al aan boord. Algemeen directeur Dennis te Kloese houdt voet bij stuk: Feyenoord legt definitief niet meer neer geld voor de beoogde spits achter Santiago Gimenez, die vorig jaar overkwam van het Mexicaanse Cruz Azul.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik huil totaal niet dat deze gozer voor 10+ miljoen niet komt.. wens PSV er geluk mee.
Gaat 8 a 9 mln kosten...niks 10+
Lijkt me sterk dat Feyenoord dat na 3x bieden niet geboden heeft.
Waarom wordt je account verwijderd als je de zelfbenoemde goeroe Rutger erop wijst dat hij wel ff wist te vertellen dat Pepi en Nakamura in de helikopter zouden zitten? Dat hij gister nog dacht dat Fabrizio Romano werd gebruikt? Wat een krankzinnige censuur hier joh, stel vooral geen kritische vragen je mag hem alleen aanbidden. Bepaalde woorden mag je ook niet zeggen, toevallig bijvoeglijke naamwoorden die vaak tegen hem worden gebruikt😂 wat een treurigheid, soort noord Korea.
Ik heb hem nooit horen zeggen dat Pepi getekend heeft bij Feyenoord.. je ziet ze vliegen, in ieder geval geen helikopter 🤣
Misschien beter opletten, aantal dagen geleden riep hij heel hard dat zowel Pepi als Nakamura in de helikopter zouden zitten en dat mensen moesten opletten wie er zou liegen. Naar complimenten vissen en iedereen tig keer laten weten dat hij gelijk had daar is hij heel goed in, kritiek ontvangen wat minder dan word je van de site gegooid en begint hij als een klein kind te janken.
Heb zomaar het idee dat zijn bronnen al een tijdje zijn opgedroogd...heb geen primeur meer voorbij zien komen laatste tijd, zelfs telegraaf is op t moment sneller met nieuws
Pepi is best snel al gaan scoren. Wanneer je de stats van bv Huntelaar en van Nistelrooy bekijkt, begonnen die pas wat later met dergelijke producties. Ik ben niet heel erg onder de indruk van de goals die hij gemaakt heeft, maar met 20 jaar al 13 keer scoren in de eredivisie is zoals gezegd best bijzonder. Maar laten wij niet vergeten dat wijzelf ooit ook zo'n spits hadden: Castainos. Heel erg jong, hij was nog maar net 18, maakte hij in 1 seizoen 13 goals voor Feyenoord, als ik mij niet vergis. Diens carrière is niet bepaald top geweest. PSV is echt de weg kwijt. Geen eigen identiteit meer: Pepi aantrekken, terwijl volgens de media, de beoogde nieuwe coach Peter Bos, voor Dolberg wilde gaan. Nu Orkun verkocht is verwacht ik snel een paar andere aankopen die echt boven aan het lijstje staan.
@Ftm Moeten we aan buitenkansjes ook denken aan huurspelers met eventueel optie tot koop? Of is hier verder nog niks over bekend?
Psv wil gewoon graag op Feyenoord lijken, is al heel lang zo.
Ze hebben geprobeerd van Persie en Kalou over te halen om voor hun te komen spelen,
Wijnaldum bij ons weggehaald, Veerman voor onze neus weggekaapt, Til overgenomen en hebben interesse in elke speler waar Feyenoord ook interesse in heeft.

Een heel eng clubje.
Helemaal met je eens, al verkopen die al jarenlang hoe spelers een stuk beter dan feyenoord! Als ideaal voorbeeld Madueke van de winter, zondermeer een enorm talent maar bijna geen wedstrijd gespeeld eerste seizoenshelft en toch verkocht voor 35 miljoen.. Ik hoop echt dat we met de verkoop van Orkun een nieuwe toon gaan zetten!
@FTM was het voor Feyenoord niet interessant om cherny te halen voor de 6/7 miljoen waarvoor hij nu naar Wolfsburg gaat.. dat is toch geen geld voor een speler die in de eredivisie 15 goals en 13 assists heeft
Kokcu:
Benfica en Feyenoord lijken op een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen euro uit te komen. Het AD spreekt tegen dat Premier League-clubs een veelvoud daarvan zouden over hebben voor Kökcü. De Portugese topclub 'is en was het meest concreet en wat die club wil betalen ligt zeker niet onder de prijzen die clubs als Aston Villa en Manchester United zouden willen neerleggen.'
Als te Kloese hiermee akkoord gaat? Dan valt hij echt tegen hoor.
Plus een fors doorverkooppercentage.
Zo staat op voetbalprimeur...
Denk dat feyenoord niet zo geïnteresseerd was als vermeld.DTK zei al dat feyenoord hem niet kon betalen. Ze hebben een spelers budget van 23 mil.Dus als ze hem gingen halen was het grootste gedeelte al op.Die nakamura komt ook niet moet Zo rond de 10 miljoen kosten.
Vraagprijs duh
Elke club hanteerd een hoge vraagprijs maar hij moet rond de 7 miljoen kosten en als feyenoord hem graag wil betalen ze dat ook
Hij is zelf al rond dus dat betekend dat hij van zijn club mag praten en dat gebeurd pas als beide partijen redelijk van elkaar in de buurt zitten dus ik denk dat ie wel komt
Spelersbudget gaat over het totale bedrag aan salarissen he, niet aan hoeveel geld ze kjnnen betalen voor spelers
Dan maak ik me nog meer zorgen wat ze kunnen betalen.Clubs hanteren altijd een hoge vraagprijs.Feyenoord zakt altijd erg in hun vraag prijs.Denk maar niet dat augsburg een verlies van 9 miljoen oke vindt.Vind het ook niet erg als die niet komt.Het is een counterspits.Was het eigen vermogen niet 2 mil.als ze kokcu verkopen wat wel erg weinig is 25 a 30 gaat daar nogal wat geld af.En vind toch echt dat feyenoord een nr 10 moet hebben.Ze hebben verder nog een spits nodig en n vleugel speler en achterin mag ook wel wat bij.Ze moeten toch echt de drempel hoger leggen ivm champions league
23 miljoen is voor salarissen, niet voor uitgaven om spelers te kopen (transferbuget)
23 mio is salaris budget Ivan de selectie voor zover ik weet.
Mason greenwood
Is een hele goede speler,ja hij heeft iets verkeerds gedaan maar dat heb iedereen wel eens gedaan
Proberen hem te huren voor 2 jr
Kan als linksbuiten en rechtsbuiten en op 10 spelen
Man united wil hem verhuren en miss zelfs zijn contract ontbinden
"Heb iedereen wel eens gedaan" :'-)
Geen verrassing, is gewoon te duur, niet slagen bij Augsburg zegt voldoende
Ik had dit al een week geleden gemeld overigens. Is allemaal een spel. Feyenoord wilt niet tever gaan voor Pepi & hij gaat waarschijnlijk ook niet komen. Daar hoeft ook helemaal niet treurig over te doen.

Zoals al eerder vermeld - de linksbuiten positie is de absolute prioriteit!
Makkelijk scoren dit hè. Gewoon een kant kiezen en als je gelijk hebt de profeet uithangen
Eens informeren bij Monaco wat Myron Boadu nog moet kosten. Speelt niet veel maar als hij speelt wel goed. En nog altijd maar 22. Ik verwacht dat Slot meer uit hem kan halen en wellicht dat hij zelf ook wel herenigd wil worden met die coach die hem liet doorbreken.
Ik denk dst boadu de beoogde spits kan zijn
Pepi kost rond de 12 miljoen en psv gaat zo er wel vandoor met pepi maar feyenoord moet gewoon nakamura kopen
Psv moet een hele nieuwe defensie kopen en hebben daar straks minder geld voor hahah
Altijd al een gevoel gehad dat hij naar psv ging jammer
Hebben ze zoveel geld daar in Eindhoven? Geld klotst weer tegen de plinten op daar. Geen hoogte van te krijgen ...
Grond van stadion hebben ze nu nogmaals verkocht 🤣
Het makelaarsspel is op de wagen.
En nu heeft Pisvee ook alweer belangstelling voor Nakamura😂😂😂Zielig clubje daar in Eindhoven
Dan heb je eigenlijk zelf geen scouting nodig toch, als je net als PSV doet?
Kom je zo een space organiseren? Zoveel vragen.
Prima, dit heet volgens mij beleid. Niet meer betalen voor de 2e spits dan wat de eerste gekost heeft. Heel helder en lekker aan vasthouden.
Psv wil verder gaan. Prima toch. Gaat hij daar naar toe. Het is ook klasse om aan te geven, tot hier en niet verder, dat vinden wij onverantwoord. Ook duidelijk.
En doorrrrr...
Douvikas heeft volgens transfermarkt een waarde van 6 miljoen. Voor die prijs zou dat nog wel een aardig alternatief zijn. Wat ik over hem heb gelezen is het een extreem professionele jongen die voortdurend bezig is met zich te proberen te verbeteren. Past wat dat betreft perfect bij dit Feyenoord.
Wees blij dat we geen 8 mil voor een 2e spits betalen, terwijl we nog niet eens een kwalitatief goede linksbuiten hebben. In tegenstelling tot DtK had van Geel dit allang afgetikt. Na het kampioensjaar 2017 hebben we: Larsson, St Juste, Haps en Boëtius gehaald voor samen 20+ miljoen. Godzijdank dat we nu een andere weg zijn ingeslagen.
Maar Danilo is echt geen CL materiaal en als Santi wel weg -gaat sta je met lege handen. Ik had liever 8 mio voor Pepi beraamd dan voor Zerrouki of Timber maar ik ben geen TD, dit zeg ik al teleurgestelde supporter die weer een speler, due mij een hele goede spits lijkt naar PSV ziet gaan.
Als Santi weggaat heb je minimaal 40 mjn om een opvolger te halen. Of dacht je dat hij voor niets mag vertrekken?
We dachten dat Kokcu ook veel zou opleveren. Wat ik trouwens vergeten was is dat Santi de eerste 2 wedstrijden in de CL geschorst is. Danillo aardige jongen maar dat wordt hem echt niet. Sorry ben even in een bakende en negatieve bui. Ik hoop dat DtK ons gaat verassen
Denk je serieus dat we na Pepi geen andere namen klaar hebben liggen? Het is begin juni en de transfermarkt is nog niet eens open. Ben al lang blij dat we zo vroeg al aan het oriënteren zijn en niet weer alles op het laatste moment laten aankomen.
Laat mij buiten dat verassen, ik ben nog niet toe aan het crematorium 😧
Haha ik heb altijd moeite met dat woord ( stom eigenlijk merk ik nu) maar ik wil ook positief verrast worden ipv verast. Ik baal wel nu naar zo depri ben ik ook weer niet 😉
Weet jij dan al wat Kocku ons op gaat leveren? Dat weet jij meer dan DTK.
Nou bijna alle verhalen gaan over 25-30 mio plus doorverkoop percentage. Ik ga er naar gemakshalve ervan uit dat, dat ongeveer klopt en geen 40 plus zoals ik en de meeste dachten.
Kocku levert toch ook veel op. 30 nu en 12-24 mjn in de toekomst.
Vooruit regeren heet zoiets, beter nu alvast een spits halen die achter Gimenez klaargestoomd kan worden en er staat wanneer nodig, dan op het laatste moment achter de feiten aan te moeten lopen en een spits halen die een half jaar nodig heeft om te acclimatiseren.

Of Pepi de ideale vervanger van Gimenez is valt over te twisten maar het is wel nodig om vast deze zomer een potentiële vervanger van Gimenez in huis te halen.
Feyenoord staat er financieel een stuk beter voor dan voorgaande jaren, maar om in de positie te komen om sterk bezette posities nog sterker te maken, moeten we financieel nog wel even groeien. Laten we eerst de zwakke posities maar verbeteren.
Probleem is vooral dat Santi de eerste 2 CL wedstrijden geschorst is. Danilo is toch wel een stuk minder.
Maar de rest van onze reservebank of zelfs basisploeg is wel CL materiaal? Ik begrijp nooit zo goed waarom dat bij Danilo altijd benadrukt wordt en bij de rest niet. Daarnaast is enig realisme ook wel op zijn plaats. We zijn op dit moment echt nog niet instaat om een volledig CL waardige selectie te hebben.
Nog los van de vraag of een Pepi wel CL niveau is.
MvG moest 5 basisspelers vervangen terwijl we de CL in gingen en er maar voor 2 spelers transfergeld binnenkwam. Dat hij naast die 4 spelers ook Berghuis en Amrabat haalde lees ik dan weer niet bij je. De meerderheid was gewoon enthousiast over de spelers die gehaald werden en ook de analisten vonden Feyenoord een grote kanshebber om de titel te prolongeren. Dat we dat seizoen met veel blessures te maken kregen was teveel van het goede.
Je vergeet Amrabat nog.....St juste nu een vermogen waard, Amrabat ook, Haps prima linksback...Alleen Boetius en Larsson voldeden niet.
Amrabat door Gio misbruikt, St Juste door Gio misbruikt, Haps na blessure geen kans meer gehad van Gio....Gio had niet bepaald de gave om spelers op de juiste posities neer te zetten...
@FTM vandaag of anders binnenkort weer Twitter space?
Is natuurlijk ook een afweging die je moet maken. Wij hebben gimenez. Dan ga je niet zomaar nog een miljoen of 10 neerleggen voor een 2de spits. Dat kunnen wij gewoon nog niet. Zonder gimenez hadden we dat denk ik wel gedaan.
Wordt bij PSV ook 2e spits...
Jammer maar gelijk uit je hoofd zetten. Lopen wel meer van deze spitsen rond. Alleen dan geen eredivisie-ervaring. Pepi is wel een allrounder dus zoiets zoeken we dus verder.
Eigenlijk haal ik uit dit nieuws dat Gimenez niet te koop is, wat natuurlijk geweldig is.
Heel goed van DtK. Nooit je onder druk laten zetten. Dan gaat hij maar lekker naar het oersaaie en duffe psv. Als ze een 2e bod weigeren dan lekker je terugtrekken uit de onderhandelingen. We praten over Pepi, prima spits maar daarvan lopen er vast nog wel meer rond.
PSV heeft na het stadion, de grond onder het stadion nu ook de aardkloot onder de gewone van het stadion aan de gemeente verkocht om teveel geld voor Pepi te betalen.

8 miljoen+ voor een 2e spits zonder (op dit moment) zichtbare exceptionele kwaliteiten is gewoon teveel. Kan best over 1-2 jaar iets worden, maar voor een 2e spits kan je net zo goed de markt afwachten tot er betere jongens ‘vrijkomen’.
Zal sowieso in de CL de 1e spits zijn he...
Dus doorzetten en kopen.
Precies dat, zal de eerste 2 wedstrijden in de CL gewoon spelen....maakt ie er 2 dan is ie meteen 30 waard.
Jammer van die gasten, die hopen op een “misser” van Rutger. Bittere en zielige mensen.
Zal je niet zien dat psv maar 6 mil ofzo hoort neer te leggen
Met Danilo hoef je de cl niet in te gaan echt jammer dat Pepi niet komt ik hoop dat te kloese nog ergens een goede spits vind
Gimenez kwam tegen roma ook gewoon te kort, als je slecht loot maakt t waarschijnlijk geen fluit uit wie er in de spits staat de eerste 2 wedstrijden
Als je alleen met Danilo de eerste CL wedstrijden in moet heb je niet de luxe om rustig om je heen te kijken voor buitenkansjes. Is gewoon veel te mager
Niets mis mee...geprobeerd maar niet gelukt. wel prijs opgeschroeft voor PSV😉 Goed beleid, is ook wennen haha. Komt vast nog eea los.
Prima, hoop wel dat psv teveel betaald. Prima speler alleen geen 16 mil waard. Ben benieuwd wat psv moet neerleggen
Amerikaans international, jong, scoort makkelijk, zou nog mooi een jaartje flink wat speelminuten kunnen maken en dan komend seizoen eerste spits worden: dus ronduit jammer. Maar zolang Gimenez blijft heeft PSV hem harder nodig. De Jong heeft vaak niet geleverd afgelopen seizoen. Daar zal hij meer kans maken op een basisplaats en omdat ze hem harder nodig hebben zullen ze ook meer willen betalen. Maar alles hangt af van de prijs. Als PSV hem voor 5 miljoen overneemt is dat wel pijnlijk, maar als ze tegen de 10 miljoen voor hem betalen snap ik wel dat Feyenoord daar niet in mee wil gaan. Binnen de Eredivisie zou ik Douvikas een net zo'n goede optie vinden. Misschien dat die iets minder kost.
Weer zoon Plottwist opeens. Eerst Arend nu Pepi. Morgen word het dat Kokcu naar Liverpool gaat.
Hoe meer geld er in Eindhoven naar een nieuwe spits gaat, hoe minder ze overhouden om hun zwakke defensie te versterken
Was een prima optie voor erbij, maar als het teveel geld gaat kosten niet doen. Zijn posities die beter versterkt kunnen worden ipv 10M te betalen voor een 2e of 3e spits.
Nou lekker dan dit. Komt mij bekend voor dat we steeds naast grijpen. Dat Kokcu vertrekt us al een flinke aderlating voor het team. Er moeten echt betere spelers komen wil je weer meedraaien om het kampioenschap en in ieder geval een ronde verder in de CL
Maar we hebben weinig geld en krijgen nooit de hoofdprijs voor vertrekkende spelers
Ja dat begrijp ik maar ik zie echt gewoon gebeuren dat Pepi over een jaar of 2 ook voor een mega bedrag vertrekt. Het gat tussen Ajax en PSV blijft op deze manier..
Bedoel vooral dat we nooit zulke bedragen kunnen uitgeven als we onze spelers aan de eerste die aanklopt verkopen voor minder als de vraagprijs
Nuamah van Nordsjaelland. 19 jaar, levert over een paar jaar veel meer op dan Pepi
Leuk al die jonge talenten,maar we moeten de Champions League in en minimaal 2e worden willen we daar blijven.
Geen nood aan de man als je hoort wat PSV wil/gaat betalen 😅

Is pas begin juni. Buitenkansjes voor een goede extra spits komen nog wel een aantal keer voorbij.
Waar moeten we aan denken en hoe ver wilde Feyenoord gaan?
Wat betalen ze dan? Hij is wel een top spits als je er 12 inschiet in zo een slecht team. Straks komt Milan toch voir Santi en dan hebben we gewoon niets
@FTM,Weet jij namen van spitsen die op een lijst staan en spelen die spitsen in buitenlandse competities?
Helemaal mee eens, laat de concurrentie maar te veel betalen. Komen nog genoeg kansen met een transfer window welke morgen pas open gaat
Ik zag zeker wel de potentie in Pepi
Ik denk dat ze hier 10 miljoen voor neerleggen in Eindhoven.... Die zien ook wel dat de Jong op z'n laatste benen loopt en Bosz zal ook wel wat te zeggen hebben....
Top beleid; ondanks de hoge inkomsten en de goed gevulde portefeuille een weloverwogen beslissing maken en niet teveel willen betalen. Dat is pas knap van Don Dennis 🤝🏽.

Er komen nog genoeg (betere) opties die wel betaalbaar zijn.
Vraag mij echt af waar die boeren het van betalen allemaal
Haha, wie niet. Die zijn gelijk klaar terwijl ze draaide op huurspelers dit seizoen. Die gaan een lastige transferzomer tegemoet. Laat ze maar lekker 12 miljoen aftikken voor een bankzitter.
Whahahah zij het toch Feyenoord altijd te laat of durft gewoon niet over de brug te komen met een iets teveel geld
Ze hebben gelijk. Meer betalen voor je reserve spits als voor je 1ste spits moet je niet doen.
Had al zo een vermoeden dat PSV ermee vandaar zou gaan, omdat het zo lang stil bleef na het tweede bod. Vind het eerlijk gezegd totaal niet erg. Een bedrag richting de 10 miljoen moet je niet kwijt willen zijn aan je 2e spits. Heb genoeg vertrouwen in de scouting dat zij ergens een betere optie kunnen vinden!
Bij PSV wordt hij geen 2e spits denk ik
Rutger had het mis, Had het mis. Rutger had het miiiiissss!
Want waar werd geschreven dat die kwam? Stuk verdriet 😂
Rutger had het mis, Had het mis. Rutger had het miiiiisss! Lekker Facetimen met Dennis, Triest figuur.
Thanks broski!👌 Kom een keer potje kijken bij mij.
Jordy wat een triest bestaan ben jij zeg😂 lekker je tijd blijven verspillen op deze manier👍🏼 laat me weten waar je gelezen hebt dat die daadwerkelijk zou komen oke?!
@WijwillenGnonto Voor als je het leest: Ik laat het je weten zodra je mensen ook de kans geeft om onder je bericht te reageren goed?😊

Speciaal voor jou hieronder het bericht over Pepi.

https://www.omsionswil.nl/boek/hij-komt-hij-komt-jose-koppenaal-kwakkel-e-a-/
Ben blij dat je (best wel vaak) eerder informatie hebt die ook nog eens bijna altijd klopt. Er kunnen altijd wendingen zijn in een verhaal..
Jij bent een triest figuur en een klein kind en een baby
@Jordy1908

ennnnnn op de blote knietjes

https://1908.nl/artikelen/feyenoord-en-psv-strijden-beiden-nog-om-dure-pepi
Yes 🍻 zijn betere vervangers te vinden. Genoeg talent in de wereld te vinden 👊
  • 1
  • 2