Bevestigd
feyenoord-almere-city-6-1-jim-breeman-sports-photography-32

Jim Breeman Sports Photography

Opinie

Supporters willen sponsoring van Prijsvrij van de schouders

Dennis

Een meerderheid onder de Feyenoordsupporters ziet de sponsoring van Prijsvrij graag snel van de schouders verdwijnen. Dat is de uitkomst van de poll die 1908.nl heeft gehouden en waaraan 400 supporters hebben deelgenomen.

Van de deelnemers aan de poll zegt 43% dat een sponsor op de achterkant van het shirt goed is, maar die uiting graag onder het rugnummer te willen zien. Nog eens 22% zou graag een shirt zien zonder sponsor op de rug. Daarmee ontstaat een groep van 65% dat de huidige situatie graag aangepast ziet.

Er is ook een ander geluid. 20% van de stemmers vindt een sponsor op de schouders niet storend en 15% geeft aan geen mening te hebben. Een veel gemaakte opmerking in de comments was het gemis van de stemoptie die zich specifiek richtte op de sponsoring van het bedrijf Prijsvrij. Supporters hadden graag de mogelijkheid gehad om zich uit te spreken over ‘Prijsvrij’ als schoudersponsor in relatie tot een eventuele andere sponsor. Speciaal voor deze fans is er onderstaande poll om de peiling compleet te maken.

Poll: Hoe kijkt het Legioen naar Prijsvrij?

Prijsvrij op de schouders is prima!

Op de schouders is goed, maar graag een andere sponsornaam

Geen sponsor op de schouders, dan liever een spelersnaam

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat een belachelijk item, flikker op! We willen allemaal dure nieuwe spelers dus er is geld nodig. En hoe het er uit ziet zal me een worst zijn..Het is toch geen modeshow.
Er zijn meer dan 1 miljoen Feyenoord supporters in Nederland... jullie vragen het, 400 geven antwoord... en dan is een GROTE meerderheid voor verwijderen... ja zo win ik ook makkelijk de verkiezingen
Grappig dat je dat zegt. De exit peilingen worden gemaakt op basis van +/- 2000 mensen voor tweede kamer verkiezingen. Dan is het bijna accuraat.

Dit lijkt me dus prima, want we lopen er nu bij als RKC Waalwijk. Echt een schande.
Die exitpolls worden gehouden bij stembureaus die in het verleden ongeveer hetzelfde stemden als het gehele land. Daarmee kun je verwachten dat de exitpolls een hoge representativiteit hebben. Het valt te bezien of bezoekers van deze site ook representatief zijn voor alle Feyenoordsupporters.

Tenzij dat tegenwoordig ontzettend veranderd is doen er wel wat meer mensen mee aan een exitpoll dan 2000: https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/artikel/164491/wat-een-exitpoll-en-hoe-wordt-hij-gemeten
Waar gaat dit over? Gaan supporters over de reclame tegenwoordig?
Als we woensdag voor de wedstrijd allemaal 100 euro lappen hebben we 5 miljoen euro en kopen we die plek gewoon zelf over.
Ik snap werkelijk niet waar iedereen zich druk om maakt, de club zal toch ergens geld vandaan moeten halen ,en dan moet het publiek uitmaken wie er wel op mag en wie niet het moet niet gekker worden .Ik zal wel te oud worden voor deze onzin, ruim 45 jaar met grote regelmaat de kuip bezocht maar dit heb ik nog nooit meegemaakt ,en de volgende wedstrijd gewoon weer vuurwerk afsteken op de trappen gaan staan ,dat betaalt nu Prijsvrij met hun reclame op het Shirt
Als opa wil ik de namen van mijn kleinzoons op de shirts en dan niet onder prijsvrij.
Effe 5 miljoen aftikken ouwe, dan kan het!
Waarschijnlijk hebben de mensen gereageerd die er problemen mee hebben.
De mensen die het geen reet interesseert hebben waarschijnlijk de moeite niet genomen
Liever Prijsvrij dan uitverkoop aan de super league.
Maar als de prijzen omhoog gaan klagen we ook, wees toch blij dat iemand je club wil sponsoren.
Gewoon andere plek zoeken. Centjes zijn prima
Supporters willen…. Supporters willen ook een fatsoenlijk elftal en dat moet betaald worden, het is het een of het ander…
400 ondervraagden, als de Kuip vol zit is dat nog niet eens 1% dus totaal niet representatief.
Prijvrij is onze hoofdsponsor en levert de hoogste sponsor inkomsten op dus.......
Laat het sponsor beleid gewoon aan Feyenoord over.
De Kuip is evenmin representatief, uiteraard zitten Feyenoord fans door heel Nederland. Ik vraag mij alleen af waarom het niet op de manier kan zoals het Benfica shirt. Sponsor - Naam - Rugnummer maar hoogstwaarschijnlijk zijn er ook velen die dit niet mooi vinden.

Ik vind de combinatie van de kwaliteit van Castore, de naam Prijsvrij en het cheapy lettertype wat het cheap maakt.
Als er DR Group zou staan had ik er al minder moeite mee maar die betalen vast dat geld niet.

Heeft Eneco als Rotterdams bedrijf geen centen over van dat geld wat ze ons afgetroggeld hebben met die gasprijzen afgelopen jaar...
@FeyenoordTM hoe lopen de gesprekken voor de nieuwe shirtsponsor? Of mag Europarcs volgend jaar weer tegen een spotprijsje op het shirtje staan?
poll vind ik overbodig, feijenoord doet ales om inkomsten te vergroten en sponsor naam op achterzijde hoort hier ook bij, dat niet iedereen hier niet blij mee is, is dan echt jammer
Als ik voor mezelf spreek, zorgt het er in ieder geval voor dat ik dit shirt over sla en die 90/125 euro loopt Feyenoord dus weer mis. Ik vind PRIJSVRIJ echt iets te cheap tonen. Een sponsor als DR Group zou ik al minder moeite mee hebben. Maar wellicht kunnen andere mensen hierop reageren of zij ook een shirtje hebben 'óvergeslagen'.
Uiteindelijk toch gekocht, maar twijfelde wel heel erg door prijsvrij
Komen de tegenstanders met geld over de brug. Erg dom.
Ik mis ook de optie. Prijsvrij als merk is prima maar dan onder het rugnr
Misschien willen ze voor jou nog weer een nieuwe poll maken ;-)
En volgens mij stond dat ook al als optie in de vorige poll
De antwoordopties kloppen niet. Het moet zijn "Geen sponsor op de schouders en geen 3,5 miljoen per jaar voor Feyenoord" en "Prijsvrij op de schouders is prima voor een bedrag van 3,5 miljoen per jaar voor Feyenoord"
Wat levert het op als de naam er onder staat?? Ook een interessant gegeven om te weten.