Betrouwbaar
Ricardo Pepi David Hancko

VK Sportphoto

Transfers

'PSV wil miljoenenbod op Pepi uitbrengen'

FeyenoordTM

Ricardo Pepi geniet al langere tijd belangstelling van PSV en Feyenoord. Het zijn de Eindhovenaren die haast maken en een miljoenenbod neer gaan leggen bij FC Augsburg, waar de Amerikaans-international tot medio 2026 onder contract staat.

Dat meldt Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, donderdagavond. Mocht PSV zich aanstaande zondag thuis tegen SC Heerenveen definitief plaatsen voor de voorrondes van de UEFA Champions League, komt de deal mogelijk in een stroomversnelling.

Feyenoord ziet heil in de deal mits Pepi gehuurd kan worden met een koopoptie. De deal wordt in Rotterdam realistischer ingeschat wanneer óf Danilo, óf Santiago Gimenez een uitgaande transfer maakt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lees net dat pepi hoopt op psv
Het lijkt wel of het dit jaar heel anders gaat, alsof de transferwindow amper nog van invloed is. Voorheen was het spannend wachten tot 1 juli en dan ging het los met alle geruchten. Nu is het in mei al prijs met het ene gerucht na het andere over clubs die snel toe willen happen.
@FTM,klopt het dat Feyenoord nog steeds interesse heeft in Castellanos?
Lekker laten gaan deze Pepi. Totaal niet van onder de indruk en zijn cijfers zijn echt niet zo indrukwekkend. Hoop dat PSV doorzet en hem binnenharkt.

Feyenoord moet in een andere categorie kijken. Daarnaast moeten de flanken de prioriteit krijgen. We hebben daar echt een absolute topper nodig. Veel te stil.... kan nog wel eens flink tegenvallen!
@FTM houd Feyenoord Summerville in de gaten als optie voor de flanken?
@FTM Dankje voor je antwoord, ga zo door en op naar een leuke transferzomer🔥🔥
Omdat hij niet terug wil? Bij degradatie van Leeds zou Leeds zomaar mee kunnen werken aan een verhuur en zou ik het niet raar vinden als Summerville (en ook Sinisterra) graag bij de kampioen van Nederland in de Champions league willen spelen. Bij Summerville is natuurlijk wel het één en ander gebeurt.
Sinisterra gaat eerder naar Spanje.
Ze moesten voor meer als 40 miljoen verkopen om niet in de problemen te komen anders was Gakpo niet verkocht,dit jaar krijgen ze hetzelfde probleem als ze de voorrondes niet doorkomen. Nogal een gok dus
Vissen we er weer naast ,net als bij Veerman. Vraag me wel af waar ze in Eindhoven steeds dat geld weer vandaan halen
Zoek eens even op wat voor bedragen ze voor Gakpo en Madueke hebben binnengesleept. Hun transferbalans staat dit seizoen al 80 miljoen in de plus en dan gaat Sangaré waarschijnlijk ook een miljoen of 30 miljoen opleveren.
Ze moesten voor meer als 40 miljoen verkopen om niet in de problemen te komen anders was Gakpo niet verkocht,dit jaar krijgen ze hetzelfde probleem als ze de voorrondes niet doorkomen. Nogal een gok dus
Dan snap jij het helemaal niet
De feiten
Psv begint elk seizoen met een tekort va. 45 a 50 miljoen euro
Ivm salarissen en andere uitgaven en leningen.
Psv heeft dus een positieve balans van 30 miljoen euro
Seizoen 2023 tot 2024 beginnen ze dus met een tekort van 20 miljoen euro
En psv begroot elk seizoen Europees voetbal mee maar ja dat doen ze verkeerd zij begroten cl inkomen en niet een ander toernooi,daarom maken ze aardig wat verlies.
Wanneer kan je meer duidelijkheid geven over de rechtsachter waar we mee bezig zouden zijn ? @ftm
Als het concreet is. Is het niet.
Pepi zou mooi zijn. Maar Danilo ook gewoon houden. Heeft het goed gedaan.
We moeten geen overhaaste beslissingen maken, doordat we nu CL gaan spelen.
Feyenoord wil huur met koop optie en PSV wil meteen betalen, nou dan weet ik wel wat die Duitsers willen.
En van mij hoeft Danilo niet weg, heeft het niet slecht gedaan.
Ligt er helemaal aan hoeveel ze willen betalen. Als psv 8 miljoen koop biedt en Feyenoord voor een jaar huur 2 miljoen met koopoptie van 11 miljoen, dan kan het ook weleens onze kant op vallen.
Ik mag toch hopen dat Feyenoord geld in kas heeft om een spits te kopen. Dan moet je eerst Danilo richting uitgang werken. Hoewel die ook wel zal begrijpen hoe de vlag ervoor hangt als er een nieuwe spits komt. Jammer dat Bayern een doorverkoop percentage van 50 procent had bedongen op Zirkzee wat zijn transfersom wel hoog zal maken, anders was dat een perfecte concurrent voor Gimenez geweest. Boadu ook wel leuke optie als tweede spits, hoewel het dan waarschijnlijk ook weer om huur zal gaan.
Danilo heb een groot aandeel in het kampioenschap.
In de eerste seizoenshelft. Na zijn laatste doelpunt heeft hij 575 minuten niet gescoord en maar 1 assist gehad. Als je sportief nog een stap wil zetten heb je een betere spits nodig als concurrent/ back up van Gimenez. De eerste 2 duels in de CL met Danilo in de spits lijkt me geen goed idee.
Beetje makkelijk. Danilo heeft zelden in de spits gestaan na zijn laatste doelpunt. De laatste maanden bleef Gimenez steevast op het veld staan als Danilo wer dingebracht.
Hij speelde of naast of direct achter Gimenez. Dat lijkt me een positie waarin je kunt scoren, maar dat deed hij dus niet in 575 minuten. Ik vind Danilo een sympathieke en hardwerkende spits, maar meer een speler voor het niveau twente of Heerenveen. Ik hoop dat Feyenoord kan doorselecteren en aanvallend nog wat sterker kan worden door een betere vervanger van Danilo en een goede vleugelspits erbij.
Het is niet omdat hij niet (in de spits) speelt dat Damaschin (net als ik trouwens) Danilo niet een echte topper vindt. Je kijkt naar een speler en dan trek je conclusies. Danilo is altijd best een speler met potentie geweest, kan wel wat en heeft het zeker niet slecht gedaan, maar toch net niet.
Aan de andere kant ben ik geen voorstander van het grote geld erin stoppen en maar kopen kopen kopen. De kracht van Feyenoord is juist dat het een team is en de identiteit. Als de topper (Giménez) er een keer niet is, breng je een nummer twee die uiteraard veel minder is of breng je Groen.
Nee okee, ik vind hem ook geen topper. Maar als je hem afrekent als spits en je komt met getallen die dat moeten aantonen, zet er dan wel bij dat die getallen op een andere positie totstand zijn gekomen.
@FTM wat denk je dat we kunnen krijgen voor danilo?
3 a 4 miljoen dan toch nog wel? Toch wel aardig wat goaltjes gemaakt
Denk je trouwens dat we 5+ miljoen voor pedersen kunnen krijgen? Want als ie wil lijkt het me toch dat ie mag vertrekken
Zijn er aanwijzingen dat hij vertrekt dan?
Ik denk (😉) dat dit zaakwaarnemerstaal is, in dit geval.
Feyenoord is niet in paniek.
En anders zijn er vast ook meerdere targets.
Pepi zou mij ook wel een goede 2e spits zijn voor ons.
Zijn toch genoeg spitsen die beter zijn dan Pepi. Come on!
Klote situatie eigenlijk.. Pepi kan alleen komen als we een spits verkopen en hoe waarschijnlijk het ook is dat er flink getrokken zal gaan worden aan Santi, is een vertrek nog niet aan de orde. Dus neem je dan de gok en haal je een speler die misschien niet nodig / cruciaal is voor veel geld, of laat je deze lopen en ga je Gimenez vervangen met een tweede keus..

PSV daarentegen heeft nog heel veel geld op de bank vanwege Gakpo en Madueke, en die hebben nog wel een plekkie over in de aanval. Transfer naar hen zal voor Pepi dan ook veel aantrekkelijker zijn..
Geef je ff snel een uitleg want psv heeft niet zo veel geld op de bank
Psv maalt elk jr een begroting op cl niveau
En osv begint elk seizoen met een tekort van 45 a 50 miljoen euro
Dus gakpo 50 en madueke 30 wat in gedeeltes word betaald en niet helemaal in de boeken kan worden geschreven
En dus in het nieuwe seizoen staan ze weer op 45 a 50 miljoen in de min snap je het
@FTM Gaat Feyenoord ook wat ondernemen?
Laatste alinea zojuist toegevoegd aan het artikel ;-) daarin staat eigenlijk je antwoord ook.
Thanks weer! Succes (en sterkte haha) komende periode ;-)
@FTM verwacht je dat Feyenoord ook zal gaan bieden of doorschakelen naar volgens op het lijstje
Check de laatste alinea, zojuist toegevoegd
Is zijn voorkeur zelf nog altijd Feyenoord? :)
Woensdag was er een event van de juniorclub van FC Groningen in de Euroborg. Ricardo Pepi is daar door één van mijn volgers geconfronteerd met de mogelijke overgang naar Feyenoord. Het toverde een glimlach op zijn gezicht.
Heeft die volger ook gevraagd naar psv, en begon ie toen toevallig juist minder blij te kijken of iets?😜
Doet elke speler bij zo vraag zegt mij eerlijk gezegd niet zoveel
@ftm, is hij wat jou betreft de beste op de lijst of zijn er betere alternatieven?
Dit is een van de topopties wel, hoor
Check laatste alinea, zojuist nog even toegevoegd aan het artikel.
Thx man! Begrijp ik het dus goed dat Pepi zelf graag naar ons wil maar dat wij eerst willen verkopen, maar mocht psv dus al rond zijn met Pepi en zijn club voordat wij verkocht hebben zal ie wss daar heen gaan?
Stuur bozenik maar die kant op + 3 miljoen zijn ze ook wel weer tevreden.