lazio

Nieuws

Sarri: "Stadion in een hel veranderen"

Van de redactie

Maurizio Sarri heeft de supporters van Lazio Roma opgeroepen om dinsdagavond massaal naar de Champions League wedstrijd tegen Feyenoord te komen. De Romeinse club kent vooralsnog een moeizaam seizoen en de trainer vind dat zijn ploeg de steun van de fans goed kan gebruiken. 

Lazio is in de Serie A inmiddels afgezakt naar de middenmoot en heeft in de Champions League een goed resultaat nodig tegen Feyenoord om zicht te houden op overwintering in het toernooi. “Het Stadio Olimpico zal dinsdag voor ons van immens belang zijn", zo zegt Sarri in gesprek met Lazionews24. De trainer hoopt dat het stadion uitverkocht zal zijn voor het treffen met de Rotterdammers.

“Ik hoop dat onze supporters in staat zullen zijn om het stadion in een hel te veranderen, zoals de supporters van Feyenoord dat doen wanneer we in Rotterdam spelen”, zo spreekt Sarri zijn wens uit. “We hebben het nodig. Het wordt een zeer moeilijke wedstrijd, maar met hen kunnen we het doen."

Lazio speelt zijn thuiswedstrijden doorgaans voor een half gevulde tribunes. Lazio-doelman Ivan Provedel hoopt net als zijn trainer dat meer supporters de weg naar het stadion zullen vinden. "Dinsdag hoop ik dat het Olimpico helemaal vol zit. Het is een wedstrijd waarin we kunnen groeien en we zullen hard werken. Gezien het resultaat van vrijdag kan er een beetje enthousiasme ontbreken bij de fans (Lazio verloor van Bologna, red.), maar onze supporters weten hoe ze ons kunnen steunen om een geweldige wedstrijd te spelen."

Delen

Reacties

Stiekem is hij dus jaloers op de sfeer bij ons. 😃😃😃
Ter overname aangeboden een z.g.a.n. spandoek. Hulp bij vertaling naar Italiaans kan verzorgd worden.