yv2023924yv2023924a1c07012

VK Sportphoto

In beeld

Samenvatting Ajax - Feyenoord (0-3)

Van de redactie

De Klassieker van zondag is na bijna een uur spelen gestaakt. Na twee eerdere tijdelijke onderbrekingen (beker en vuurwerk op het veld) werd het duel definitief stilgelegd nadat supporters van Ajax wederom vuurwerk op het veld gooiden. Feyenoord leidde op dat moment met 0-3, een stand die al na 37 minuten spelen was bereikt door goals van Santiago Gimenez en Igor Paixão.

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel via het YouTubekanaal van ESPN.

Delen

Reacties

we zijn gewoon zwaar genaaid, de slechtste fase van ajax moest nog aanbreken diep in de 2e helft(eurposese wedstrijd in benen) dit had een monsterscore kunnen worden
Buiten Gimenez was Timber ook erg sterk. Die is nu in topvorm.
Klopt!
Het is gewoon een goede speler.
Heeft pech gehad met z’n blessures.
Hij lijkt met de wedstrijd sterker en fitter te worden.

Hij is de laatste wedstrijden als aangever ook steeds betrokken bij doelpunten.
Er wordt door slot ook meer gevraagd van timber. Je ziet dat hij steeds meer diepte loopacties maakt en minder op hetzelfde tempo speelt! Wordt steeds beter. Nu nog meer rendement eruit halen, gisteren een assist is al top!
vergeet timon niet, we hebben een geweldige 2e keeper
In Amsterdam kennelijk ook.. Alleen die zit sinds zijn aankoop (7 miljoen geloof ik) op de bank.. Iets waar Sven Ontslagintat zich hard voor ging maken.. Als ze nou gewoon naar die man hadden geluisterd, hahahaha.. Beste voor de hele eredivisie, en zo krijgen spelers van dat niveau ook een platform.. alleen denk dat ajax en jong ajax in 1 competitie ook een soort van vervalsing zou zijn..