timber

VK Sportphoto

Europees

Timber: "Het is een les voor de volgende keer"

Van de redactie

Quinten Timber beleefde niet het Europese debuut voor Feyenoord waarop hij had gehoopt. De middenvelder kwam er samen met zijn ploeggenoten niet aan te pas in met name de eerste helft. "Het was niet goed, ik had op mooier gehoopt," sprak de middenvelder voor de camera van Feyenoord Media.

"We waren zelf heel slordig en dan krijg je tegen een ploeg als Lazio snel goals tegen," stelde hij donderdagavond na afloop. "Afgelopen zaterdag kwamen we nog terug van een vroege achterstand. Het is zonde, want we kunnen dat dus wel, maar moeten het ook op dit niveau laten zien."

"Het is een les voor de volgende keer. We gaan ze nog een keer tegenkomen en we moeten stappen maken, ik persoonlijk ook. Zondag moeten we er gewoon weer staan. Sparta wordt ook een taaie, dus dan moeten we ook weer klaar staan en vooral goed beginnen."

Bekijk hieronder het hele interview:

Delen

Reacties

Ik hoop dat Timber begeleiding krijgt hoe hij in zijn rol en positie onderdeel wordt van een team wat lastig te verslaan wordt. Alleen maar goede voetballers, want dat is hij en het merendeel wel, bij elkaar in een team opnemen is niet voldoende. Ik vond het veel gehuppel ipv functionele ruimtes maken of juist dichtlopen. De manier zoals hij bij zijn vorige club voetbalde is niet voldoende vrees ik. Maar dit geldt mi voor veel meer spelers; de samenwerking met de middenvelders onderling is niet goed.. en het terug verdedigen was helemaal niet goed.. Ook al was hij zeer welkom en gewenst; er geldt mi wel een ondergrens aan wat je meebrengt qua afspraken en energie lijkt het en geldt ook voor allen. Europees voetbal en overwinteren is kei belangrijk vwb de exposure; gelukkig is het doelsaldo nog maar -2 na deze verliespot. Het gaat vooral om de manier waardoor we verliezen.. pff.. was nog niet goed allemaal..
Timber, maar dat geldt ook voor jou.
Je speelde zwak en futloos.
Dat zegt hij toch ook? Ongelofelijk hoe zo’n jongen van 21 die net bij de club zit zo wordt afgebrand. Als je dan zo’n Hartman ziet spelen die echt nog vele malen slechter was daar hoor je niemand over.
Fit is een les en ik zie veel verbeterpunten en meer van dergelijk geklets hoor ik al jaren maar vooral tijdens van Bronckhorst, jammer genoeg zie ik geen verbetering
Timber ziet ook steeds vooruitgang, het kan aan mij liggen maar ik zie het niet
Geen van de spelers zijn beginnelingen, allen spelen al enkele jaren op hoog niveau
Het minste dat je dan mag verwachten is, dat ze de basis voetbal techniek beheersen, dat ze inzet vertonen, hun stinkende best doen
Wat jullie gisteren lieten zien was boerenkool voetbal
De grootste les moet zijn dat je niet zo slapjes uit de startblokken mag komen. Elke wedstrijd tot nu toe is dat het probleem geweest!
Eens. Het begint met je duels winnen.
3 van de 4 goals wordt er werkelijk geen strobreed in de weg gelegd.
Waarbij bij de eerste goel nog wel een hand van de Laziospeler tegen de bal komt bij de aanname.
Maar goed daar moeten we ons niet achter verschuilen. Het was niet goed genoeg
Die Timber was zó hemeltergend slecht! Verdedigde gewoon niet terug; sjokte een beetje verveeld naar achteren bij balverlies. Zelden zoiets gezien. En dat moet dan voor prof doorgaan?
Ik hoop dat Slot hem even apart neemt en dat ze samen wat beelden terugkijken... Schandalig en Feyenoord-onwaardig.
Lazio thuis, puntje pakken moet lukken.
3 punten, zullen al door zijn en spelen na ons tegen AS Roma.
Ze speelden gister ook op halve kracht na de 3-0. Maakte het ons nog lastig zat. Dan gaan ze het thuis ook lastig genoeg maken.
Toch 2-1 gewonnen tegen het op halve kracht spelende Lazio
Bij 0-5 ga ik pas kijken dan gaat Lazio achteruit zitten en hangen