hartman-2

VK Sportphoto

Nieuws

Quilindschy Hartman verkozen tot Held van het Jaar 2023

Van de redactie

Quilindschy Hartman is door de volgers van Helden verkozen tot de Held van het Jaar 2023. Op de uitreiking, die plaats vond bij GASSAN Diamonds, kreeg hij de trofee overhandigd door voormalig Feyenoorder Khalid Boulahrouz. Naast deze trofee kreeg de Feyenoord-verdediger en international van de Johan Cruyff Foundation een Schoolplein14 cadeau, waarvoor hij zelf een mooie locatie mag uitzoeken. Ook kreeg Hartman een sieraad van GASSAN Diamonds en award. 

Atlete Femke Bol en Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida eindigden op de tweede en derde plaats van de publieksverkiezing. Zij ontvingen net als Hartman ook een Schoolplein14 van de Johan Cruyff Foundation. Geertruida kreeg het Schoolplein ook van Boulahrouz overhandigd. Cabaretier Peter Heerschop eerde de genomineerden met een ode. De winnaar van de Held van het Jaar-verkiezing werd bepaald door het publiek dat mocht stemmen op de eerdere winnaars van de Held van de Maand-verkiezingen, aangevuld door een aantal wildcards. 

De Held van de Maand-verkiezingen werden dit jaar gewonnen door: Jutta Leerdam, Femke Bol, Lutsharel Geertruida, Sifan Hassan, Quilindschy Hartman, Maarten van der Weijden, Laura Aarts, Max Verstappen en Anne Luijten. De wildcards waren toegekend aan: Nathan Aké, Fem van Empel, Annemiek van Vleuten, Mathieu van der Poel, Dafne Schippers en Diede de Groot. Vorig jaar werd Ireen Wüst verkozen tot de Held van het Jaar. 

Delen

Reacties

Het woord "held" is toch bij welke sporter dan ook absoluut niet van toepassing zeker.
Hoofd koel houden. Dat geld voor Hartman en Feyenoord. Als de juiste club komt die het juiste bedrag betaalt verkopen.
Hartman gewoon niet verkopen. Vanuit ons gezien een slechte zet, want waarschijnlijk vertrekken Hancko en Geertruida en Trauner is vaker geblesseerd dan niet. Dus je moet dan je gehele verdediging vervangen. Daarnaast moet Hartman ook gewoon zelf blijven 10 jaar in de jeugd gezeten en dan na 1,5 jaar spelen vertrekken?
Quilindschy hartman echt een boegbeeld voor deze club en als je dan ziet waar hij vandaan komt met blessures. Dan heeft hij echt zijn kans gepakt en dan buiten het voetbal zo goeie karakter dat zie je weinig. Op naar nog meer mooie herinneringen zoals als zijn goal tegen cambuur en bij het Nederlands elftal. Ik hoop dat deze gozer nog lang te bewonderen is bij feyenoord.
Gefeliciteerd!! allemaal leuk en het is hem gegund maar is mij iets te veel in de media de laatste maanden. Vind zn spel ook een stuk minder als voorheen. Even volle focus weer op het voetbal strijder!!