Luciano Rodríguez | Bron foto: @Uruguay | Edit via KayneKVisals / 1908.nl

Nieuws

Rodríguez: “Ik heb ze in ieder geval niet afgewezen”

Dennis

Na het afketsen van een winterse transfer naar Feyenoord, heeft Luciano Rodríguez van zich laten horen. De aanvaller van Liverpool Montevideo is momenteel actief met Uruguay Onder 23 en speelde gisteravond tegen de leeftijdsgenoten van Argentinië,

Rodríguez maakte een doelpunt in het in 3-3 geëindigde duel en sprak na afloop over de afgelopen dagen. Tegenover TycSports gaf hij aan zo min mogelijk met alle transferperikelen bezig te zijn geweest. "Ik probeerde me niet af te laten leiden, maar dat was moeilijk. Mijn zaakwaarnemer bemoeide zich met de onderhandelingen."

Volgende de 20-jarige aanvaller had hij meerdere opties. "Ik kreeg heel goede aanbiedingen van goede clubs". Naar verluidt stond de Uruguayaan in de belangstelling stond van Feyenoord, Benfica en River Plate. Met de Rotterdammers bereikte hij zelfs een akkoord, maar de overstap ging uiteindelijk toch niet door. "Het was lastig om die af te slaan, maar ik heb ze in ieder geval niet afgewezen.” Toch laat Rodríguez de deur op een kier voor een eventuele zomerse overstap. "Ik weet niet wat er de komende tijd gaat gebeuren. Als ik nog zes maanden bij Liverpool moet blijven, zal ik dat met alle liefde doen."

Delen

Reacties

https://www.transfermarkt.nl/benjamin-rollheiser/profil/spieler/491704

Lijkt erop dat Benfica voor deze gozer is gegaan ipv Rodriguez. Jonge talentvolle RV uit Argentinië. Ze huren hem tot de zomer waarna ze hem over nemen. Benfica heeft 5 RV's waaronder Di Maria en Neres. Maar t kan zomaar dat ze die wegdoen vd zomer en alsnog Rodriguez strikken.
Speler is ook net van zaakwaarnemer gewisseld, laten we hopen dat Dennis doordrukt.
Ook naar 'Talents sports' waar zijn broer Emiliano ook zit?

https://www-tycsports-com.translate.goog/futbol-internacional/luciano-rodriguez-y-sus-pases-frustrados-a-river-y-feyenoord-id562254.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl

Hier originele interview, even naar Engels zetten voor een accurate vertaling.