Jerdy Schouten

Nieuws

Rijnmond over Schouten: “Feyenoord zal water bij de wijn moeten doen”

Van de redactie

Feyenoord is in de markt om Jerdy Schouten te halen. In navolging van 1908.nl, wordt dit nu bevestigd door RTV Rijnmond.

De oud-speler van Excelsior en huidige middenvelder van Bologna moet de positie gaan invullen van de langdurig geblesseerde Quinten Timber. Het zou gaan om een huurtransfer met een optie tot koop.

“Feyenoord heeft zich een maand geleden al gemeld, maar toen was het bod veel te laag. Nu gaat Feyenoord, na het mislopen van Ramiz Zerrouki, wel weer voor Schouten”, aldus journalist Dennis Kranenburg. Makkelijk zal een overname niet zijn. “Feyenoord zal wel water bij de wijn moeten doen”.

Delen

Reacties

Is het gelet op het prima functioneren van Wieffer (weliswaar in relatief eenvoudige wedstrijden, maar toch...) niet veel slimmer om voor een mogelijk makkelijker haalbare optie te gaan als Abdou Harroui? Je investeert nu tijd en (veel) geld in een transfer waarvan de noodzakelijkheid allerminst vast staat.
Simpel gegeven: als je Schouten (26) inhuurt tot 01-07-23 en je hebt Wieffer (23) onder contract tot 01-07-26, wie zou dan in aanleg je eerste keus moeten zijn? Wieffer natuurlijk! Niemand maakt mij wijs dat het verschil qua ervaring tussen Schouten en Wieffer doorslaggevend zal zijn voor de kansen op de landstitel. Dus is de vraag of het slim is om nu een transfer na te jagen waarbij je heel veel wijn bij het water moet doen?
Uitstekende speler. Zou geweldig zijn als hij komt. Maar het zou me ook verbazen. Waarom laat Bologna zo'n goede speler gaan. Zelfs als hij geen basisspeler is zullen die hun posities ook dubbel bezetten willen hebben Hij zal toch geen derde keus zijn? Water bij de wijn doen is trouwens een rare woordkeuze in dit geval. Normaal gesproken zeg je dat als je een voorstel afzwakt. Feyenoord moet het juist verhogen.
Speelde vandaag 90 minuten. Verwacht niet dat hij gaat komen
Even een filmpje gekeken van deze man, ik word er wel enthousiast van. Uitstekende opbouwer, verdedigend sterk en erg rustig aan de bal. Gewoon een slimme speler. En weer wat NL ervaring in de as, ook wat waard. Zou een goede toevoeging zijn, maar gaat niet goedkoop zijn.
Kokcu aanvallend ok
Verdedigend gewoon een drama, pakt totaal niets op
**** in je ogen? Kocku loopt zich de *******
Verdedigend pakt hij niks
Dekt lucht ....
Lopen maakt geen ruk uit!
Het gaat om een vent oppakken en dekken bij standaardmomenten
Totaal oneens met Mo, Kökcü is juist defensief zeer betrouwbaar onder Arne Slot. Zie hoe fit hij is en telkens met z'n man meeloopt, ontzettend fel in de omschakeling bij het terugveroveren van de bal. Ik raak steeds meer onder de indruk van hoe compleet hij al is als middenvelder op deze leeftijd.
Niet eens, lijkt wel of je wil stoken?
Wieffer beste man op het veld vandaag. Maar een extra optie is wel noodzakelijk natuurlijk.
Excelsior ideale kweekvijver voor jonge talenten. Fey moet weer gaan samenwerken! Dallinga had ook goed genoeg geweest Schouten idem dito. Kijk naar Azarkan. Beste man daar ontwikkelt zich prima
mee eens , in het verleden heeft het zich ook uitbetaald , o21 presteert de komende jaren toch niet in de KKD
Azarkan is iig niet minder dan wat er nu op dr flanken staat.
Excelsior ideale kweekvijver voor jonge talenten. Fey moet weer gaan samenwerken! Dallinga had ook goed genoeg geweest Schouten idem dito. Kijk naar Azarkan. Beste man daar ontwikkelt zich orima
Eerst die RCV halen uit Bosnië. Dan zien we verder
Heb dat filmpje gezien van hem, krijg er eerlijk gezegd geen lekker gevoel bij. Had meer vertrouwen in die Pool. Gevoels kwestie, hoop dat ik er naast zit.
Wieffer staat weer prima te ballen. Ja tegen Groningen maar toch zie ik zijn spel liever dan dat van Timber op de 6
Zo! Het is dat hij veel geblesseerd was, maar wat speelt die jongen sterk zeg.
Dus komt ook niet.Nou dan zullen ze wel met middelmaat villenha of nagella aankomen zetten
Denk een mooie metafoor voor “moet een miljoen of 8-10 bij”
Je hebt een glaasje wijn en dan doe je er beetje water uit de kraan bij of bronwater dan kan ook, zo verdun je het een beetje
Best vreemde vergelijking in het geval van Feyenoord. Je zou die uitspraak eerder verwachten bij Bologna. Je doet namelijk water bij de wijn als je te veel eist, en dat zou mogelijk voor Bologna gelden. Alhoewel je misschien ook wel kunt zeggen dat Feyenoord te veel eist. Maar ja, in hoeverre kan Feyenoord iets “eisen”? Ze zijn helemaal niet in de positie om te eisen.
Feyenoord zou juist meer wijn bij de wijn moeten doen. Als je het verhaal moet geloven. Nou ja, whatever. :)
Haha ook mijn gedachte. Toch fijn dat iemand de moeite neemt dit uit te leggen.
Is inderdaad de verkeerde uitdrukking. Feyenoord zal de portemonnee moeten trekken.
Feyenoord meer betalen en of bologna minder vragen
Maar ze moeten wel opschieten met wat halen