bijlow-lazio-uit

VK Sportsphotos

Nieuws

Rijnmond: 'Feyenoord gaat het ook in de eredivisie lastig krijgen'

Van de redactie

Feyenoord verloor donderdagavond na een dramatische eerste helft met 4-2 bij Lazio. Dennis van Eersel en Sinclair Bischop concluderen dat er nog veel werk aan de winkel is, zo vertellen zij in Podcast Feyenoord.

"Ik heb Feyenoord Europees zelden zo slecht zien spelen. Alles wat maar mis kon gaan, ging ook mis. Uiteindelijk is het nog redelijk als je 'maar' met 4-2 verliest. In de eerste helft had het namelijk makkelijk 5-0 of 6-0 voor Lazio kunnen staan. De eerste helft sloeg helemaal nergens op", vertelt Bischop.

Van Eersel sluit zich aan bij de woorden van Bischop en legt de vinger op de zere plek: "Dit Lazio is veel verder en ervarener dan dit Feyenoord. Zij kunnen de bal in een veel hoger tempo rondspelen dan Feyenoord. Maar dat na een half uur al bleek dat het verschil zó groot was, dat was wel ontluisterend."

Huiswerk
De mannen zijn het er dan ook over eens dat Feyenoord de komende weken een hoop huiswerk wacht, op allerlei fronten. Van Eersel: "Want op deze manier gaat Feyenoord het tegen tegenstanders die verder zijn dan bijvoorbeeld een ploeg als Go Ahead Eagles, waar Feyenoord een achterstand nog wel kon goedmaken, heel moeilijk krijgen. Ik noem een ploeg als Sturm Graz volgende week en binnenkort PSV. En ook zondag tegen Sparta gaat het allesbehalve makkkelijk worden op deze manier."

Van Eersel stipt onder meer de achterhoede van Feyenoord aan, die met name in de eerste helft een moeizame indruk maakte. "Zo vond ik Marcus Pedersen heel veel ruimte weggeven en ook David Hancko vond ik het niet goed doen. Hij was erg kwetsbaar in zijn rug. Daar zal hij heel snel aan moeten werken, want dit soort momenten hebben we bij hem al te vaak gezien."

Delen

Reacties

Geeft zulke mensen die negatief doen zonder onderbouwing geen podium. Met zoveel veranderingen kan het een keer fout staan maar 2e helft is dit goed omgezet. Jammer dat ze dan foute gaan uitmelken en ze op voetbal sites een podium krijgen waardoor het dus nog beloond wordt ook
Nu hebben we kunnen zien wat het verschil is tussen een ingespeeld team en een niet ingespeeld team.
We moeten tot het WK gewoon zoveel mogelijk punten pakken, dan heeft Arne 2 maanden de tijd om er een machine van te maken!!
Pff.....zeer slechte journalistiek.
Wat een zielig matig journalistiek niveau.
Over David Hancko; “ Daar zal hij heel snel aan moeten werken, want dit soort momenten hebben we bij hem al te vaak gezien." Hij heeft al 3 wedstrijden gespeeld…….
Rijnmond is toch ook geen journalistiek. Je luister gewoon naar een paniekerige Twitter discussie waar ze voor worden betaald
Ik wel.
Bijna alle europese wedstrijden vanaf 2008 tot vorig jaar. (Even gechargeerd gezegd) en in het recente verleden Trencin uit en Wolfsberger.
Hoeveel wedstrijden hebben ze nu samen gespeeld? Max 5 voor een aantal.
Toch niet raar dat het tijd nodig heeft
Sperma wordt met 6-0 afgedroogd.
Ik ben die achterlijke clowns bij Rijnmond zo spuugzat, ze zouden eigenlijk een permanente ban moeten krijgen van Feyenoord. Deze clowns gaan altijd mee in de waan van de dag... Als Feyenoord Zondag wint van Sparta komen ze weer half klaar, en spreken ze weer lof over de veerkracht van het team.

Die gnoom was trouwens ook aan het stoken bij FC Rijnmond, of Slot wel tevreden was over de aankopen die Feyenoord heeft gedaan. En of hij wel enige inspraak had in de aankopen van de club... Opzouten met Rijnmond.
Rijnmond heeft niet voor niets al een keer en ban gehad
Sinds J.D. Stouten weg is, is het helemaal niks daar
Idd het was met J.D. Stouten gewoon veel en veel beter... Lijkt mij trouwens ook een integere vent die Jan Dirk!!!
Klopt, ik maak me niet zo druk om de Rijnmond rakkers. Weet nog dat ze het meer dan terecht vonden dat Geertruida toen niet voor Jong Oranje was opgeropen. Nee eens positief over Feyenoord spelers praten hebben ze daar geen kaas van gegeten