maxresdefault-1

Foto: ESPN YouTube

In beeld

Samenvatting Sturm Graz - Feyenoord (1-0)

Ference

Hierbij de samenvatting van het vijfde duel in de groepsfase van de UEFA Europa League. Feyenoord nam het in deze cruciale wedstrijd op tegen Sturm Graz, met de wetenschap dat Lazio eerder op de avond drie punten had gepakt tegen Midtjylland.

Dat Feyenoord het Italiaanse voorbeeld wilde volgen bleek in eerste helft. De ploeg van trainer Arne Slot was de bovenliggende partij, had de controle en had een aantal goede kansen om de score te openen. Feyenoord beloonde zichzelf niet en de openingstreffer bleef uit. Vervolgens legde Feyenoord een dramatische tweede helft op de mat, waarin niks van de eerste helft was overgebleven. Lang leek Feyenoord er toch een punt uit te slepen, totdat invaller Kiteishvili in de laatste minuut van de wedstrijd (94') een afgeslagen bal uit een corner binnen schoot. 

Feyenoord zakt hiermee naar plek drie in Groep F, met drie punten achterstand op Sturm Graz en Lazio. Tegen de laatstgenoemde staat volgende week het cruciale zesde en tevens laatste groepsfase-duel op het programma. 

 

Delen

Reacties

@FTM kunnen we in de winter versterkingen wachten in de voorste linie. Er is 0.0 diepgang zo creëer je nooit kansen en is t veld te klein voor je middenvelders om in te voetballen. Dilrosun. Ali. Walemark is allemaal drama. Verder hoop ik dat ze ook naar een spits kijken die er direct staat? Een 6 en linksback is ook hard nodig. Ben benieuwd waar ze zich nu op richten?